Bank Asya 1.Lig 29.Hafta | Samsunspor'umuz - Eskişehirspor

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 30 March 2008, 15:55:51

« önceki - sonraki »

berusa55

Erciyes'le aramızda 7 puan fark var. Ne olursa olsun MALatya'nın bu macta puan almasını dileyecegiz ki biz de Eski'yi yenersek puan farkı azalsın!

cembaba

yarın stadı full görmek istiyoruz artık ya uzun bi aradan sonra :(

veis

Alıntı yapılan: CemBaba - 05 April 2008, 14:27:20
yarın stadı full görmek istiyoruz artık ya uzun bi aradan sonra :(

katılıyorum artık mesele playof oldugundan ve bu çocuklar 4 haftalık galibiyet serisinden sonra bunu fazlasıyla haketdiler.

berusa55

veis

evet bugol kötü olmadı ama daha uzun süre var umarım berabere biter.

celebi

erciyes bu maçı bırakmaz ama malatyadan sürpriz bekliyorum ben

harbisamsunsporlu5517

bitmezsede önemli degıl ercıyes haftaya puan kaybedecektır önemli olan yarın kazanmak

cembaba

erciyes 3-1 olsun biz maçlarımızı almaya bakmalıyız. haydi samsunum =)

Baþkent_55

haydi aslanlarım son 22 saat bu maçı alacaz başka yolu yok

ozkan17

biz kendimize bakalım..ercıyes merciyers alsa ne yazar bitmiş malatya karsısında 3 puanı

veis

erciyesi takılma ihtimali yüksek maçları var.biz onlara göre rahatız ama maçlarımızı almak zorundayız.tabiki unutulmaması gereken bir konuda ikili avaraja kalacak duruma gelirsek hiç ümitlenmemek lazım.ilk maçı kafadan erciyes 3-0 almışdı.

hakan55

Erciyes yenmese ii olcaktı ama olan oldu.. Biz bundan sonraki maclarımızı almamız lazım. evet ikli avaraj kendı sahamızdakı en ıyı maclarmızdan bırını oynadık ercıyese karşı ama 3-0 yenıldık..  samsununda rahat fıksturu yok son 2 hafta sakarya ve dıyarbakır biri şampiyonluga bırı play-off a oynuo kolay dıyenlere katılmıyorum.İşimiz zor ama Hayırlısı neyse o olsun ne diyelim dualarımız SAMSUNSPORumuzdan yana ....

harbisamsunsporlu5517

meraklanmayın orhan hocanın dediği gibi biz  kalan maclarımızı alırsak ligi 5.sırada bile bıtırebiliriz haftaya ercıyesspor kaybedecek esese

only55

Herkes tanıdığı bildiği herkesi maça getirsin .Yarın şu stadı full yapalım. PLs...   >:(

faust

Samsunun ilk 6 olasılığı sadece matematik olarak var.Kalan maçlara bakıldığında en zor fikstürlerden biri Samsunun.Kaldı ki Diyarbakır,arkasındaki desteklerle ilk 6nın birini tapuladı.Bu haftadan sonra sadece 5 hafta var.Tek bir galibiyet garantili maçınız yok.Elbette futbol bu herşey olabilir.Ama bizi yenseniz bile Erciyesle aranızda 7 puan fark olacak.Bu demek değil ki Samsun yarın boşversin.Kalan maçlarda elbette Samsun herkese karşı elinden geleni yapacak.Ama hayal kurmayın derim.Açıkcası bazı arkadaşlar bana kızabilir ama Samsunun seri yaptığı rakipler belli,bir tek Gaziantep maçı gerçekten başarı.Yoksa Elazığ,Mardin ve Malatyanın ahı gitmiş,vahı kalmış.Ben Samsunun kalan 6 maçda toplam 8-9 puanı ancak alabileceğini ve liği 45 gibi bir puanla bitireceğini tahmin ediyorum.Şu an Erciyes 46 puanda.Bu yazıma kızacak arkadaşlarla liğin sonunda oluşan puan tablosuna göre tekrar konuşuruz.Samsun ve diğer karadeniz takımlarına özel sempatim var,dolayısıyla başarılı olmalarını isterim.Küme düşme korkusu yaşarken yazdıklarım ortada.Ama bence buraya kadar.Samsun kalan haftalarda gelecek senenin hazırlıklarını yapar ancak.