Bank Asya 1.Lig 29.Hafta | Samsunspor'umuz - Eskişehirspor

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 30 March 2008, 15:55:51

« önceki - sonraki »

bafradan55

Seyirci büyük umutla tribünleri dolduracaktır ancak bence galibiyet serisi buraya kadar. es es bizi yener. ama inşallah yanılırım.

beşnumara

Alıntı yapılan: bafradan55 - 04 April 2008, 16:02:32
Seyirci büyük umutla tribünleri dolduracaktır ancak bence galibiyet serisi buraya kadar. es es bizi yener. ama inşallah yanılırım.
ilk cümlen de ben de senin gibi düşünüyorum fakat mağlubiyet değil de beraberlik bekliyorum.işin ilginç tarafı 4 haftadır kazanan biziz sanki es es 5 haftadır bir şeyler yapıyor iddaa maçın favorisini es es göstermiş bu maçta favori yok.ne zaman iddaada ganyanımız yüksek( ki son maçlar buna örnek geçen seneki malatya maçı geçen seneki ist.belediye maçı bir kaç örnek)kazanıyoruz ne zmaan  favori gösteriliyoruz puan kaybediyoruz.inşaallah bu maçta da öyle olur

GençKozluklu

ES ES maçında favori gösterilmiyor olmamız bnce çok güzel. Favori olmak takıma ayrı bir stres yapıyor. Mutlaka kazanmak içinşuursuzca saldırıyor. Seyircide bir telaş oluyor bu takımada yansıyor.

Ancak şimdi ES ES favoriyse herkes daha temkinli olacak ve şuursuzca baskı olmayacak. Favori olan ES ES go latamadığı her dakika daha da strese girecektir.

Kazanacağımıza şimdi daha da eminim. Skor tahminim 3-1 di inşallah tahminim değişmedi ve yeneceğiz. Bir gol avans. Alıştık avans vermeye  ;D

Saygılarımla

Baþkent_55

alırız kafanızda soru işareti kalmasın .........bu arada sevgili amirimle iddaya girdik beraberlikte senin olsun demezmi ..............maçı en az 2 farklı kazanamassak dedim gerisi hepsi senin olsun dedim .....ne yapalım 1 farkla kazanırsakta akşama park cafede kutlarız ......benden olsun amirim ayıp ediyon  :P :P :P  her zaman her yerde SAMSUNSPOR

s_uzunkaya

bencede 3 ihtimalli maç.
2-0, 3-0 veya 4-0 alırız  ;)

Baþkent_55

o zaman pazartesi akşamı ankara hacettepe park cafeye bekliyorum kutlama için ................BİZİM İÇİN es es de Bes SAMSUN Beeeeeessss   55/5-5

GençKozluklu

İstermisiniz bu kadar 5'in bir arada olacağı bir haftada maçı da 5-0 kazanalım. Üf beeee..... ::)

sbc_emo

play off şansımızın sürmesi için kesinlikle alıcagımız bir maç.

esesi burda yendikten sonra kartala akın olacagı kesin..

kartalıda yenersek artık bayram havalarına gireriz :)

SaMsUnSpOr 55

ozkan17

bu macda en dusuk onlıne sayıya ulasırız bence dspor yuzunden ;D su macı bı alsak  warya kartal macına akın edecez akınnn akınn

maviay55

yazılanlar beni daha da umutlandırdı..idmanlarda hırslı görünmeleri çok güzel bi haber..inş sizlerin de stadda desteği ile 3 puan bizim olcak hiç şüphem yok..boşverin iddaa favoriyi onlar göstersin 4 haftadır da favori rakiplerimizdi ne oldu?vayy be samsuna bak dendi.. :P es-es de yeneceğiz 1 kez daha görcek herkes büyük samsunsporumuzu..

özkan kardeşime katılıorum en azından ben forumda olamıycam maç saati..arkadaşımın d-smartı oldugunu öğrendim evi kapatacaz pazar günü  :P ;)

mehmet yılmaz

Radyo Samsun Sk maçı verecekmiş; TV ve stat imkanı olmayan arkadaşlar için güzel bir haber.

AlıntıSamsunsporluların radyosu Radyo Samsun Sk, Eskişehirspor ile evimizde oynayacağımız müsabakayı siz değerli Samsunspor taraftarına dinletmenin mutluluğunu yaşayacak. Şehzade Et/Döner'in sponsorluğunda gerçekleşecek olan yayın sonunda kazanan tarafın Samsunspor'umuz olmasını temenni ederken, sizleri pazar günü saat 14'ten itibaren http://www.radyosamsunsk.com/ adresine bekliyoruz.

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: samsuni - 04 April 2008, 23:42:56
Radyo Samsun Sk maçı verecekmiş; TV ve stat imkanı olmayan arkadaşlar için güzel bir haber.

bu iyi bir haber tv ' den izleyemiyenler burdan dinleyebilir

tankut

Bu hafta es es i kesin yenmeliyiz. Çünkü altay ve bolu bu hafta büyük ihtimalle mağlup, onları geçiyoruz. haftaya kartalı da yendiğimiz taktirde play off yolu sonuna kadar açılır. Bazı esesli arkadaşlar bizim maçı kendileri açısından dönüm maçı görüyor ve samsunun iddası yok diye yorum yapmışlar sitelerinde. Tam tersine asıl bizim için es es maçı dönüm maçı ve haftaya kartal maçı da öyle. Bu iki maç çok önemli ikisinide alırsak play off için erciyes ve ksk ile son maça kadar çekişiriz. Orduyu hesaba bile katmıyorum. Bu arada diyarbakır son maça kadar play offu dua edelim garantilesin ki son maça rahat çıkalım. Bu nedenle önümüzdeki iki maç çok önemli. Bu moral ve formumuzla iki maçıda inşallah alacağız. play off a kalıp oradanda süper lige çıkarsak bir mucizeyi gerçekleştircez inşallah. şu anki form grafiğimizle Bank asya ligine korku salmış durumdayız, çünkü adımız yetiyor. aslan uyandı artık. şu anda ilk dört sıradaki takımlar bile tedirgin Samsun acaba bu mucizeyi gerçekleştirirmi diye. Adeta tir tir titriyorlar. Siz bakmayın es eslilerin salladıklarına şu anda deli gibi korkuyorlar bizim maçtan. Nede olsa adımız korku salmaya yetiyor. Efsane dönecek....En Büyük Samsunspor     

maço

bu mactan bende acıkcası pek umutlu degılım ınsalah stadımız dolar ve kazanırız