Bank Asya 1.Lig 29.Hafta | Samsunspor'umuz - Eskişehirspor

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 30 March 2008, 15:55:51

« önceki - sonraki »

veis

eskişehir maçı kader maçımız ve biz eskişehiri yenersek(beni en ürküten maç)playofa bu takım gider.fikstür avantajını lehimize çevirmek içten degil artık.bunun bilinciyle çıkacak 11 aslan bu maçı alın bizi kartalı sıgmayacak konuma getirin.

celebi

bizim üsteki takımlardan fikstürümüz daha kolay gibi ancak tabii sakarya ve diyarbakır maçlarıda önemli ama eskişehir maçını bunun yanında yine kartalda taraftar desteğini de arkasına aldıktan sonra yenersek play off bize göz kırptı demektir.

celebi

Zorlu viraj

Biyediç, yarınki maçtan üç puanla dönmek istediklerini söyledi.

Son haftalarda yaşadığı puan kaybıyla liderlik yarışında yara alan Eskişehirspor, Samsun deplasmanı için bu kente gitti. Kırmızı Şimşekler'i, Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı dualarla yolcu ederken futbolculardan üç puanı istedi. Teknik direktör Nejat Biyediç de puan kayıplarına tahammülleri olmadığını, bu zorlu virajı kazasız atlatmak istediklerini 
söyledi. Eskişehirspor'un tecrübeli hocası Nejat Biyediç, "Puan kaybetme lüksümüz bitti" ifadesini kullandı.

SERGEN OYNUYOR
Belindeki ağrı yüzünden İstanbul'da tedavi gören Kırmızı Şimşekler'in yıldız futbolcusu Sergen Yalçın'ın kafileye Samsun'da katılacağı, "Süper Solak"ın, bu karşılaşmada forma giyeceği bildirildi. Kırmızı-siyahlı yönetimin bu maç için kesenin ağzını açtığı, primlerin ikiye katlandığı, 10'ar bin YTL prim verileceği açıklandı. Bu arada takımda kart cezalısı olan Serkan Özdemir ve Birol, sakat olan Ömer'in de oynamayacağı öğrenildi.

celebi

sergen efendi istanbuldaymıs.hafta içi antremanlara katılmamıs.biyedic süpriz kadro ile çıkabilir diyor gazetede.emre toroman g.bozkaya ..vs,serdar ve m.sevginin yedek takımla çalıstığını yazıyor.bilmem ne kadar doğru ama sahsen ben sezon ortasında muhtemel puan kaybı olarak düsünmüştüm samsun deplasmanını.fakat bu şartlarda masada bitireceğini düsünüyorum.0-1 veya 1-2 biter diye düsünüyorum.insallah masada hallederler yoksa işimiz gerçekten çok zor.

eskişehirli arkadaş (kendini bilmezin biri) bu yorumu yapmış kendi forumlarında. tabii kendi arkadaşları tarafından almış cevabını. bu şekilde bir şeyin olması gerçekten çok kötü veya vahim olur. eskişehire de yakışmaz doğrusu. bu şekilde yazan elemanı da ben de kınıyorum.

veis

serkan özdemir ve ömer samsundaki atmosferi bildikleri için gelmemişlerdir.hele şu serkan yokmu ne umutlarla getirdik tam bir fıııs çıkdı.sergenin oynaması bizim için daha iyi.

körfez55

bu maçtan o kadar da korkmuyorum.adamlar şartlanmış ve üzerlerinde baskı var.bizde ise ilk hedefe ulaşılmış.olursa playoff hedefi var.kendi sahamızda çok da iyi sonuçlar alamasak da bu maçtan mağlup olmadan ayrılacağımızı düşünüyorum.sergen oynarsa oynasın.onlar düşünsün celil oynayacakmı die.çünkü sergen mi celil mi derseniz tartışmasız celil derim.

Sioux

Radyo anlatımı iyi oldu. Bizim gibi Samsun dışında yaşayan Samsunsporlular maçı dinleyeceklerdir. Eskişehir'de dikkat edilmesi gereken adam Serdar Özbayraktar. Sergen'i Sefa bitirir. Celil'in karşısında oynayacak olan sağ bek şimdiden talihsizliğine yansın. Bu maçta Kenan, Hakkı, Turgut yada Emre Balak'tan bir kafa golü bekliyorum. Samsunspor'un ölüsü bile efsane, titretiyor her yeri.

eskonta

Alıntı yapılan: celebi - 05 April 2008, 10:27:26
sergen efendi istanbuldaymıs.hafta içi antremanlara katılmamıs.biyedic süpriz kadro ile çıkabilir diyor gazetede.emre toroman g.bozkaya ..vs,serdar ve m.sevginin yedek takımla çalıstığını yazıyor.bilmem ne kadar doğru ama sahsen ben sezon ortasında muhtemel puan kaybı olarak düsünmüştüm samsun deplasmanını.fakat bu şartlarda masada bitireceğini düsünüyorum.0-1 veya 1-2 biter diye düsünüyorum.insallah masada hallederler yoksa işimiz gerçekten çok zor.

Bir ESES'li olarak, bu arkadaşı bende kınıyorum, REZİL BİR YORUM YAPMIŞ, bu ve bunun gibiler olduğu müddetçe bu istenmeyen kötü konular türk futbolunda her zaman konuşulacaktır. MAÇ SAHADA KAZANILIR, İYİ OYNAYAN KAZANSIN.

HaSaNCaN

Kardeş sen maç sahada kazanılor demişsin sen bizim burda kaybetiğimiz maçları görsen napardın bilşmiyom bizim bu hakemlerden çektiğimizi bi allah bilir bide biz.

körfez55

eskişehirsporun parası yetmez bizi satın almaya kaç senedir o kadar sıkıntı çekiyoruz bizi kimse parasıyla satın alamadı.senelerdir alt liglerde sürünen takım bu sene birilerinin desteğiyle bi yerlere gelio ve hemen adam oluyo.fazla uçmasınlar bu maçta yenilebiliriz belki de ama bu asla eses in parasıyla olmaz.

veis

enzor maçları kazanan adına yakışır futbol oynayan takımımız eskişehiride yenecekdir.bu işler un akıtmayla olmuyor.

eskonta

Alıntı yapılan: streeturk - 05 April 2008, 10:55:55
Kardeş sen maç sahada kazanılor demişsin sen bizim burda kaybetiğimiz maçları görsen napardın bilşmiyom bizim bu hakemlerden çektiğimizi bi allah bilir bide biz.

Sana hak veriyorum arkadaş, istyemesekte maalesef oluyor böyle şeyler.
TEMİZ BİR FUTBOL İSTİYORUZ...
İddaa nın kulüplere  ciddi olarak bir gelir sağladığını biliyoruz fakat, masabaşı oyunlarında ve bireysel anlamda önemli etkisi olduğu düşüncesindeyim.

celebi

maça yaklaşık 27  saat kaldı hadi hayırlısı bakalım.eskişehirliler 10 otobüs geliyorlarmış yani 400 kişilik yer var zaten dolduracaklar. bizde geriye kalan bölümleri doldurduk mu tam bir derbi ve heyecan.

veis

esasında gelmeleri iyi 400 bilet satılacak.hemde faiş fiyatla verilmesi gerekiyor.

körfez55

aynı fiyat bize de 10 onlara da.ama onlar hırsız ilk maçta kümes gibi yere 15 lira aldılar...maç bile izlenmiyo.ilk maçta 90 dk çevik kuvvetin poposunu izlemek zorunda kalmıstık.şimdi bizim tribüne 20 lira vermeleri lazım.en azından isim olarak değil görünüş olarak da bi tribün bizimkisi kümes değil.