Kapucu: Kararlıyım gidiyorum !!

Başlatan MeL_55, 29 April 2008, 18:13:00

« önceki - sonraki »

**KaR6**

Alıntı yapılan: tuqberk - 30 April 2008, 18:13:16
aynen katılıyorum dediğim gibi lig düşsek adama suç bulcaklardı , adam takımı ligde bıraktı yine suçlu oldu dediğin gibi çok nankör bir taraftarımız var

Allah aşkına gönul rahatlıgıyla Orhan Hoca bu takımı kumede bıraktı diyebiliyomusunuz siz? Bu takımın oyuncuları isterse bu sene super lige cıkardı isterse kume duserdi, böyle uygun görduler böyle yaptılar kimse kendini kandırmasın.. Bırakalım bu cefakar taraftar işlerini, bu hale geldiysek nankörlukten değil, adam gibi eleştirmeyi bilmediğimizden geldik.. hala büyük yönetim naraları atıyoruz ama icraat ortada.. hala buyuk orhan hoca diyosunuz 15.yiz farkındamısınız?  Orhan hocanın taktik olarak ne katkısı oldu bu takıma? oynattıgı oyuncuları o mu yetiştirdi? o oynattıgı gençlere bizim altyapımız yıllarca hizmet vermeseydi kurtarabilirmiydi orhan hoca bu takımı? gerçekleri görün gerçekleri, yeter artık.. Samsunsporuz biz, çemişkezek spor değil, hedefimiz kumede kalmak değil bizim..

recai

recai

Alıntı yapılan: tuqberk - 30 April 2008, 18:13:16
aynen katılıyorum dediğim gibi lig düşsek adama suç bulcaklardı , adam takımı ligde bıraktı yine suçlu oldu dediğin gibi çok nankör bir taraftarımız var

dusurene suc bulmak kolay.. cıkaranıda goklere cıkarmak.. nabza gore serbet vermemek yanlıs bisey olmasa gerek..

veis

sevabıyla günahıyla bizi ligde tutdular hocadan oyuncusuna kadar hepside iyi mücadele etdiler son haftalarda ligde kalmak çok güzel ama sondan 4.olmak okadarda acı.orhan hoca takıma yeni bir ivme kattı bunuda gözardı edemeyiz.ama şuda bir gerçek topçularımız maçlara rahat çıkamadılar kokgre h.başgöl gitdi geldi.başkan istifa etdi geldi para alamadılar vs.vs..yinede buda başarı sayılır.

harbisamsunsporlu5517

senın futbolcuların adam degılse hoca ne yapsın vefakar olan taraftarımıza sozum yok ama ıcımızde nankorler var bunu bılemecek kadar aptal  degılız

ultra55

Nankörlük etmeyelim Orhan Hoca takımın başına gelene dek futbol adına hiç birşey seyretmemiştik.Hasbelkader maç alıyorduk.Disiplinsizlik tavan yapmıştı.Orhan Hoca motivasyonu olmayan morali bozuk üst üste seri mağlubiyetler alan berbat bir futbol oynayan bir takımı düzene soktu.Lütfen hala futbolcular istedi de oldu filan gibi masallar anlatmayın.Madem istediklerinde oluyordu neden şu an ligin tepesinde değiliz.Paradan dolayımı?Samsunspor'da kimin parası kaldı ki er geç alacaklar bu birrr.Sezon başından beri para alamayan futbolcuların takımı şu an lider (kocaeli).Bizimkiler ekmek yiyorda onlar taşmı yediler.Orhan Hoca gelmeden gençlere şansmı verildi.Mecbur kalınmadığı sürece oynatılmadılar.Kesinlikle Orhan Hoca ve Mehmet Hoca bu kadar kısa süre içinde bu takıma çok şey verdiler.En azından takım görüntüsü kazandırdılar.Üstelikle çalışma ortamının bu kadar zor olduğu bir dönemde.Takımda ikilikler yönetimde bölünmüşlükler.Yöneticilerin desteklediği futbolcular, futbolcuların desteklediği yöneticiler.Boykotlar.Yapılabileceğin en iyisi yapılmıştır.Belirsizliğin olduğu bir yerde de körü körüne Hocaların kalmasını beklemek çok doğru bir şey değil.Belki de yeni gelecek yönetim Orhan hoca ile değil mesela ercüment çoşkundere ile çalışmak isteyecek:) Ee adam da doğal olarak aldığı duyumlardan dolayı şimdiden kendisine yer arıyor olabilir.Ama şunu unutmayın; göreceksiniz Orhan Hoca ekonomisi biraz düzgün bir kulübe giderse eğer daha çook ismini duyacağız.Bence Orhan Hoca ve mehmet hoca Samsunspor kulübünün geleceği için biçilmiş kaftandan da öte insanlar.Ama..bazı çakallar utansın.

selahattin55

orhan hoca samsunsporu uzun yıllar çalıştıra bilecek kapasitesi var.yıllarca formasını giydiği ekmeğini yediği samsunspora hizmet etmek ve çalışma isteği var adamda.inşallah yönetime kim gelirse gelsin ama seneye takımın başında orhan kapucu olsun.

Nuri Asan

Bank Asya liginde en pahalı futbolcular bizim inekler bu arada arkadaslar
birde para diye ağlarlar,bunlara 1 öğün yemek 5 öğün sopa atacaksın >:(
giydiği formanın ağırlığını bilmiyorlar
o forma kutsaldır,akıllı olun çarpılırsınız

Kadir ÇELEBİ

KAPUCU : HABERLER ASILSIZ

Samsunspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu bazı gazetelerde çıkan 'Kapucu sezon sonu görevini bırakıyor' haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Böyle bir kararım yok" dedi

GERÇEK DEĞİL
Kırmızı- Beyazlı ekibin başarılı çalıştırıcısı Orhan Kapucu, bazı gazetelerde çıkan 'Kapucu sezon sonu görevini bırakıyor' şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Kamuoyunun gündemine oturan bu konudan dolayı rahatsız olduğunu dile getiren Kapucu, "Ben sezon sonu görevimi bırakıyorum diye bir açıklama yapmadım. Bu tür çıkan haberler kesinlikle gerçeği yansıtmıyor" dedi.

DAHA SEZON BİTMEDİ Gelecek sezonun planını yapmadığının bir kez daha altını çizen Kapucu, "Öncelikle bana yönetim kurulumuz 'Sen bu takımın başındasın veya değilsin' demeden, benim bu kararı vermem mümkün değil. Yönetim kurulumuz yeniden bir şekillensin. Bana da eğer bir teklif sunarlarsa, ben de şartlarımı ortaya koyarak, sonucu bildiririm. Eğer olmazsa da diğer teklifleri değerlendiririm" diye konuştu.

AÇIKLAMA YAPACAĞIM
Şu anda beklemede olduğunu söyleyen Kapucu, "Ligin bitmesine iki hafta var. Şu anda gündemi 'Kapucu gidecek, kalacak' gibi haberlerle meşgul etmeye gerek yok. Bu sezonu bir bitirelim. Gelecek sezonun başı gelsin ve her şey netleşsin. O zaman biz de gerekli görüşlerimizi açıklarız. Bu konunun daha fazla uzamaması için önümüzdeki günlerde bir basın açıklaması yapacağım" diye sözlerine son verdi. Selçuk KAYA

/www.halkgazetesi.com.tr

Nuri Asan

bu basının....
asılsız haber çok yapıyorlar.Samsunspor'a en büyük zararı veren bu gazateler bence
kümeyede bunlar yüzünden düştük yeter beee bırakın yakamızı

ultra55

Samsunspor'da ki bölünmüşlüğün tarafkirliğin en önemli sebeplerinden biri objektif!! basındır.Zamansız olarak birilerini destekleyip asılsız haberler yapıp camiayı birarada tutma görevini yapma yerine bölüp parçaladılar.Yazdıkları haberlerin gerçekleğini doğrunu araştırmadan yalan yanlış yazıp durdular.Sürekli birilerinin çıkarları doğrultusunda hareket ettiler.İnsanlar işlerine gelen haberleri yazdırabildiler.Paranın gözü kör olsun!!

celebi

Alıntı yapılan: ultra55 - 01 May 2008, 12:16:41
Nankörlük etmeyelim Orhan Hoca takımın başına gelene dek futbol adına hiç birşey seyretmemiştik.Hasbelkader maç alıyorduk.Disiplinsizlik tavan yapmıştı.Orhan Hoca motivasyonu olmayan morali bozuk üst üste seri mağlubiyetler alan berbat bir futbol oynayan bir takımı düzene soktu.Lütfen hala futbolcular istedi de oldu filan gibi masallar anlatmayın.Madem istediklerinde oluyordu neden şu an ligin tepesinde değiliz.Paradan dolayımı?Samsunspor'da kimin parası kaldı ki er geç alacaklar bu birrr.Sezon başından beri para alamayan futbolcuların takımı şu an lider (kocaeli).Bizimkiler ekmek yiyorda onlar taşmı yediler.Orhan Hoca gelmeden gençlere şansmı verildi.Mecbur kalınmadığı sürece oynatılmadılar.Kesinlikle Orhan Hoca ve Mehmet Hoca bu kadar kısa süre içinde bu takıma çok şey verdiler.En azından takım görüntüsü kazandırdılar.Üstelikle çalışma ortamının bu kadar zor olduğu bir dönemde.Takımda ikilikler yönetimde bölünmüşlükler.Yöneticilerin desteklediği futbolcular, futbolcuların desteklediği yöneticiler.Boykotlar.Yapılabileceğin en iyisi yapılmıştır.Belirsizliğin olduğu bir yerde de körü körüne Hocaların kalmasını beklemek çok doğru bir şey değil.Belki de yeni gelecek yönetim Orhan hoca ile değil mesela ercüment çoşkundere ile çalışmak isteyecek:) Ee adam da doğal olarak aldığı duyumlardan dolayı şimdiden kendisine yer arıyor olabilir.Ama şunu unutmayın; göreceksiniz Orhan Hoca ekonomisi biraz düzgün bir kulübe giderse eğer daha çook ismini duyacağız.Bence Orhan Hoca ve mehmet hoca Samsunspor kulübünün geleceği için biçilmiş kaftandan da öte insanlar.Ama..bazı çakallar utansın.

ultra 55 meseleyi özetlemiş.orhan hocanın bir şekilde takımıızda kalması gerek.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: ultra55 - 01 May 2008, 12:16:41

aynen katılıyorum kardeşim , orhan hoca kalsınnn

US

orhan hoca ne olursa olsun samsunsporda kalmalı ..
neden mi?
cunku bizi küme düşmekten kurtardı  takımın ilk 5 in deki takımlarıdan puan alabilecek hale getirdi takımın ikinci yarı hali hatırlayın beyler  yenılgı üstüne yenılgi ..
Ayrıca orhan hoca olamsa sercan sefa turgut bunlar hala serkanın caner celilin yedeginde oturuyo olcaklardılar..
yanı orhan hoca bizi süper lige cıkarrır hemde eski samsunsporumuzu bize kazandırır(klubun ekonomık yonunden degil) yanı genc yetenek cıkarabilen bi kluphalıne getirebilir..

veis

olurmu biz adamı iki dakikada asmakla ünlüyüz hemen satarız defolsun deriz yok malatyaya kaçmış yok mardine gitmiş nereye giderse gitsin adam bizde güzel bir ivme yakaladı.sonsuz teşekkürler kendisine.