Kapucu: Kararlıyım gidiyorum !!

Başlatan MeL_55, 29 April 2008, 18:13:00

« önceki - sonraki »

ahk34

ya ne nankörlüğü  herifin bu takıma hiç bir katkısı yok 4 maç aldı koy gazi belediyeyi parçalasın mardini elazıyı gördük kartal maçında ki acizliğini yücel hoca en azından top oynatıyodu ve celil o zaman formda degildi yenildiğimizde bile elimizden kaçırdık diyoduk

Shane_Falco

Valla hayalim önümüzdeki sene başında Celil'i takımın başında antrenör oyuncu olarak görmek yönetimimiz bunu yapmaz adım gibi eminim ama en güzel bu olacaktır bence bnm hayalim bu arkadaşlar

recai

gidebildigi kadar gitsin.. ligde kalmayı kendine mal edemezsin orhan hoca.. basiretsiz, karizma yoksunu, oyunu okumaktan aciz bir teknik adam.. bence baska yerde basarılı olamaz.. burda da degildi bence..

SaMsUnSpOr 55

keşke gitmese seneye güzel işler yapardı

55erhan55

bence en doğrusu bu bu takım kendi istediği için ligde kaldı orhan hoca seninde katkın var ama abartılacak kadarda yok
arkadaşlar bize metin diyadin gibi hırslı futbolcuların istediği gibi deil kendi istediği gibi kadro yapan bi hoca lazım bu ramazan salı 90 dakka sahada oynatan hocanın hocalığından şüphe duyarım

US

belımızı dogrultacak adam gelsın basımıza ole celıl kendı ısterse mac alırız serkan kafası eserse sahaya cıkar falan bunları aşmamız lazım artık.2008 yılında profosyonel bır takımda bunlar oluyorsa basarı uzak bır düş olur ancak

55__Gurbet__55

2 hafta once herles orhan baba sen büyüksün falan diyordunuzn simdi hadi yallah diyorsunuz o samsunsporu an batak durumunda aldi gitdine cok uzüldüm onla bekli bidaki sene basariyi yakaliyabilirdik ama simid hersey yalan oldu 

celebi

orhan kapucu gerçekten bir çok hocaya göre kaliteli bir hoca idi.kalsaydı seneye güzel olurdu. ancak bu yönetim belirsizliği sanırım canını sıkmış olabilir.

veis

hayırlısı demekden başka bişey yok artık.umarım aramayız kendisini veya bizleri erdogan arıcalara yücel ildizlere mahkum etmezler.

MeL_55

AlıntıGÖNLÜM RAHAT KAFAM DİK

Samsunspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu, Samsunspor'da hedefine ulaştığını belirterek, "Takımın başına gelirken, hedefim Samsunspor'u kümede bırakmaktı. Bunu başardığım için gönlüm rahat, kafam dik" dedi

VEFA BORCUMU ÖDEDİM
Kırmızı- Beyazlı ekipte ikinci yarının 7. haftasında oynanan Orduspor maçı öncesi göreve gelen ve Samsunspor'u kümede bırakan Teknik Direktör Orhan kapucu hedefine ulaştığını söyledi. Kapucu, "Samsunspor benim yuvam. Ben futboldan ekmek yediysem, bunu Samsunspor'a borçluyum. Futbolculuk zamanımda en güzel günlerimi Samsunspor'da geçirdim. Antrenörlük zamanında da böyle oldu. Ben 5 kuruş almadan takımın başına geldim ve Samsunspor'a olan vefa borcumu ödediğimi düşünüyorum" dedi.

HEDEFİME ULAŞTIM
En büyük hedefini gerçekleştirdiğini söyleyen Kapucu, "Takımın başına gelirken en büyük hedefim Samsunspor'u ligde bırakmaktı. Bu hedefimi gerçekleştirmemde bana yardımcı olan futbolcularıma çok teşekkür ediyorum. Elazığspor maçı öncesi küme düştü gözüyle bakılan bir takımı bu futbolcular aldılar ve ligde bıraktılar. Bütün bu futbolcuların Samsun'a heykellerinin dikilmesi gerekir. Benim gönlüm rahat kafam dik. Çünkü beni Samsunlu Orhan yapan takıma gönül borcumu ödedim" diye konuştu.

PLAN YAPMADIM

Kapucu, "Gelecek sezon için henüz bir plan yapmadım. Çünk şu anda hiçbirşey belli değil. Ben antrenörlük hayatımız en stresli zamanını Samsunspor'da yaşadım. Çünkü bu takım benimle beraber küme düşseydi ömür boyu kendimi affedemezdim. Öncelikle yapılacaksa genel kurulumuz olsun. Yeni yönetimimiz belirlensin. Ondan sonra yolumuza bakacağız. Ancak şunu da belirtmeliyim ki, Ben bu takımı ligde bırakarak suç işlemedim. Beni Samsunspor'un başında istemeyenlere çok kırgınım" dedi.

Selçuk KAYA

veis

Öncelikle yapılacaksa genel kurulumuz olsun. Yeni yönetimimiz belirlensin. Ondan sonra yolumuza bakacağız. Ancak şunu da belirtmeliyim ki, Ben bu takımı ligde bırakarak suç işlemedim. Beni Samsunspor'un başında istemeyenlere çok kırgınım" dedi.

ama bu sözlerden sonra kalıcak gibi konuşmuş bana göre.

Sadece Samsunspor

ya kardeşim bu adam geldiğinde samsunspor lig düşseydi herkes ona suç bulacaktı adam takımı ligde bıraktı yine suçlu yaptınız , nasıl bir iş bu ya anlayamadım gitti ?

şu lig bitsin herşey belli olur ama ben kalmasından yanayım , hatta kalsın diye bir konu açmıştım ama konu kilitlenmiş

harbisamsunsporlu5517

tugberk kardesım samsunspor taraftarına celılden baska kım yaranmışki orhan kapucu yaransın butakım boş yere bu hale gelmedı dunyanın en nankor taraftarı fbden sonra malesef bızız kım ne soylerse soylesın ve bunlar duzeltılmedıgı surecede super lıgı kımse aklına dahı getırmesın

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 30 April 2008, 18:11:28
tugberk kardesım samsunspor taraftarına celılden baska kım yaranmışki orhan kapucu yaransın butakım boş yere bu hale gelmedı dunyanın en nankor taraftarı fbden sonra malesef bızız kım ne soylerse soylesın ve bunlar duzeltılmedıgı surecede super lıgı kımse aklına dahı getırmesın

aynen katılıyorum dediğim gibi lig düşsek adama suç bulcaklardı , adam takımı ligde bıraktı yine suçlu oldu dediğin gibi çok nankör bir taraftarımız var

Shane_Falco

Yaaa kongre kararı alındımıki bir kongredir gidiyo yaaa koftiden yaa