Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

kuzey55

26 August 2008, 17:35:54 #1185 Son düzenlenme: 26 August 2008, 17:38:01 kuzey55
hedeflediğiniz orta sıralar falan değil samsunsporu lig b ye göndermektir...kocaelispor yönetimi kadar kafanız çalışmıyo heralde adamlar 50 trilyon borcla süper lige cıktılar idman sahalarına bile haciz gelmil halı sahada antrenman yapıyolardı.beceriksizliklerini hedef küçültrek kalıba sokmaya çalışıyorsunuz sadece...

CeLiL_55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 26 August 2008, 17:35:54
hedeflediğiniz orta sıralar falan değil samsunsporu lig b ye göndermektir...kocaelispor yönetimi kadar kafanız çalışmıyo heralde adamlar 50 trilyon borcla süper lige cıktılar idman sahalarına bile haciz gelmil halı sahada antrenman yapıyolardı.beceriksizliklerini hedef küçültrek kalıba sokmaya çalışıyorsunuz sadece...
Doğru Söze ne hacet.

seckin55

saçmalık.resmen saçmalık.ligde boyle bir  iddia olamaz.her takım şampiyonluk için oynar..bizde kombineleri almıyalım, maçlara gelmiyelim.nede olsa bir iddiamız yok.onun için mi şehir turu attınız.yok bole bir yonetim.baştan göze battınız sizde.sizlen de yola çıkılmaz. belli.ararız dururuz yıne İsmail Uyanık' ı...

AntZ

Alıntı yapılan: seckin55 - 26 August 2008, 18:28:12
saçmalık.resmen saçmalık.ligde boyle bir  iddia olamaz.her takım şampiyonluk için oynar..bizde kombineleri almıyalım, maçlara gelmiyelim.nede olsa bir iddiamız yok.onun için mi şehir turu attınız.yok bole bir yonetim.baştan göze battınız sizde.sizlen de yola çıkılmaz. belli.ararız dururuz yıne İsmail Uyanık' ı...

3-4 senedir yönetim konusunda bu takımın başına gelenleri görmemiş gibi konuşuyosun be kardeş.

Ayrıca takımı gördün şu takımın başkanı sen olsan şampiyonluğa oynamaktan bahsedebilir misin?

Düştüğümüz sene 25. hafta şampiyonluğumuzu ilan ediyordukta ne oldu?

Zaten kimse inanmmıyor artık bu laflara şampiyonluğa oynayacağız dese, çıkamazsak tek fark sene sonunda yönetimden hesap sormak olur. Kimse bu laflara inanıpta gelmez zaten maçlara.

Ama şurası kesin ne derlerse desinler kabul etmesekte takım iyi giderse tribünler dolacak, kötü giderse belli bir kesim gelecek maçlara.

mehmet yılmaz

Geçen sezon bir Kocaelispor örneği var önümüzde. Adamlar borç batağı içinde Süper Lige çıktılar, biz de yapabiliriz. Buraya kadar doğru ama hikayenin iç yüzünü de bilmek lazım.

Ocak ayına gelene kadar İzmit Büyükşehir Belediye Başkanının Kocaelispor'a kuruş katkısı yoktu. Hatta İzmit Bş. Bld. Spor adıyla bir buz hokeyi takımı kurdu diye biliyorum. Ancak ne olduysa devre arasında oldu ve başkan birden bire tüm muslukları açtı Kocaeli'ye. Daha iki sezon önce Altay'dan Haydar'ı aldık diye sevinen Körfez taraftarı önce Ahmet Dursun, Serdar Topraktepe gibi isimleri gördü kadrosunda. Şimdi ise Serdar Kulbilge, Nenad Jestroviç, Kemal Aslan ( F.Bahçe, G.Antep'e bonservisin 2.500.000 liradan vermiş, parasını alamayınca geri çağırmıştı), Serhat Akın gibi isimleri rahatlıkla alabiliyorlar. Bütün bunların temeli belediye desteğidir.

Mevcut Bş. Bld. Başkanın Samsunspor konusunda düşmanca bir tutum sergilemekte ve her fırsatta bizleri yaralayan açıklmalar yapmaktadır. Maalesef bu yönetimin birkaç teşebbüsünü de reddetmiş. Hatta Fuat Köktaş'ın "o büyükşehirse biz de Samsunspor'uz; istemiyoruz ondan birşey" dediğini öğrendik.

Özetle, takım ilk devre sonunda iyi yerlerde olabilirse, başka kaynakların da açılabileceğini düşünüyorum. Bir Samsunsporlu olarak üçüncü şahıslara "hedefimiz orta sıralar" demek zorum gidiyor. Real Madrid ile oynasak bile hedefimiz galibiyet demeyi tercih ederim, diğerini yakıştıramam Samsunspor'a ama realite bu...

Yönetim beklentileri düşük tutup, geçen yıl ki Boluspor örneğinde olduğu gibi ilk 6'yı kovalayan bir takım amaçlıyor bence. Sahi, geçen yıl ki Boluspor'dan kimi hatırlıyoruz yıldız futbolcu diye?

Clint_Eastwood

Başkanın açıklamalarını hayretle karşılıyorum, bu takımın borçları 2A da kalarak mı bitecek? Geçen sene Kocaeli örneği önünüzde... Tamam bu kadroyla bir beklenti içine girmemiz de söz konusu değil ama koca bir şehri de kimse aptal yerine koyamaz. Başkan dediğinde biraz karizma olur, liderlik vasıfları olur... Ama görünen o ki takımı 2B'ye düşürecekler... Adanaspor, Göztepe gibi olacak sonumuz...  ''Bu sezon orta sıraları hedefliyoruz. Ama seneye direkt şampiyonluğa oynayacak Samsunspor'u oluşturacağız.'' diye açıklamak bizleri aptal yerine koymaktır... Madem bu kadar delikanlılar çıkar derler ki imkanımız yok, borcumuz çok küçüleceğiz 2B de toparlanacağız... Ama diyorum ya nerde o yürek yönetimde... Nerde o asil Samsunlu duruşu... Başkan ve teknik direktör bir SİRK kurmuş biz de izliyoruz...

Sadece Samsunspor

ben olsam 3-4 tane kaliteli oyuncu alırım ve süperlige giderim hemen çıkıncada paralarını veririm ama futbolcu kabul eder mi

Clint_Eastwood

Ne başkanmış sanki süper kadro kurup başına da süper bir hoca getirdi... Aslında bu adam kızmamak lazım bizi böyle başkanlara muhtaç edenlere yazıklar olsun...

Evet büyük başkan bu sene dediğiniz gibi ligden çıkamayız ama seneye 2B'de kesin şampiyonuz... Büyüksünüz!

vanlioglu

bu başkan gelmeden öncede süper kadro kurup süper hoca getirecem diyen bi aday vardı dimi

vanlioglu

Alıntı yapılan: kuzey55 - 26 August 2008, 17:35:54
Kocaelinin yönetimi zekiymiş bizimkiler değil bu kadar basit.. bize gelen insanlar kocaeli yönetimi gibi olacak deil...Bu adamlar gelmeden önce kocaeli yönetimi kadar zeki insanlar çıktıda seçilmediler mi....Bu yönetim gelmeden önce burada yazdıklarınızı ne çabuk unuttunuz.Bizim taraftarımız çok nankör aslında bize bu yönetim bile fazla....

vanlioglu

clint_eastwood kardeşim adamların ne çıkarı varki halkı uyutsunlar herşey ortada adamlarda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor... o kadar borcun altına kim girebildi söle bana... bide gelmiş sirkten bahsediosun... sende o samsunlu duruşu varsa gel sen başkan ol bakalım neler yapabileceksin o samsunlu duruşu var ama bazılarımız hala daha gerçekleri göremiyor...Başkan çıksa deseki madem biz halkı uyutuoz madem biz sirk kurduk oynatıoz tmm istifa ediorum gelsin bi babayiğit çıksın başkan olsun dese ne yapacan varmı gelecek adam hee bu takımın kongresi kaç kere ertelendi hatırlıon mu????

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: samsuni - 26 August 2008, 19:53:40
Özetle, takım ilk devre sonunda iyi yerlerde olabilirse, başka kaynakların da açılabileceğini düşünüyorum. Bir Samsunsporlu olarak üçüncü şahıslara "hedefimiz orta sıralar" demek zorum gidiyor. Real Madrid ile oynasak bile hedefimiz galibiyet demeyi tercih ederim, diğerini yakıştıramam Samsunspor'a ama realite bu...

Açılış macında başkanın açıklaması kısa,orta ve uzun vadede planlarının olduğu yonundeydi son yaptığı açıklamada hedefin direk superlig olmadıgını vurgulandı buradan yola çıkarak kısa vadedeki planın  şuanki kadroyu devre arasına kadar değerlendirmek istiyor olmaları
olduda tutmaz ise devre arası takviye düşünüceklerdir..

Abi İnşallah senin söylediğin gibi olurda süperlig yolunda yapılır ne yapılacaksa temennimiz arzumuz hep bu yonde...

Pergani 55

Samsunspor sezon öncesi maçlarla pek ümit vermiyor. bu maçlar ölçü olmaz ama yinede acaba sorusu takılıyor kafama bu sene pek şansımız yok bence. öncelikle borcun bitmesi lazım sonra kişilere ve yerel yönetimlere bagımlılıgı olmayan kendi bütçesini oluşturabilen marka degeri olan bir Samsunspor oluşturulması gerekiyor kalıcı gelirlerimiz olmadan bu sıkıntıların sonu gelmez.

Tufan

yönetim ilk geldiği gün dedi bu sezonu değil geleceği düşünüyoruz diye bu sene ligte orta sıralarda kalıp seneye kafaya oynamak mantıklı geliyor zaten önümüzdeki yerel seçimi akpnin alacagını varsayarsak belediyenin destegiyle seneye basarıya ulasabiliriz

Kaya

başkanın bu söylediklerine kişisel olrak katılıyorum ama bunu basın önünde açıklanmasından da yana değilim yani doğrusu da var yanlışı da siz hedefinizi takımı ligde tutup seneye mücadele etmek olarak belirleyebilirsiniz saygı duyarız zaten duymak zorundayız ama ilk yarı bittiğinde takım ilk 6 ya çok yakın hatta içinde olursa futbolcu kardeşlerimizin aklına bu sözler gelmezmi nasıl olsa süper lige oynamıyorduk kalabilirsek kalırız diye düşünmezler mi o saatten sonra futbolcu kadrosu nasıl olayın ciddiyetine inanadırabiliriz ki
kısacası samsunspor lu olmak farklıdır millet sorar o iğrenç cümlelerle ''samsun düşer mi bu sene '' ''bu maç ne olur samsun sence kaç yer iddaa yapim mi '' işte böyle bir şehirde bu tarz insanlarla aynı nefesi soluyorsanız açıklamalarınız da samsunsporu seven sevdiği için son dönemlerde zor durumlar yaşayan mutlu olamamış insanları biraz olsun umutlandırmak olsun gerçekleri görmemek değil kandırmak da değil ama biraz umut... son olarak diyeceğim o iğrenç sorulara inat samsunspor

dağları aşarız elbet
sel olup taşarız elbet
hangi güç tutacak bizi
gün gelir döneriz elbet
http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/6902a59a18ee37719063936b65bfed16b77a1066e0c5f752b32b4794eb13d86ecdde69b8926a5c8518808