Kapucu: Kararlıyım gidiyorum !!

Başlatan MeL_55, 29 April 2008, 18:13:00

« önceki - sonraki »

MeL_55

AlıntıKapucu: Kararlıyım gidiyorum !!

Samsunspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu, sezon sonunda takımdan ayrılacağını belirtti. Göreve geldiği günden buyana Samsunspor´un menfaatleri için elinden geleni yaptığını ifade eden Kapucu, "Kulüpten maddi yönden bir şey almadım ve takımı kümede bıraktım. Üstelik Samsunspor´a Turgut, Sefa, Emre Balak, Sercan, ve Samet´i kazandırarak 10 Milyon YTL gibi bir yatırım sağladım. Benim kadar hiç kimse gerçek Samsunsporlu olamaz. Ancak göstermiş olduğumuz bu özverimize rağmen insanları mutlu edemedik" dedi.

HAKEM KÖTÜ YÖNETTİ
Altay karşılaşmasına tam anlamıyla hazırlanamadıklarını belirten Teknik Direktör Orhan Kapucu, "Sakat oyuncularımızın da bir hayli fazla oluşu nedeniyle maça çok eksikle çıktık. Golü bularak öne geçtik. Ancak maçın hakemi elini havaya kaldırmadığı pozisyonda çift vuruş gerekçesiyle atılan bariz golümüzü vermedi. Yardımcı hakem ise iki ofsayt olan pozisyonu kaçırdı. İkinci yarıda Turgut ile Sefa´yı iğneyle sahaya sürdük. Pozisyonlar da bulduk fakat bunları değerlendiremedik. Kaybettiğimiz için üzgünüz" diye konuştu.

berusa55

29 April 2008, 18:16:21 #1 Son düzenlenme: 29 July 2008, 23:50:29 berusa55
Güle güle hocam! Emeklerin için teşekkürler. Yolunuz açık olsun

hakan55

Seni en çok destekleyenlerdendim amaa..

GÜLE GÜLE..!

atakumlueray

gitmek için taraftarın bir maçtaki tepkisini bahane etmek çok komik.gitmek istiyorsan yolun açık olsun ama saçma mazeretler uydurmaya gerek yok

**KaR6**

sağdan git orhan hoca.. şu kartal maçından sonra şampiyon bile yapsan durma zaten buralarda.. samsunlu, samsunsporlu olan o kadar çok hoca var ki il sınırlarımızda gelmen bile buyuk olaydı bence.. samsunspora sen mi kazandırdın sefayı sameti diğerlerini? o adamlar 15 yıldır bu kulupteler, 2 maç oynattın diye kazandırmış mı oldun? para alamamış, bilmiyomuydun gelirken bu kulubun parasının olmadıgını? allah yolunu acık etsin, hadi eyvallah..

Nuri Asan

o gün giresun maçında olanlar söyleyebilirmi Allah aşkına kim tepki verdi?
biz herhalde yanlış maça gittik

harbisamsunsporlu5517

kesın baska takımda basarılı olur

Recep

ya gitmek için bahane aramıyacaksın adam gibi gideceksin
sen gelmeden de bu gençler bu takımdaydı bu takıma yatırım yaptım deme
kartal maçında ayakta duramayan turgutu 90 dakika nasıl sahada tuttun çok iyi hoca ayakları yapma
sen bu takımı yıllar öncede satmıştı gene satarsın,
bu takım sana yıllar önce çok değerler kazandırmıştı şimdi de tam sıfırı tüketmek üzereyken geldin ve bu takım senin değerine gene dünyanın değerini kattı sen bu takımı çok iyi kullanmasını biliyorsun
böyle bir vefalı camia daha bulurum diyorsan boşuna arama

ahk34

prim yaptıya gidiyo malatyaya gider zamanında bizi satıp oraya gitmişdi ne olacak
eee seneye malaytya kesin liğden düşer :) helal sana seyyar orhan

jean

adam elinden geleni yapti ligde birakti allah razi olsun zaten dogru durust para alamamistir tahminim tabiki gidecek kendini gelistiriyor adam

körfez55

haksızlık etmeyelim bence adama.elinden geleni yaptığını düşünüyorum ha samsunspor için yeterli olup olmadığı tartısılır ama iyi niyetinden şüphem yokk...

Recep

arkadaşlar ben o takımı kartal maçında canlı izledim eğer celil bu takımın ligde kalmasını istemesiydi kartal maçının ikinci yarısındaki gibi her maçta en az 3 tane yerdik ,
adam daha oyuncu değiştirmekten aciz sahada kimin oynayıp kimin oynamadığını göremiyer

ali ihsan

Üzüldüm dersem yalan olur.Güle güle.Verdiği emek için teşekkür ederiz ama fazlada abartmanın anlamı yok.

Lazoli

yolun acik olsun orhan hoca acaba baska biri olsaydi nerede olurduk?
nankörlük etmiyelim mazeret uydurdugu dogru ama gercektende hizmet etti takima
yolun acik olsun hoca

Nuri Asan

Alıntı yapılan: PiyanistOnur - 29 April 2008, 19:24:46
o gün giresun maçında olanlar söyleyebilirmi Allah aşkına kim tepki verdi?
biz herhalde yanlış maça gittik

sesimi duyan yokmu