Bank Asya 1.Lig 29.Hafta | Samsunspor'umuz - Eskişehirspor

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 30 March 2008, 15:55:51

« önceki - sonraki »

target_t.t.b

kardeş
Alıntı yapılan: PiyanistOnur - 03 April 2008, 14:38:53
Arkadaşlar maç günü Rus Pazarının oradaki Samsun Storemiz saat 12 gibi açık olur mu acaba?
Bir mont görmüştüm stadı orada,bedenime göre bulamadım görevli abimiz Rus Pazarının orada sana uygun var demişti ama,ancak maç günleri Samsun'da olabiliyorum açık olurmu acaba saat 12 gibi,bilen arkadaşlarım belirtirse çok sevinirim.

Orada Altay maçında birde çok güzel büyük bir duvar saati vardı fiyatıda çok uygundu,bir tene aldım.her  r Samsunsporlunun evinde işinde bulunması gereken bir saat
kardeş rus pazarındaki mağaza açık olur büyük ihtimal eğer ora kapalıysa gazi caddesinde puma mağazasında da ürünler var oraya da bakabilrisin

target_t.t.b

arkadaşlar tekrar aynı konuyu açmak istemiyorum ama inanın çok istediğimden birleşme olayına geliyorum
bi gelişme var mı bu konuda?tribün liderlerimiz ne düşünüyolar?

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: PiyanistOnur - 03 April 2008, 14:38:53
Arkadaşlar maç günü Rus Pazarının oradaki Samsun Storemiz saat 12 gibi açık olur mu acaba?

Açık olacağını zannetmiyorum. Çünkü oradaki görevli maç günleri stat içindeki standa geliyor. Zayıf bir ihtimal açık olması.

Nuri Asan

Arkadaşlar bilgiler için teşekkür ederim artık bir ihtimal şansımızı deneriz,olmadı pumaya gideriz ama açık konuşmak gerekirse Samsun Storem varken pumaya sıcak bakmıyorum

bengülü

haydi samsun'um bu hafta şu es es yenelim eskişehirde bize yani taraftara yapılan  küfürlere karşı iyi bir ders verelim  mutlaka yenmeliyiz es es düşüşte samsun çıkışta samsunspor' un yenemeyeceği takım  yok her şey gönlümüzce olsun 3 puan  bizim olsun

GençKozluklu

ES ES e vereceğimiz en güzel ders galip gelerek ve muhteşem taraftar desteğimizle onları büyüleyerek olacaktır. Centilmen SASMUNSPOR tarraftarının bu sağduyuyla maçta sadece takımı ateşlemek için destekleyeceğinizi biliyorum.

Mealesef İstanbul'dan maça gelemeyeceğim. Ancak KOZLUK'tan organizasyon yapıldı. Bir yarım otobüs sporsever bir hocamızın ( İsmail TUNÇ ) kaldırıyorlar.

GENÇ KOZLUKLULAR artık her yerde olmaya çalışıyor. Haftaya KARTAL'dayız.

Haydi SASMUN yen ES ES'i bizleri sevindirmeye devam et.

Celil sana güveniyorum .Veilen ceza moralini bozmasın. Yönetim seni mutlaka affedecektir. Bu cezanın göstermelik olduğunu, disiplini sağlamak adına yapıldığını düşünüyorum. Sen bizim herşeyimizsin. Senin arkandayız.

Saygılarımla

Baþkent_55

günaydın arkadaşlar öncelikle hedef açısından çok önemli bir karşılaşma olduğu kesin yenersek artık daha sğlam basacğız yerlere......orhan hocanın motivesine hayranım....play off lara çıkalım kocaeliyle final oynayalım tek isteğim bu ......hadi bakalım futbolcular daha borcunuz bitmedi......6 taksidiniz daha var belkide 2 taksit daha uzatırız .......gazamız mübarek ola .......SEVDİM SENİ BİR KERE BAŞKASINI SEVEMEM DELİ DİYORLAR BANA DESİNLER DEĞİŞEMEM DESİNLER DEĞİŞEMEMMM....pazara alem taraftar görsün haydi samsunspor delileri 19 mayısa ...........welcome to hell

pitbul055

maraton üstü de açsınlar artık.böyle saçmalık dünyanın neresinde var.tirübün yapıyorsun oraya seyircinin girmesini yasaklıyorsun.zaten bu yönetimdende mantıklı birşey beklemiyorum artık.maça çok taraftarın geleceğinden eminim.iş yerinde 25 kişiye maça gelmiyeni p.tesi oyacam dedim.bu maça taraftarın akacağına eminim.yazık olacak es es 'e.taraftar guruplarından şov bekliyoruz.aylardır 3 lü çekdirilecek dendi yapılmadı.bence tam zamanı.maçı TV  de veriyor.

eskonta

Alıntı yapılan: pitbul055 - 04 April 2008, 09:28:08
maraton üstü de açsınlar artık.böyle saçmalık dünyanın neresinde var.tirübün yapıyorsun oraya seyircinin girmesini yasaklıyorsun.zaten bu yönetimdende mantıklı birşey beklemiyorum artık.maça çok taraftarın geleceğinden eminim.iş yerinde 25 kişiye maça gelmiyeni p.tesi oyacam dedim.bu maça taraftarın akacağına eminim.yazık olacak es es 'e.taraftar guruplarından şov bekliyoruz.aylardır 3 lü çekdirilecek dendi yapılmadı.bence tam zamanı.maçı TV  de veriyor.

Zorlamı taraftar topluyorsunuz güldürmeyin lütfen...

Baþkent_55

zorla deil cebren ve hileylede getiririz......bu seni ilgilendirirmi???çok gülmek istiyosan pazar aç tvyi kendi takımına gül pardon göz yaşı dök!!!!!!eskişehirden geleceklerede otobüs yollanır.....cebren.....samsuna gelmeyen eskişağarlı olsun....bazı arkadaşlar eses eskişağar diye yazanlara içleri burkulmuş....eskişağarlılar türkiyenin en modern şağrına bekleriz  ;D ;D ;D

eskonta

Toplayın toplayın güzel maç olur inşallah,
Taraftar her zaman karşılaşmaya güzellik katmıştır. Ayrıca Eskişehirli gerekirse kendi arabasınada biner gelir maça, hatırlatırız Konyaya ve Ankaraya 30000 Taraftarla çıkarma yaptığımızı bazı gerçekleri görmezden gelmeyelim.
Eskişehirde Samsunda anadolu takımıdır ikiside anti bizans dır. Bu da bir gerçek.

Baþkent_55

gerçeklerine aynen katılıyorum.......güzel maç olacağı kesin türkiyenin en köklü iki başarılı takımı oynuyo iyi olan kazansın diyemicm ama her zaman samsunspor kazansın ......bari ilk ikiden çıkında play off ta karşılaşmayalım yoksa ne me lazım stadyumun kapasitesinin 2 katıya çıkarmak lazım yoksa bize yer kalmayacak ;D ;D ;D eskişehirden gelecek arkadaşlara kazasız belasız yolculuklar

34 SS 1965

Alıntı yapılan: eskonta - 04 April 2008, 10:51:33
Toplayın toplayın güzel maç olur inşallah,
Taraftar her zaman karşılaşmaya güzellik katmıştır. Ayrıca Eskişehirli gerekirse kendi arabasınada biner gelir maça, hatırlatırız Konyaya ve Ankaraya 30000 Taraftarla çıkarma yaptığımızı bazı gerçekleri görmezden gelmeyelim.
Eskişehirde Samsunda anadolu takımıdır ikiside anti bizans dır. Bu da bir gerçek.

senın ankaraya yaptıgın cıkarma dedıgın yer 2 saatlık yol artı 2.lig a ya cıkmak ıcın oynanan fınal macı zaten yapmazsanız ayıptı konya dedıgın yerde 2 saatlık yer onlara bız deplasman demıyoruz deplasman dedıgın 8 saat ten sonra baslar

eskonta

Alıntı yapılan: Başkent_55 - 04 April 2008, 10:59:20
gerçeklerine aynen katılıyorum.......güzel maç olacağı kesin türkiyenin en köklü iki başarılı takımı oynuyo iyi olan kazansın diyemicm ama her zaman samsunspor kazansın ......bari ilk ikiden çıkında play off ta karşılaşmayalım yoksa ne me lazım stadyumun kapasitesinin 2 katıya çıkarmak lazım yoksa bize yer kalmayacak ;D ;D ;D eskişehirden gelecek arkadaşlara kazasız belasız yolculuklar

Teşekkürler arkadaş sağolasın...

pitbul055

04 April 2008, 12:14:54 #164 Son düzenlenme: 04 April 2008, 12:16:34 pitbul055
Alıntı yapılan: eskonta - 04 April 2008, 12:04:17
Teşekkürler arkadaş sağolasın...
eskişehirin ne başarısı varki başarılı diyorsun.başarı arıyorsan anadolu kulüplerinde samsunsporun arşivini karışdıracaksın.bakma geçen sene seçimlere denk geldide transver sezonu unakıtanları devletin parasıyla ( dulun,yetimin ) parlaraını bu eskimişlere verdi.bunlarda gaza geldiler işde.unakıtanda olmasa bunlardan bir bo... olmaz.zaten desteğin geresi gelmediğinde düşüşe geçdiler.unakıtanlarınada siyasi yasak gelince dibe vururlar artık :P :P :P buarada eskişehirin nufusu 30000 varmı len :P :P maçada zorla adam toplamıyoruz koçum.maça gelmeyeni oyarım dediğim insanlar,eskişehirli,fenerli,malatyalı,trabzonlu ameleler