Samsunspor'un isim hakkı satılabilir. Dikkat!

Başlatan ss, 12 March 2008, 01:00:32

« önceki - sonraki »

ss

12 March 2008, 01:00:32 Son düzenlenme: 12 March 2008, 01:03:34 berusa55
bu arada bu borc batagı nedenıyle kulubumuzun bası oldukca dertte en son bı yanlıs hatırlamıyorsam adana fırması kulube hacıze gelmıstı bu basındada haber oldu. Bahadır sarac onları gondermıstı bı sekılde ancak sımdı adanadakı fırma samsunsporun ısım hakkını borclarına karsılık almak ıcın dava acmıs ve sanırım 1.3 mılyon ytl ıle satısa cıkarmaya hazırlanıyormus arkadaslar olay cıddı kulubu satısa cıkarıyor nerdeyse borclu oldugumuz fırma.
yanı satılırsa bu ısım hakkı artık samsunspor amblemlı urunler satılamayabılecek

MeL_55

ne yapip edip ödenmesi gerek ozaman. hergün baska bir haber alistik artik. ama samsunspor bu borcu ödeyecek. vali olsun, yesilyurt, galip öztürk mutlaka yardim edecek etmesi lazimdir.

SaMsUnSpOr 55

haberin kaynağı neresi  '' ss '' gösterebilirmisin

ss

fırma kulubu hacız sonucu ısım hakkını satısa cıkaracaklarını mahkeme aracılıgıyla evrakları yollamıslar dıye duydum...
yanı ısım hakkkı satıldıktan sonra ne samsunspor amblemını nede ısmını ısım hakkını alandan ızın almadan kulup dahı kullanamayacak bu cok acı...

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: ss - 12 March 2008, 01:26:40
fırma kulubu hacız sonucu ısım hakkını satısa cıkaracaklarını mahkeme aracılıgıyla evrakları yollamıslar dıye duydum...
yanı ısım hakkkı satıldıktan sonra ne samsunspor amblemını nede ısmını ısım hakkını alandan ızın almadan kulup dahı kullanamayacak bu cok acı...

ilk önce sen kendini tanıtırmısın bi anda üye oldun ortalık karıştı

ss

kulupten bıkac gorevlının aralarındakı dost sohbetıne kulak mısafırı oldum ıstemeyerek. kulube ısım hakkı hacızı evraklarının ıbraz edıldıgını haberı olmayan yonetıcılerle paylasıyorlardı.

ss

bu konuda benım kım oldugumun ne onemı var kısılerde kalmayalım lutfen onemlı olan samsunspor ve bu olaydan malesef %100 emınım arkadaslar...

SaMsUnSpOr 55

12 March 2008, 01:33:23 #7 Son düzenlenme: 12 March 2008, 01:38:57 16 SS 1965
Alıntı yapılan: ss - 12 March 2008, 01:31:41
bu konuda benım kım oldugumun ne onemı var kısılerde kalmayalım lutfen onemlı olan samsunspor ve bu olaydan malesef %100 emınım arkadaslar...

bu devirde babana bile güvenmiceksin diye bir söz var biz senin kim olduğunu bilmiyoruz belki başka takımın taraftarısın ortalığı karıştırmaya geldin  ben bu siteye üye olalı 10 ay oluyor bu tür şeylere rastladık ortalığı karıştırmak için gelen kaç kişi oldu atıldı ( bu sözlerimi yanlış anlama '' ss '' )

ss

kardes takım sampıyonlugamı kosuyorda bırı bızı karıstırmak ıcın uye olsun bız dusmemeye calısıyoruz ve kurtulduk ınsallah
yakında basındada yer alır herkes bunun dogrulugunu gormus olur.

gyuksel55

bu adanalılara nasıl borçlanmışız o nerden çıktı şimdi Allah aşkına...

ss

celebi

bu haberlerin kaynakalrı ile birlikte verirseniz arkadaşlar sevininriz  ya yazılı bşir kaynak yada güvenilir birsinin simi falan. yoksa bakıyorumda herkes birşeyler yazıyor. 

milinkoviç55

arkadaşlar günaydın varya inanın canım o kadar çok sıkkınki içim yanıyorya  bir yanda adanalıya 1.3 milyon ytl  haciz borcu diyolar, isim hakkı gidiyor diyolar  artık yalanmı  gerçekmi bilemem ama belki bir doğruluk payı vardır  birde dün idmandan sonra futbolcular toplu halde basın açıklaması yapıyorlar başıda kaptanlar serkan aykut ve celil sağır çekiyor  ve başkanı ve yönetimi istemiyoruz diyorlar belki haklılar ama haklılık böyle aranmaz arkadaşlar  bir işyerinin patronuna oradaki işçiler seni ve ekibini istemiyoruz diyemezler kaldıki sezgin gümüş ve ekibi para vardıda vermedimi futbolcu arkadaşlarımız birde şunu iyi bilsinlerki bu yönetim kongre kararı alır gelir bir başkasıda adaylını açıklar o zaman bırakırlar görevi yani seçimle geldiler seçimle giderler hükümetler dede olduğu gibi  sevgili futbolcu kardeşlerimiz neden toplantınızda valiye,belediye başkanına ve şehrin diğer önde gelenlerinede bir hatırlatma yapmadınız merak ediyorum, birde neden hüseyin başgöl ve aykut çepni istifa edince yapıyorsunuz açıklamaları dikkatimi çekti  ve neden onları töhmet altında bırakıyorsunuz bunuda açıklamanızı isterim çünkü artık şehirde herkezin midesi bulanmaya başladı .not:artık uyanın samsunlular samsunspor elden gidiyor.sitedeki tüm gerçek samsunspor sevdalısı arkadaşlarada selamlar... :'(

cenkturgut

hanganu  bir başka  başlık altında bunun tartışmasını yapıyoruz.Burada yonetım flan  kalmamıstır artık samsunsporda.BAskan sadece  oylesıne  gostermelık  koltuga oturan mac ızleyen kısı olarak kalmıstır.Futbolcuların tavrı  net  bız bu yonetımı ıstemıyoruz dıyorlar.Bundan sonrakı acıklama  bu yonetım defolsun gıtsın olabılır.Artık yonetım mesrulugunu kaybetmıstır.Ya bu futbolcu arkadasları  kadro dısı bırakıp pafla yola devam edeceksın yada  tukurdugunu yalamayıp  ıstıfa edeceksın.BAska bır cıkar yolu varsa soyleyın tartısalım.

samsunmania

12 March 2008, 10:32:40 #14 Son düzenlenme: 12 March 2008, 10:40:33 samsunmania55
Cimbom'u Samsun izliyor

Bu arada Bank Asya 1. Ligi'nde takımı bulunan bazı kulüplerin inanılmaz ölçüdeki borçları da dikkati çekiyor. Samsunspor'un 13 milyon 780 bin, Malatyaspor'un 11 milyon 657 bin, Kocaelispor'un 9 milyon 120 bin, Karşıyaka'nın 8 milyon 307 bin, Diyarbakırspor'un 5 milyon 245 bin, K.Erciyes'in 5 milyon 84 bin, Elazığspor'un ise 4 milyon 778 bin YTL devlete borcu var.

http://www.sporx.com/futbol/superlig/102599/

İstanbul takımları bastırıyor. Büyük bir ihtimal bu borçlar silinir. Biz de rahat bir nefes almış oluruz.