Bank Asya 1.Lig 29.Hafta | Samsunspor'umuz - Eskişehirspor

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 30 March 2008, 15:55:51

« önceki - sonraki »

berusa55

07 April 2008, 16:33:50 #645 Son düzenlenme: 07 April 2008, 16:40:24 berusa55
Dün yaptıkları es-es taraftarına yakısmadı. Rezil rüsva ettiler kendilerini.

Bundan sonra es-es kardes mardes ayağına yatanlar, yok şu dost bu dost diyenler bizden değildir. Bizim kardeşlerimiz sadece Samsunspor'lulardır!

ESES64

Tepkilerinizi anlıyorum,içinizi döküyorsunuz ama yanlış kişiye.Ben hiçbir takımın taraftarını savunmam.Futbolun dışında bişeyle de ilgilenmem.Nadiren de olsa çok önemli maçlarda deplasmanlara da giderim.Özellikle konaklama tesislerine verilen hasarları,çapulculukları gözümle de gördüm.Futbol bazıları için bir deşarj alanı.Özellikle de deplasmana giden taraftarların içinde ne yazık ki çürük yumurta çok Bu konuda kimsenin sütten çıkmış ak kaşık olduğunu da sanmıyorum ama yineliyorum,hiçbir maçta ne rakibe ne de hakeme hiç küfretmemiş bir Eses taraftrarı olarak burada sadece maçla ilgili yorum yapıyorum,cevabını aynı düzeyde almayı beklemek hakkım.Buna tahammülünüz yoksa yazmam elbette.Olaylara yanlı bakmamak gerektiğini düşünüyorum o kadar.Anadolu takımlarının düşmanlığı kimseye fayda sağlamaz.Samsunun küme düşme derdinden kurtulmasına da çok sevindim,tıpkı Giresun gibi.Gönlüm hiçbir Karadeniz takımının hele hele köklü ve geçmişi olanlarının başarısızlığını istemez.Samsuna kalan maçlarında başarılar dilerim...

körfez55

senin gibi düşünenler ne yazıkki parmakla sayılacak kadar az..

Nuri Asan

ESES64

Dün keşke herkez senin gibi obiraz daha sağduyulu olabilse idi,ama maalesef Samsun'a,güzel stadımıza gelenlerin tamamı kanı bozuk,çapulcu,tinerci kesmiydi.aslında bu sene ilk maça kadar büyük bir kısım bende dahil size sempati ile bakıyorduk,ama ilk maç ve bu maç bunun tersini gösterdi.Açık konuşmak gerekirse sempati nefrete dönüştü

Dün bende olayların içinde idim dallandırmaya gerek yok,iner inmez taşlamaya başladılar hani Antalya otobüslerini taşladınız ya burasını kendi memleketleri sandılar.Bir kaç eskişehirli Samsun polisine acemi demiş inan başka bir yerin polisi olsaydı dün o delikanlılar bugün rahmetli olabilirdi.

Bizim stadımıza daha önce Karşıyakalılarda geldi,ben dün sizi nasıl bekledi isem Karşıyakalılarıda bekledim,ama Karşıyakalılar bizlere el salladı taş atmak yerine içlerinden birisi geldi başarılar diliyerek atkısını verdi.Devre arasında atkı takası oldu.Ama dün eskişehirliler olay çıkartmaya gelmiş hatta HEDEF ecza deposunun biraz ilerisinde bizim çocuklara salça olmuş.

Dün taraftarın 2 şeye dua etsin

1-gruplar orada değildi bekleyenler bilet almaya gelen şehrin insanı idi
2-harbiden Samsun polisine.

Taraftarınız delikanlılığı taş atıp yapmaya çalışacağına önümüzden geçtiniz keşke inip delikanlılık yapsaydınız.Bu lafımda kesinlikle sana değil dünki kendini bilmez,el kol hareketi yapanlara.

Çaðrý55

O değilde birde forumlarında sanki dünkü olayı yaşamışlar gibi bizi suçlu buluyorlar inanılması zor olay bizim gözümüzün önünde oldu kornalar çalarak küfrederek hareket çekerek içeri girdiler indikten sonrada taş atamaya başladılar.Tamamen tahrik ettiler bunu orda biz yaşadık ama kendi forumlarında yaşamış gibi bizim taraftara suç buluyorlar küfürettiniz diyorlar ettik etmedik demiyoruz stada öyle girilmeseydi ne küfür olurdu ne başka bişey.

He onların yaptıklaını aklı başındaki taraftardan hesap soracak değiliz eses64 gibi.

Nuri Asan

Aynı zamanda ilk küfürüde onlar etti bizde haret ettikleri kollarını münasip bir yerlerine soktuk

oh rahatladım beee

SaMsUnSpOr 55

Alıntı
Ne yapmak istedi?

Kendini bilmez bir taraftar, maç sonunda genç futbolcu Sercan Temizyürek'e hakaretler yağdırdı. Sözlü tacize maruz kalan Sercan'ı arkadaşı Sefa yatıştırdı
Samsunspor kulübesinin hemen arkasındaki kapalı tribünde kendini bilmez bir taraftar, genç oyuncu Sercan Temizyürek'e yok yerde hareket etmeye başladı. Hiç kimsenin bi anlam veremediği bu olay karşısında şok yaşayan Sercan, sinirlenerek kapalı tribünün önüne gitti. Genç oyuncuyu takım arkadaşı Sefa sakinleştirdi. Kendimi bilmez bu taraftarın ne yapmak istediği ise kafalarda soru işareti bıraktı.

_HaLo_

Doğru Düzgün Stadı Olan Sizleri Stadınızda Rezil Ettik,Yok İyi Tezaruhat Yaptık Falan Diyonuz Güldürmeyin Allah Aşkına :D Yaptığınız İyi Tezaruhatsa Siz Hiçsiniz O zaman :D  Maçı Tvden İzleyenlere Sorun Bakalım Kimin Sesi Daha Fazla Geliyomuş ;)
Belediye Otobüsü Taşlanmıyacaktı İçinde 3 Tane gerizekalı Olmasaydı.
Bir Hiçsizin Başka Bişi Değil İşiniz Lafla Yok Dışarda Karşılarımıza Çıkmasalardı,iyi Tezaruhat Yaptık vsvs Taş Atmasını Bile Beceremiyosunuz :D Orda Kaçmasaydınız Belediye Otobüsünüz Taşlanmazdı.
Yvaş Yavaş Öğrenirsiniz Hepsini.
Laf Yapmayın İcraat Yapın.
He bide Cehenneme Hoşgelecekler felan diyodunuz maçtan önce Buda Bi laftı icraatın Yanından Bile Geçemedi :D
Hadi Eyvallah...

Kadir ÇELEBİ

Çaðrý55

Alıntı yapılan: _HaLo_ - 08 April 2008, 17:45:35
Doğru Düzgün Stadı Olan Sizleri Stadınızda Rezil Ettik,Yok İyi Tezaruhat Yaptık Falan Diyonuz Güldürmeyin Allah Aşkına :D Yaptığınız İyi Tezaruhatsa Siz Hiçsiniz O zaman :D  Maçı Tvden İzleyenlere Sorun Bakalım Kimin Sesi Daha Fazla Geliyomuş ;)
Belediye Otobüsü Taşlanmıyacaktı İçinde 3 Tane gerizekalı Olmasaydı.
Bir Hiçsizin Başka Bişi Değil İşiniz Lafla Yok Dışarda Karşılarımıza Çıkmasalardı,iyi Tezaruhat Yaptık vsvs Taş Atmasını Bile Beceremiyosunuz :D Orda Kaçmasaydınız Belediye Otobüsünüz Taşlanmazdı.
Yvaş Yavaş Öğrenirsiniz Hepsini.
Laf Yapmayın İcraat Yapın.
He bide Cehenneme Hoşgelecekler felan diyodunuz maçtan önce Buda Bi laftı icraatın Yanından Bile Geçemedi :D
Hadi Eyvallah...
Al işte boşuna demiyoz kolpalar diye gelirler böyle sitede anlamsızca yazarlar kendilerini küçük düşürürler.Dostum adam olsaydınız otobüsten inerdiniz öyle yapardınız yapacağınızı ortada gruplar yokken uzaktan taş atarak otobüs içinden küfrederk anca kendinizi rezil edersiniz hadi şimdi bas git sitene devam et orada sen ;) taraftarlıktan bahseden adam önce efendi olsun sadece bağırmayla olmuyo ;)

samet

bizde oradaydık aynen cevabını verdik yani otobüsten aşşağıya inemediler kapılarıda açıktı bende bunları bişe sanmıştım fos çıktılar...eskişehirde görüşürüz otobüsten nasıl iniliyomuş göstereceğiz size...

_HaLo_

nie bize denk gelmediniz acaba keşke denk geleydiniz o zmn belediye otobüsünüz  zarar görmezdi motosikletiniz parcalanmazdı :D

Çaðrý55

Kaybol git lan gelmiş buraya yazıyo çok delikanlıysan o gün inerdin aşağı ne yapcaksan yapardın dua edin o saate orda gruplar tam yoktu yoksa katliam çıkardı siz çoluğunu çocuğu alıp maça gelmiş kalabalığa anca yaparsınız yapcağınızı porsuk kurbağası kaybol git şimdi bizim geçişimiz belli büyük Samsunspor taraftarıyız seiz 3.liglerde sürünürken fırtına estiriyoduk :D yallahh

onurbas

lan salak adam ilk once bu sıteye gelıpde yok bunu yaptık yok su olmus yok samsun taraftarının kavası yarılmıs dıyerek konusma mal adam seni.. bizler eskişehire geldıgımız de sizin sokakalarda attımız narelerın haddı hesabı yok sızın sokaklarınızda elımızde bıra boynumuzda atkı gezerken delıkanlı sizin eses taraftarı bıze bırlaf soyleyemedı elimizi kolumuzu sallayarak gırdık elımızı mkolumuzu sallayarak cıktık bunun kanıtıda vıdyolarda var www.sogutlubahceliler.org de benım attım vıdyolar var izleyın kanıt ordadır bizler sizin gibi taraftar cok gorduk siz duva edın maca geldınız sıra samsunspor taraftarına raslamamıssınız hele hele söğütlübahce ye raslasaydınız halınızı dusune miyorum