Samsunspor'un isim hakkı satılabilir. Dikkat!

Başlatan ss, 12 March 2008, 01:00:32

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

evet haber doğru ama panik yapmayalım 130 milyar bulunmayacak bi para değil 1 gecede toplanır o yüzden kasmaya gerek yok  ;)

ozkan17

ya samsunspor gibi bi efsane 130 milyar ıcın adnı satacaksa...ayrıca tuqberke takılıyorum o bulunmayacak bır para degl samsunsporumuz ıcın hiç olmadı yoneticiler aralarında bulsun bu parayı :)

cenkturgut

13 March 2008, 20:04:12 #47 Son düzenlenme: 13 March 2008, 20:06:42 berusa55
satılınca  gorursunuz o zaman ısım  hakkı.Kulupte kımde  para  var?  Adamların  ceklerı karsılıksız  cıkıyor hala para oldugunu zannedıosunuz.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: cenkturgut - 13 March 2008, 20:04:12
ea  satılınca  gorursunuz o zaman ısım  hakkı.Kulupte kımde  para  var?  Adamların  ceklerı karsılıksız  cıkıyor hala para oldugunu zannedıosunuz.YAzık sıze  yaa.

biz kulüpte para mı var diyoruz bir akşamda samsunda toplanır o para kanals de yardım topladılar 160 milyar geldi onun gibi bişe yapsınlar - samsunspor 130 milyar için 40 yıllık efsane ismini satmaz

harbisamsunsporlu5517

nispet yapar gibi ayıp oluyor ss kapak olsun bu nedemek oluyor samsunsporun adı 130 bin ytl için silinemez herkes haddini bilsin o para ödenir bir şekilde

cenkturgut

bu para ödenmeyecek para değil ama  SAmsun halkı SAmsunsporu  düşünmüyor.Bu yönetimide  Samsunda kimse desteklemiyor bu açık.

ozkan17

desteklenmedıgını bılıyoruz klubun ama ısım hakkını bıkere zaten bu taraftar sattırmaz!!!

ss

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 13 March 2008, 20:19:02
nispet yapar gibi ayıp oluyor ss kapak olsun bu nedemek oluyor samsunsporun adı 130 bin ytl için silinemez herkes haddini bilsin o para ödenir bir şekilde

kardes yanlıs anlasılmasın dedıklerım oncekı atılan msjlara bakarsan ne yalancılıgımızı bıraktılar ne sahtekarlıgımızı hatta baska takım taraftarımısın bızı karıstımaya mı geldın dıyen bıle oldu bız duydumzu soyledık sadece ben o ınanmayanlara dedım kapak olsun dıye.

tabıkı odenır ama gec kalmamamız lazım yoksa adamlar satacaklar
bence bı kamoanya baslatalım mesela borcu yıkalım buyuksehır beledıyesıne odemeye zorlayalım ınternetten baskı olusturalım ulusal haber sıtelerıne ve kanallarına maıl atalım onlarında ılgısını cekelım konuya beledıye onune yuruyelım yeter artık dıyelım elını cebıne atsın beledıye bu kadarda sahıpsız bırakılmaz kı...
onumuzde yerel secımler var yanı yusuf zıya kendı bılır secıme yatırım yapmak ıstıyrosa bunun bası samsunspor oldugunu bılesı gerekır dıye dusunuyorummm

veis

jean

oyle birsey yapilirsa yapacan kisi kesin kim vurduya gider bu takima o kadar gonul vermis kisi var adam samsunsporun adini degistirecek bende adami gordugumde sovmeyecem ha benim elimden o kadar geliyor daha buyuklerimiz kesin oldurur o kadar basit degil bu isler erkekse yapsin 130 milay degil 130 tirlyon lsa yine birsey yapmaz

Gaziosmanpaşalı3455

arkadaşlar ben futboldan iyi anlayan avukat abilere sordum  bu yolla kesınlıkle tahsılat olmaz diyorlar.kulupler tuzuğu aynen şu av: abinin ifadesi!!! kulubun isim hakkı genel kurul ancak ve ancak %51 oy coğunluğuyla bu değişikliği onaylarsa isim hakkı sponsor firmaya dewredilebiraksi halde % 49 bile oy alsa deişim için asla ve asla deişmez.buda şu oluyor yonetıcılerımız toplanıp bu adamların parasını bu yolla tedarık edelım derlerse ancak bu iş oluyor.başka turlu kural ve kaide yok.( tahsıl edılecek borc tutarı 1, kulubun iddaa gelirleri.2. futbol federasyonundan gelen para .3 gsim gelen paralara ancak temlık yoluyla hacz edilebilinir diolar.....dolayısıyla anlamış bulunuyoruzki.. bu iş traş.. birileri bi şekilde kasousun içine cekmek istiyorlar...bu arada sıtenız cok guzel olmuş zaman zaman takıp edıyorum buyuk yazı karakterı için arkadşlardan ozr. kuralları bılmedığım için istanbuldan sevgilerle

Gaziosmanpaşalı3455

bu arada samsun halkı kadar umursuz vurdum duymaz bi mıllet daha gormedım.şehrin tek simgesi reklam aracı guzelim samsunspor elden gidiyor anca aslanbekir gibi uzktan ahkam kesıyolar.iş paraya gelince kucucuk ufak bi zuhurda bulunmuyorlar.burdan sozum bol keseden işgembeden buyuk konuşan sozde taraftar kısmına.ulan cebınızde akrepmmı var. vatansızlar ya allah allah  bak gene dellendım tobe tobe :(

Gaziosmanpaşalı3455

arkadaşlar arkadaşlar ss arkadaşımızın soyledıklerıne kısmen katılıyorum samsun buyuk şehır beledıyesı gerektığı kadar hatta hiç destek vermıoyor desek yerıdır burda samsun halkının eksıklığı goze carpıyor mesala bir ornek ben ist/ gopaşada yaşıyorum gazıosmanpaşa beledıyesı sıkımı takımına sahıp cıkmayacak esnafı oğretmenı öğrencısı polısı yemın bıllah o beledıyeyı başkanına zından ederler :Pmalesef buda bızım memleket ınsanımın buyuk zaafı ne dıyelım bu kadar cok kjozmopolıt olursa bı şehir!!!!ya arkadaş kozmopolıt kozmopolıt dıyoruzda turkıye corafyası uzerınde g.osman paşa gibi daha karışık memleket ahalısı bulunan yerde yok adamlar genede bırlık beraberlığı sağlıyolar.sneye 1,lig bank asyaya cıkmazlarsa nedıyım adamlar beledıyeden tum otopark gelirleri tum semt pazarlarının tahta kıraları tamamen takıma ayırıyolar. bunlar sadece ornek. yani diyecem samsun halkı daha ne kadar gamsız vurdum duymaz olacak
??????????????

SaMsUnSpOr 55

zaten bu sitede avukat olan 2 yada daha fazla avukat arkadaşlarımız var  onlar detayı detayına anlatsınlar olayı

samsunmania

Alıntı yapılan: PetKOV55 - 13 March 2008, 23:50:54
arkadaşlar arkadaşlar ss arkadaşımızın soyledıklerıne kısmen katılıyorum samsun buyuk şehır beledıyesı gerektığı kadar hatta hiç destek vermıoyor desek yerıdır burda samsun halkının eksıklığı goze carpıyor mesala bir ornek ben ist/ gopaşada yaşıyorum gazıosmanpaşa beledıyesı sıkımı takımına sahıp cıkmayacak esnafı oğretmenı öğrencısı polısı yemın bıllah o beledıyeyı başkanına zından ederler :Pmalesef buda bızım memleket ınsanımın buyuk zaafı ne dıyelım bu kadar cok kjozmopolıt olursa bı şehir!!!!ya arkadaş kozmopolıt kozmopolıt dıyoruzda turkıye corafyası uzerınde g.osman paşa gibi daha karışık memleket ahalısı bulunan yerde yok adamlar genede bırlık beraberlığı sağlıyolar.sneye 1,lig bank asyaya cıkmazlarsa nedıyım adamlar beledıyeden tum otopark gelirleri tum semt pazarlarının tahta kıraları tamamen takıma ayırıyolar. bunlar sadece ornek. yani diyecem samsun halkı daha ne kadar gamsız vurdum duymaz olacak
??????????????

Dostum belediye desteği bilinçli olarak kesti zaten. A takımı operasyonu davasında kayıp 2 trilyon var Samsunspor da davaya müdahil. Yani Samsunspor da para nerde diyor. O yüzden yönetimi cezalandırıyorlar.