Samsunsporlu aktör; Polat Bilgin

Başlatan mehmet yılmaz, 09 April 2008, 21:16:48

« önceki - sonraki »

Nuri Asan

Helal olsun,gurur duydum kendisi ile.

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: camakf_55 - 10 April 2008, 07:13:29
nerden uye olunupta test yapılıyor arkadaslar

www.polatbilgin.org sitesine üye olup  anketler bölümünde zaten yazıyo hangi takımı tutuyonuz diye ordan oyunu atabilirsiniz

SaMsUnSpOr 55

en çok samsunsporlu var  ;D :D 11 kişi oldu :D

Çaðrý55

Polat bilgin forumunu takip ediyodur herhalde görünce oda şaşırmışdır ;D

jean

cikiyor bu tur kislerde nedense canli yayinlarda falan soylemiyorlar pek esasinda o mekanlar tam benim mekanim oralarda benim olmam lazim

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: jean - 10 April 2008, 21:52:45
cikiyor bu tur kislerde nedense canli yayinlarda falan soylemiyorlar pek

Polat Bilgin'i hangi canlı yayında seyrettin de söylemedi Jean? Karayılan dizisinde Fransız işgal komutanına mı söyleyecek, ben Samsunsporluyum, diye? Sitesinde yazmış işte açık açık; daha ne yapacak?

hasselbaink

Mehmet Aslantuğ da Samsunludur örneğin; Termelidir... Çok kaliteli bir aktör, karakter sahibi de bir insandır, severim ama benim için sempati alanı Samsunluluğundan öteye geçmez. Levent Kırca hiç bir faydasını görmediğimiz bir hemşehrimizdir. Ama bu farklı arkadaşlar, adam Samsunluluktan da öte Samsunsporlu. Yani, hasbelkader olan birşey değil, bir tercih söz konusu. Duyduğumuza göre dizi setlerinde de, yakın çevresinde de bu özelliğiyle tanınıyormuş. Polat Bilgin'i tanıyanlar onun Samsunsporluluğunu biliyorlamış yani.

Bir de Pop Star'dan Eser Bayar vardı. O çocuk da bir programda hangi takımlısınız? diye sorduklarında "Samsunsporluyum" demişti. İyi de üç büyüklerden(!) hangisi diye ısrar edilince de, sadece Samsunspor demişti.

Sadece Samsunspor diyenlere selam olsun. Polat kardeşimin de Allah yolunu açık etsin; sinemada da görürüz kendisini inşallah.

edmontdante

BAŞKA DİYE SORANLARA İNAT,SADECE SAMSUNSPOR

Helal Olsun

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: hasselbaink - 10 April 2008, 22:41:40
Mehmet Aslantuğ da Samsunludur örneğin; Termelidir... Çok kaliteli bir aktör, karakter sahibi de bir insandır, severim ama benim için sempati alanı Samsunluluğundan öteye geçmez. Levent Kırca hiç bir faydasını görmediğimiz bir hemşehrimizdir. Ama bu farklı arkadaşlar, adam Samsunluluktan da öte Samsunsporlu. Yani, hasbelkader olan birşey değil, bir tercih söz konusu. Duyduğumuza göre dizi setlerinde de, yakın çevresinde de bu özelliğiyle tanınıyormuş. Polat Bilgin'i tanıyanlar onun Samsunsporluluğunu biliyorlamış yani.

Bir de Pop Star'dan Eser Bayar vardı. O çocuk da bir programda hangi takımlısınız? diye sorduklarında "Samsunsporluyum" demişti. İyi de üç büyüklerden(!) hangisi diye ısrar edilince de, sadece Samsunspor demişti.

Sadece Samsunspor diyenlere selam olsun. Polat kardeşimin de Allah yolunu açık etsin; sinemada da görürüz kendisini inşallah.

evet mehmet aslantuğ termeli yani hemşerim - amcamla aynı sınıfta okumuşlar sonra o artist olmuş  :) eser bayarın samsunsporlu olduğunu biliyorum

İNADINA SAMSUNSPOR

nomak55

ankette Samsunspor hızla yukselişte otekileri aşşagıya aldık bile

nomak55

beyler ben Polat Bilgini kartal macına davet ettim malum samsunspor hastası eee kartal macını kacırmaz inş. dizi çekimi falan olmazsa hep beraber bagırırız...

berusa55

Güzel bir fikir nomak55.

Aslında İstanbul Grubu'nun da bu konuda bir calısması olsa ve Kartal macında kendisini tribünlerde taraftarımızla yanyana görsek cok da güzel olur...

nomak55

11 April 2008, 03:14:23 #27 Son düzenlenme: 11 April 2008, 03:17:09 berusa55
Walla ben şunu düşündüm madem samsunsporumuzun maçlarını kaçırmıyor bu maçada eger çekim falan yoksa kesin gelmek isteyecektir.........

yönetici

Hayranlarının açtığı siteye girdim de bazı hoş mesajlarla karşılaştım. Muhtemelen bir çalışma arkadaşı demiş ki;
AlıntıPolat Bilgin çok ama çok iyi bir oyuncu heryerde de Samsunspora ilgisini söylüyor biz bile biliyoruz Samsunsporu demekki Onun için çok özel.Polat Bilgin memelketini unutmamış o bitanecik çok doğal biri oyunculuğuda çok doğal kendiside çok doğal.Samsun böyle bir sanatçı çıkardığı için gurur duymalı.

genç bir taraftarımızın yazdıklarını gördüm ve çok güldüm, helal olsun ona da;

AlıntıValla biz Samsunspor'un söz konusu olduğu her yerde oluruz. Samsunspor'un bale takımı olsun onu bile tutarız. Polat Abi bizi çok sevindirdi, sağolsun.

:)

kerem55

Forza Polat Bilgin

Samsunlu olmak kolay, Samsunsporlu olmak olay