Samsunspor'un isim hakkı satılabilir. Dikkat!

Başlatan ss, 12 March 2008, 01:00:32

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

ya tam herşey yoluna gırdı derken bır haberle bır anda hersey sarpa sarıyor talih yuzumuze bır turlu gulmuyor topu topu 5000 taraftarı olan klupten ancak bu kadarı olur çok tuhaf ya ısmımıze sahıp çıkamıyoruz begenmediğimiz trabzonlular kadarda olamadık 

Nuri Asan

12 March 2008, 18:49:32 #31 Son düzenlenme: 12 March 2008, 19:23:53 berusa55
yahu bir kere gülelim be bir kere bee yeter beee

ss

Alıntı yapılan: pitbul055 - 12 March 2008, 13:26:06
HANİ SEN İSTANBULDAYDIN.SAMSUNDAKİ GÖREVLİLERİ İSTANBULDAN NASIL DUYDUN.NE KULAK VARMIŞ SENDE.NE OLDUĞU BELİRSİZ İNSANLARIN BURDA KULAKDAN DUYMA HABERLERLE KONU AÇIP YALANDAN TARTIŞMA YARATMASI YANLIŞ.SEN ÖNCE ADAM GİBİ KİM OLDUĞUNU SÖYLE...
Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 12 March 2008, 15:18:37
İstanbul İcra Daireleri tarafından Bir tekstil firmasının alacağı sebebiyle Patentli Samsunspor markasının satışı için işlemlerin başlatıldığı öğrenildi. Satışa sebeb olan borcun ise 2003 - 2004 sezonuna ait bir borç olduğu ifade ediliyor.

Tekstil firmasına Bir milyon YTL'den fazla bir borcun olduğu, kısa zamanda da Patentli Samsunspor markasının ihale ile satılacağı ifade edilmektedir. Kasımpaşa Spora Tayyip Erdoğan'ın Eskişehir Spora Kemal Unakıtan'ın Ankara Spor'a Melih Gökçek'in nasıl sahip çıktığı ortadayken iktidar partisine 7 milletvekili Büyükşehir Belediyesi ve bir çok alt belediyeyi veren Samsun'un içinde bulunduğu durum kamuoyunda tepkiyle karşılanıyor.

http://www.hareketsamsun.com/content/view/224/9/

Arkadaslar Uzulerek, Kaholarak bu haberi sizlerle paylasıyorum umarım dogru degildir dogruysa bile inşallah cozum bulunur ( İsmail Uyanık - 2003-2004) Baskanın neden bir toplantı cabasında oldugu daha net anlasılıyor... Bize Bekleyin onumuzdeki gunlerde guzel seyler olucak diyenler Nerdeeeeeee

eee burdan da anlasılabılrıyor dedıklerımın dogru oldugu ve pıtbull55 bneımm kulagımın ıyı duydugu dogru ama ıstanbuldan samsunu dınlemıyorum ben bolu deplasmanına gıttım ve orda duydum bunları ve yıne de ınanmıyorsan sunu soyleyeyım takım eskı ıst-samsun yolu uzerındekı 4 yıldızlı koru otelınde kaldı bende orda kaldım
lutfen oyle bılıp bılmeden kımseyı suclama ne sana nede samsunsporlu bırıne yakısmaz boyle cocuksu hareketler

kım old acık samsunspora gonul vermıs bı taraftarım elımden geldıgınce deplasmanlara bıle gıtmeye calısıyorum neyse asıl konumuz bu degıl konumuz su samsunsporumuzu nasıl kurtaracagız bu bataktan _?
pıtbull55 lutfen burda bıseyler yapmak ıcın cabalayan ugrasan bıkac kısı var onlarrada camur atmaya calısma boyle yok sallıyo yo bılmeden konusuyoo yok ıst oturuyo nasıl bılıyo bunları flan deme ılk bı sormayı dene ok

jean

ssk silecek falan diye haber cikmisti hadiyin da rahatlayalim biraz

Kadir ÇELEBİ

bilmiyorum yasal prosedur nedir fakat soyle dusunmedim degil madem boyle bir durum soz konusu isim hakkını samsunun ileri gelenlerinden biri alsın ve yeni bir olusum icersine girsin isim hakkına sahip olan kisi nasılsa samsunsporun borclarıyla alakası olmayacak yani demek istedigim borc havaya yada suya karısacak.?

veis

ama bu dedikleriniz olmuş olsa herkes borç yapar ve kaçar.sonuçta o parayı verenler firmalar veya vss.yani samsunsporun borcu oldugu kurumlar kendince haklıdır.örnegin samsunsporun bankaya olan borcunu banka herhalukarda tahsil eder isim metro samsunspor olsada.ama enönemli şeyi herzaman atlıyoruz şuan samsunsporun borcu var diye biliyoruz ama nekadar bilmiyoruz.diyelim 25 trilyon buseferde kimlere nekadar bunu bilmiyoruz.hadi onuda bildik bu borçları kim yaptı niye nasıl yaptı bunları asla bilemiyecegiz yada işimize gelmeyecek.esasında havaya suya karışan samsunspor çünkü sadece bildigimiz serkan sakat celil kart cezalısı diger hiçbirşeyi bilemiyoruz.herzaman takılmışımdır bu 30 trilyon borca karşılık başarımız ne.

Sadece Samsunspor

12 March 2008, 23:23:04 #36 Son düzenlenme: 12 March 2008, 23:45:20 berusa55
bence öyle bişey olmaz her zamanki gibi son anda yırtarız - hep korkutuyorlar sonra en son gün bişey oluyor yeniden normale dönüyoruz buda onun gibi bişe olur bence  ;)
bu arada o haberin o siteye eklenme tarihi 1 mart şuan 12 marttayız öyle bişey olsa bence duyardık  ;)

Gaziosmanpaşalı3455

12 March 2008, 23:44:41 #37 Son düzenlenme: 13 March 2008, 01:40:14 berusa55
ARKADAŞLAR BUNLAR HURAFE SAMSUNSPORUN TESCILLI ISIM HAKKINA KADAR ONCE GELİRLERE EL KONU SAFIZ AMA APTAL DEĞİLİZ GONLUNUZU RAHAT TUTUN . AMA COK FAZLA DEĞİL! ZİRA KULUP GELİRLERİNE BAŞKA FİRMALAR ZATEN TEMLIK KONULMUŞ BUDA DEMEK OLUYOKI KULUBUN ONCE TAŞINMAZLARI YOKSA TAŞINIRLARI  YANİ İSİM HAKKI EN EN EN EN SONDAAA BİLE DEĞİL

@PetKOV55

Öncelikle sitemize hosgeldiniz.
Sitemizin öncelikli kurallarından biri olan büyük harf kullanmama konusuna dikkat ederseniz seviniriz.

ss

kardes ısım hakkı en sonda dıyorsun ama sona gelene kadar bısy yokkı samsunsporun tasınmazı olsa ne ala bı tane eskı bı otobus cıkar ıdman sahası falan beledıyeden kıralık dıye bılıyorum yanı tek satılık bısey var ısım hakkı ve bende gercekten samsun halkının ıs adamlarınnı buna ızın verecegıne ınanmıoyrum ınanmak ıstemıyorum...

MeL_55

AlıntıİSİM ELDEN GİDEBİLİR

Pe-Ba Tekstil Turizm Sanayi ve Limited Şirketi'nin, Samsunspor'un 130 Bin YTL'lik borcuna karşı, kulübün isim hakkını almak için mahkemeye başvurduğu öğrenildi

İCRAYA GELMİŞLERDİ
Samsunspor'da aylardır devam eden mali kriz, yavaş yavaş patlaklar vermeye başladı. Kulüpten alacağı olanlar çeşitli yollarla paralarını kurtarmaya çalışırken, Pe-Ba Tekstil Turizm Sanayi ve Limited Şirketi'nin isteği camiayı şoka uğrattı. 2004 yılında yaptırılan suni çim sahadan dolayı Samsunspor'un, Pe-Ba Tekstil Turizm Sanayi ve Limited Şirketi'ne anapara olarak 130 Bin YTL borcu bulunuyor. Şirket 25 Ocak 2008 tarihinde, alacağını tahsil etmek için Samsun'a avukat yollamış fakat parasını alamamıştı.

MAHKEMEYE BAŞVURDULAR
Pe-Ba Tekstil Turizm Sanayi ve Limited Şirketi, 130 Bin YTL'lik alacağını karşılaşabilmek için, çok farklı bir yola başvurdu. Şirketin mahkemeye, alacağına karşılık Samsunspor'un isim hakkını almak için başvurduğu öğrenildi. Mahkeme kararı Samsunspor kulübünün eline henüz ulaşmazken, Kırmızı- Beyazlıların avukatları da devreye girdi. Bu konu ile ilgili son durumun ilerleyen günlerde Samsunspor tarafından açıklanacağı öğrenilirken, avukatlar ise şirketin bu kararından vazgeçmesi için girişimlerini sürdürüyor. Selçuk KAYA

Pe-Ba Tekstil Turizm Sanayi ve Limited Şirketi, 25 Ocak 2008 tarihinde avukatını Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'ne gönderip, demirbaşların listesini almıştı. Şirket demirbaşlarla, alacağını karşılaşamayacağını anlayınca böyle bir yola başvurdu.

Lazoli

130bin ytl kadar ucuz degil bizim ismimiz olsun 5-10 miylon dolar borcumuz alsinlar baska türlü olmaz. pazardan domates mi aliyon kardesim sen?

körfez55

130 bin ytl ye yönetim koskoca SAMSUNSPOR ismini sattıracaksa hiç oturmasın o koltukta.

Sadece Samsunspor

kanals de 160 milyar para topladılar ordan versinler gerçi o para çoktan bitmiştir ama neyse bişe olmaz ark.lar o para bulunur içinizi rahat tutun samsunspor, samsunspor olarak kalacaktır

ss

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=9573
ben dersken yalancı sallıyor flana dıyenler utansın buda sıze kapa olsun bısey bılıyoz da dıyoruz heralde

ozkan17

cok mutlu oldun heralde böle bi haberin dogru olmasından dolayı..sana inanmamamızın ana nedeni sitede daha yeni olman,her yeni gelenin söyledigi  lafa inanırsan bu deli saçması olur..söylenenleride yanlıs anlama lütfen..