Bank Asya 1.Lig 29.Hafta | Samsunspor'umuz - Eskişehirspor

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 30 March 2008, 15:55:51

« önceki - sonraki »

celebi

bu arada arkadaşlar Samsunumuzda maç havası nasıl stad dolacak mı ilgi nasıl sokaklar caddeler bilgi verirseniz seviniriz.

Çaðrý55

Hakkaten bizim tribünler kapalı,koltuklu,tuvaleti herşeyi var bundan daha iyisini nerde bulacaklar eskişehirdeki maça 15 liraya aldılarsa içeri bizim stada 25 lira vermeleri gerekir en azından 20 yapsınlar.

Samsundaki maç havasına gelirsek sokaklar caddeler yine aynı ne varsa bizde var inşallah yarın 20 bin kişi oluruz maçta

veis

maç için maraton üstü de açılacak son bilgilere göre.

körfez55

oooo o zaman süper olur hava suan yanardöner soğuk olmakla beraber çok da kötü değil.yarın da muhtelemen böyle olur.

34 SS 1965

valla ıcımden hıs super bır mac olacak dıyo yenecegız ve cıftlık karnaval havasına buruncek dıyo ah sımdı orda olmak vardı yaaa yarını sabırsızlıkla beklıyorum

cCc_askurt55_cCc

eses hakkında cıkan bu olumsuz habelerden sonra yarın 20000 taraftarımızlla bu macıı kesın alacagızz..yonetımde acar ınsalah su ustkadtıda ortalık bı stad gorur

CeLiL_55

Eskişehiri yenip 3 puanı alıcaz inş CeLiLe büyük iş düşüyor bu önemli maçta Serkan,Sercan hadi Samsunun Aslanları alın 3 puanı playoff şansımızı arttıralım playofflara bi kalabilirsek varya kesin çıkarız ALLAH'ın izniyle SamsunSporumu Süper Ligde Görmeyi özledim

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: veis - 05 April 2008, 12:21:49
maç için maraton üstü de açılacak son bilgilere göre.

Bahadır Saraç'ın yaptıgı acıklamada stadın onarılmasıyla ilgili Genclik ve Spor Genel mudurlugunun anlasma yaptıgı mutahit firma stad icindeki calısmalarının tam anlamıyla bitirildiginde ve raporunu sundugunda Genclik ve Spor Genel mudurlugunden kulube gonderilecek bir yazıyla acılışın yapılabilecegini dile getirdi..

bir suru prosedür yani..

veis senin duyumlarında bos degildir.. ben p.tesi gunu akstv duymustum yanılmıyorsam..

ozkan17

adamlara helal olsun yıne..10 otobus deplasmana gelıyolar..tebrık edıyorum onları..kalabalık gelıyolar ama boşa gelıyolar  ;D

GençKozluklu

ES ES stres yapacak. Biz sakin olmalıyız. Sakin olan maçı kazanır. Sergen hiç sorun değil. Bizm Celil yeter.

SASMSUN'da onbinler önünde bu maçı kazanırsak, şehirde havaya girecektir.

Takımdan beklediğim sadece SAMSUNSPOR gibi oynamaya devam edin. Nasıl olsa gol atar ve kazanırsınız. ES ES düşünsün.

Şampiyon SAMSUNSPOR

celebi

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 05 April 2008, 13:13:50
Bahadır Saraç'ın yaptıgı acıklamada stadın onarılmasıyla ilgili Genclik ve Spor Genel mudurlugunun anlasma yaptıgı mutahit firma stad icindeki calısmalarının tam anlamıyla bitirildiginde ve raporunu sundugunda Genclik ve Spor Genel mudurlugunden kulube gonderilecek bir yazıyla acılışın yapılabilecegini dile getirdi..

bir suru prosedür yani..

veis senin duyumlarında bos degildir.. ben p.tesi gunu akstv duymustum yanılmıyorsam..

evet veisin duyumları doğru olabilir bu prosüdür de sanırım aşılabilecek mesele maça kadar.

maviay55

üst tribün açılırsa es-es liler daha bi stres olur..alacagız abi biz inanıoz takımımıza serkan oynuo mu acaba yarın?

HoliganSamSunLu

Bu maçı kazanmamız halinde samsunspor çok farklı bir konuma gelecek inşallah yeneriz arkadaşlar samsundaki taraftarlarımız trübünleri doldurmalı

hakan55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 05 April 2008, 11:12:47
aynı fiyat bize de 10 onlara da.ama onlar hırsız ilk maçta kümes gibi yere 15 lira aldılar...maç bile izlenmiyo.ilk maçta 90 dk çevik kuvvetin poposunu izlemek zorunda kalmıstık.şimdi bizim tribüne 20 lira vermeleri lazım.en azından isim olarak değil görünüş olarak da bi tribün bizimkisi kümes değil.

Dediğin gibi kardeş 90 dk cevık kuvveti izledık kümes gibi yer stada 100 metre uzakta stad zemınınde 1 metre aşağıda tam anlamıyla göremıyorduk yani bu halde bile 15 lira aldılar bizim deplasman yeri onlara gore cennet en az 25 ytl almaları lazım...

maviay55

dk 30 erciyes0-0 MAL-atya

böle biterse bizim için ii olur