Bank Asya 1.Lig 29.Hafta | Samsunspor'umuz - Eskişehirspor

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 30 March 2008, 15:55:51

« önceki - sonraki »

Cagdas Ünver

Rüyamda 4 tane atmisiz :D ama rakip kimdi göremedim.

pitbul055

yazık olacak es es'e.maçı 18 yaşından küçükler seyretmesin.samsunsporumuzun intikamı acı olacak. :P :P :P

King Of The North

Bu maçta tarihi fark bekliyorum,takımımıza o kadar güveniyorum ki anlatamam,zaten avazım çıktığı kadar bağıracam hiç susmayacam maçta,çıldır çıldır çıldırmayan i... :)

yaman55

GençKozluklu

ES ES i yeneceğimize inanıyorum. Kaybetsek dahi bu takımın oyuncuları bu yıl görevini yerine getirmişlerdir. Serkan AYKUT hariç. Ah Serkan ah, bu takımı yalnız bırakmasaydın şimdi Şampiyonluğun en güçlü takımı belkide şampiyonluğu ilan edilmiş olurduk. Neyse....

Bu saatten sonra play off lar güzel olur, olmasada bu mücadeleden dolayı gençleri kutlamak gerekir. Seneye bu özgüvenle ve Orhan hocamızla maddi sıkıntıları da aşında BANKO açık ara şampiyonuz.

Çok ta fazla transfere gerek olmaksızın. Buna gönülden inanıyorum.

Saygılarımla

MeL_55

AlıntıKAPUCU TEMKİNLİ

Kapucu, 4 haftalık galibiyet serisinin takım üzerinde rerehavet yaratacağından korkuyor. Bunun için oyuncularını sık sık uyarak tecrübeli çalıştırıcı, Eskişehirspor maçından da galibiyet istiyor

PLAY-OFF OLURSA OLUR
Sırasıyla Elazığspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Mardinspor ve Malatyaspor'u yenen Samsunspor'da, Teknik Direktör Orhan Kapucu düşünceli. Bu 4 galibiyeti futbolcular üzerinde rehavet oluşturabileceğinden korkan tecrübeli çalıştırıcı oyuncularıyla sık sık konuşuyor. Kapucu, "4 hafta önce düştü gözüyle bakılan bir takım için şimdi play-off hesapları yapılıyor. Play-off'u bir kenara bırakıp biz futbolumuzu oynayalım. Lig sonunda aldığımız puan play-off'a yeterse o zaman plan yaparız" diye konuştu.

OYUNCULAR SÖZ VERDİ
Oyuncularıyla rehavete kapılmamaları konusunda sürekli konuştuğunu dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, "Takımım 4 haftadır kazanıyor. Bu galibiyetler bir anda ligdeki konumumuzu belirledi. Samsunspor artık küme düşme kelimesiyle birlikte anılan bir takım değil. Beni bu çok sevindiriyor. Ancak bu durum oyuncularımın üzerinde bir rehavet havası yaratabilir. Bunun oluşmaması için oyuncularımla sürekli konuşuyorum. Hepsi durumun farkındalar ve sahaya çıkıp 90 dakika boyunca savaşacaklarının sözünü verdiler" dedi. Selçuk KAYA

beşnumara

4 haftadır galip geliyoruz nedense hiç bir zaman samsunspor kazanır diyemedim.ya yeniliriz ya da berabere kalırız diye düşünüyodum.bu düşüncemde yönetim ve futbolcular arasındaki belirsizliğin büyük katkısı var diye düşünüyorum.tam bu hafta yeneriz diyecem hafta başından ilk bomba patlıyo:celile 15.000 ytl para cezası hüseyin başgöl ve aykut çepninin istifaları kabul edildi.bizim yüzümüz gülmeyecek mi kardeşim yaaa.nedir bu yönetimlerden çektiğimiz.parasız yöneticiliği biz de yaparız.benim es es maçıyla ilgili hiç düşüncem yok ama ben beraberlik bekliyorum

Ladikli

Bu haftada kazanırsak süper olacak.Uzun zamandır böyle galibiyet serisi yakalayamamıştık.Tüm olumsuzluklara rağmen gayet güzel gidiyoruz,nazar değmez inşallah.İlk altı ile aramızdaki 7 puanlık farkı kapatmak zor gibi görünsede imkansız değil. Takım ve taraftar olarak play offları fazlasıyla hakediyoruz.Hafta sonu takımımıza en iyi şekilde desteğimizi vermeliyiz.

s_uzunkaya

kardeş fanatik te zafer cezalılar tahtasında yok. bir yanlışlık olabilirmi? bir yanlışlık olduğu kesinde, yanlışlık kimde :) inşallah sen yanılıyorsundur
Alıntı yapılan: samsuni - 02 April 2008, 19:37:53
Maç ı kazanacağımıza olan inancım tam. Ancak dün Malatya özetlerini seyrederken ilk Eses maçında da oynayamayan Zafer Şakar'ın eksikliğini çok hissedeceğiz diye düşündüm. Attığı gol bir yana iyi de paslar çıkarmış Zafer. Zaten KSK maçında bu yana yükselen bir formu vardı. Geçen seneki kazık transferler arasında Feridun ile birlikte en çok tuttuğum iki kişiden birisiydi Zafer. Ortasahada dikine gidebilen, şut çıkaran ve oyun ciddiyetini bozmayan bir çocuk. Yerine Sefa, Marciel'den birisi oynayacaktır. İnşallah eksikliğini çok fazla hissetmeyiz Zafer'in.

Nuri Asan

03 April 2008, 14:38:53 #144 Son düzenlenme: 03 April 2008, 14:41:31 PiyanistOnur
Arkadaşlar maç günü Rus Pazarının oradaki Samsun Storemiz saat 12 gibi açık olur mu acaba?
Bir mont görmüştüm stadı orada,bedenime göre bulamadım görevli abimiz Rus Pazarının orada sana uygun var demişti ama,ancak maç günleri Samsun'da olabiliyorum açık olurmu acaba saat 12 gibi,bilen arkadaşlarım belirtirse çok sevinirim.

Orada Altay maçında birde çok güzel büyük bir duvar saati vardı fiyatıda çok uygundu,bir tene aldım.her  r Samsunsporlunun evinde işinde bulunması gereken bir saat

adige73

Alıntı yapılan: slazenger - 03 April 2008, 14:35:35
kardeş fanatik te zafer cezalılar tahtasında yok. bir yanlışlık olabilirmi? bir yanlışlık olduğu kesinde, yanlışlık kimde :) inşallah sen yanılıyorsundur

ikinci defa 4. sarı kart gördüğü için cezalı bu sezon 8. sarıkartını görmüş malatya maçında

GençKozluklu

03 April 2008, 16:28:58 #146 Son düzenlenme: 03 April 2008, 16:33:46 berusa55
AlıntıSerkan Aykut´un hırsı
Samsunspor´un golcü futbolcusu Serkan Aykut, hırsıyla büyülüyor. Dün yapılan antrenmanda çok arzulu ve istekli çalışan Kral, kendini en iyi şekilde Eskişehirspor maçına hazırladığını söyledi. Azimli çalışmasıyla takım arkadaşlarından da bol bol övgü alan Golcü futbolcu Serkan, "Kendimi çok iyi hissediyorum. Hocam bana görev verdiği taktirde görevimi en iyi şekilde yerine getireceğim. Ligde üst üste dört galibiyet elde ederek iyi bir çıkış yakaladık. Bu çıkışımızı Eskişehirspor karşısında da sürdürmek istiyoruz" dedi.

Gene aynı terane. Serkan çok hırslıymış!!! Fazla hısrtan olsa gerek, haftabaşı hısrlanıyor, hırsından haftasonuna kadar sakatlanıyor ;D

Allahım inşallah oynatmaz hoca. oynarsa da sırf maç TV'den verildiği için oynar. Piyasa yapack ya aklı sıra. Bu takımı en zor günlerinde hep yalnız bıraktı. Bence bu saatten sonra kesinlikle oynatılmamalıdır. Aksi halde takımın ahengi bozulabilir.

Büyük oyuncu kabul ediyorum. Ancak SAMSUNSPOR'dan daha büyük olmadığınıda biliyorum

Saygılarımla

55__Gurbet__55

bence serkan oynasin cünkü o oynadi sürece bütün rakip defans ona konstrata olup turgutu unutabilir ve turgut gol atar  ;D ve serkanin oynamasi canerin oynasasindan daha iyidir

GençKozluklu

Arkadaşlar Eskişehir maçı Pazar 14:00'te mi, 16:00'da mı. Farklı yerlerde farklı bilgiler var. Terme/Kozluk'tan maça gelecekler var araç tutup. Adamlar maç 4'te diye yola çıkıp maç sonuna gelmesinler ;D

Kesin bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

Saygılarımla

Nuri Asan

Maç saat 2'de.Bizde sabah 9 gibi Bafradan çıkıyoruz,fenerlilere ve bizanslara  inat göğsümüzü gere gere atkılarla formalarla dolaşacaz şehirde