Bank Asya 1.Lig 29.Hafta | Samsunspor'umuz - Eskişehirspor

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 30 March 2008, 15:55:51

« önceki - sonraki »

berusa55

05 April 2008, 18:34:39 #240 Son düzenlenme: 05 April 2008, 18:42:00 berusa55
AlıntıSamsun herkese karşı elinden geleni yapacak.Ama hayal kurmayın derim.

Sevgili Faust arkadasım,

Dediklerinde haklılık payı var evet doğru ama Samsunspor'umuz son haftaya kadar play-off'u kovalayacaktır. Sizin de su anda ne ilk ikiniz ne de play-off'unuz garanti! Gelip de millete "hayal kurmayın" demeye hakkın yok? Bizimkisi hayal değil umuttur! Umutla hayali karıstırma olur mu kardesim.

faust

Hayal kurmayın derken kimseyi kırmak ya da üzmek gibi bir niyetim yokdu sadece sonradan üzülmemeniz için kendimce mantıklı olanı söylemeye çalıştım o kadar.Yoksa umut elbette güzel bir şeydir.

berusa55

05 April 2008, 18:45:49 #242 Son düzenlenme: 05 April 2008, 18:48:18 berusa55
Anladım kardesim.

Ama dediğim gibi bu ligde ne olacagı hiç belli değil. Son hafta bile her sey değişebilir. Bekleyip göreceğiz artık. Herkez hakettiğini alsın tek temennimiz bu...

körfez55

evet çok zor playoff zaten biz küme düşücez derken ligde kaldık ve simdi belki de playoff diyoruz.burda aslında düşünmesi gereken eses lige iyi bsladı iyi transfer yaptı.herkes havaya girdi ama son zamanlarda çöküşte yarın bize kaybederlerse ki büyük ihtimal öle olacak.erciyese yenilip ilk 6 ya bile giremezler.bizim içinse bu lig istanbulspor maçında bitmişti ama hep diyoruz ya bi umut neden olmasın...olmazsa da futbolarımızın canı sağolsun seneye bu takımı ite kaka çıkaracğız...

harbisamsunsporlu5517

faust bız zaten şimdıden hazırız merak etme sadece son haftaya kadar kovalayacagız playoffu peki siz hazırmısınız olduki çıkamadınız

Baþkent_55

oldukça heyecanlı bir maç bizi bekliyor beyler geçen hafta kalplerimiz zorlandı......biz ankaradan d smartın başına geçecez .......bu maça gelmeyi çok istiyordum ama olmadı inşallah sakarya maçına .......tribünler dolacaktır samsundan 10 kişiyle konuştum hepsi gideceğiz dediler .......sadece çarşambalılar gelse stadda 20 bin kişi olur  :P :P :P.......çarşamba hadi bakalım eskisi gibi dolduralım şu stadyumu.......bu arada taraftarlara bi ricam lütfen formasız ve atkısız gelmeyin bide toplu halde stda çiftlikten beri yürüyün bütün şehir ayklanmalı ...keşke samsunda olabilseydik be ........SÜPER LİGE ÇIKACAZ BAŞKA YOLU YOK ...........BİZİM SALDIR SAMSUNSPOR

Baþkent_55

faust

Esesin kadrosu abartıldığı kadar iyi değil.Forvette Coşkun önemli silah ama Antalyada Ali Zituni,Cenk;Sakaryada Taner Demirbaş,Ferdi;Kocaelide Taner Gülleri ve Ahmet Dursun var.Kalede de hiçbir kaleci diğerinden aşağı değil.Esesde canı isterse Sergen fark yaratıyor o kadar.Yani Esesin bu ligde kadro olarak yeri ilk 4 zaten ama dördün neresi o tartışılır.Öyle liğin en iyi kadrosu falan değiliz.Geçen seneki Malatya,bizden çok daha fazla para harcadı ve çıkamadı.Bunlar olağan şeyler.Esesde taraftar,2-3 hafta öncesine kadar kesin çıktık diyordu,herşey bizden yanaydı,sonra malum olaylarla iş terse döndü.Bu arada Metin Diyadin,Esesden Sergen için değil,peşpeşe başarısızlıkları için ve potadaki rakiplerden hiç 3 puan alamadığı için ayrıldı.Sergen olayı Diyadinin şansı,yönetimin şanssızlığı oldı.Şu anda tam tersine herkes çıkamadık diye düşünüyor.Yarın müthiş hırslı bir takımla oynayacaksınız.Esesin son şansı.Ama rakiplerinin de çok zor fikstürleri var.Hala kendini toplarsa en şanslı takım Eses.

MeL_55

AlıntıSamsunspor havasını buluyor

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Ligde üst sıraları hedefleyen Samsunspor, üst üstte aldığı seri galibiyetlere Eskişehirspor maçı ile devam etmek istiyor. Samsunspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu, Samsunspor'un eski gücüne yavaş yavaş geldiğini belirterek, üst üstte alınan seri galibiyetlerin hiç birinin tesadüf olmadığını söyledi. Futbolcuların idmanlardaki hırs ve azmini maçlarda sahaya yansıtmasından dolayı çok memnun olduğunu kaydeden Kapucu, "Genç ve çok kaliteli bir kadroya sahibiz. Göreve geldiğimizden itibaren oyuncularımız sahada taktiksel anlamda ne istediysek hepsini yerine getirmesi bize başarıyı getiriyor" dedi.

Eskişehirspor maçının hem kendileri hem de rakip için çok önemli olduğuna dikkat çeken Kapucu, tüm taraftarları yarın ki maçta Samsunspor'a destek vermeye çağırdı.

Öte yandan, Samsunspor, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı ter idmanı ile tamamlayarak kampa girdi. Teknik direktör Orhan Kapucu yönetiminde yaklaşık 45 dakika çalışan Kırmızı-beyazlı futbolcular, idmanda düz koşu, kültür-fizik ve 5-2 çalışması yaptı.

05.04.2008   

Kaynak : İHA

US

ben macı alacagımızdan emınım ama kamoyunun eses yener demesi bizim topcular ins etkilemez..

MeL_55

arkadaslar cok ilgi olursa yani 200 kisi fln olursa SOPCASTdan bakabilecegiz. yani internet üzerinden. 200 kisiden daha fazla olursa süper !! bi siteye yazdim tamam dediler ama 2 kisi bakar dedi bende yok samsunspordan en az 200 kisi bakar dedim oda insallah dedi...OKADAR ILGI OLUR MU ??

ES ES DEN DE 100 beklerim ben o kadar olurmu

55__Gurbet__55

MEL_55 abi bu SOPCAST isi nasil oluyor anlatasan belki bende bakarim

ölümüne 55

bilet fiyatlarından haberi olan varmı beyler.resmi sitede herhangi bir açıklama yok

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: ölümüne 55 - 05 April 2008, 21:16:53
bilet fiyatlarından haberi olan varmı beyler.resmi sitede herhangi bir açıklama yok

genelde biletler hep aynı oluyor - benim bildiğim kadarıyla

kale arkası: 5 ytl
maraton: 10 ytl
kapalı: 20 ytl
vip: 40 ytl

GençKozluklu

ES ES i yeneceğiz. Play Off lar zaten biizm için bu yıl plase. Olursa hayır demeyeceğiz. Olması için tek tek maçlarımızı kazanmaya bakacağız. Bu maç SAMSUNSPOR için 4 haftalık galibiyetin ne kadar haklı bir galibiyet olduğunun da tescilleneceği bir galibiyet olacaktır.

Tesadüftü diyenelere cevap niteliğinde bir galibiyet olacak. ES ES in favori gösterilmesi bizim için avantaj. Strese rakip takım girecektir.

Ben gençlerimize ve Celil'e bu maçta gene güveniyorum. SAMSUNSPOR gibi oynasınlar yeter. Mutlaka kazanacaklardır. ES ES için üzgünüm. Bundan sonraki maçlarına bakacaklar artık  :P