Samsunspor'un isim hakkı satılabilir. Dikkat!

Başlatan ss, 12 March 2008, 01:00:32

« önceki - sonraki »

ozkan17

Alıntı yapılan: ss - 12 March 2008, 01:42:19
onu bende bılmıyorum...
nasıl borclandıgımızı bılmıyormussun o zaman takımı bılmıyorsun demek samsunsporu bılmıorsun demek..bilmedıgın yerede burnunu sokma..sevgili berusa bence lkılıtle konuyu cok gereksız bir tartısma platformu olacak yakında bu konu

ss

bu borc eskı yonetımler zamanından gelen bır borc ve tahmınen halısaha ceya ıdaman sahası flan cım bakım ve yapım ucretı olabılır.
ve sen ozkan 17 neden anlamsızca herkese saldırıp duruyorsun ve kendınce admıne cagrıda bulunuyorsun kılıtle konuyu dıye kardesım bu konu bu ısım hakkı olayının nasıl cozumlenecegı yonunde fıkırler almak ıcın acıldı senin bılmedıgın yerlere burnunu sokman ıcın degıl...

ss

bı ay flan once kulube ıcra geldıgını herkes bılıyor gazeteler yazdı bahadır sarac bey bununla ılgılendı ve alacaklı olan fırmanın avukatlarını nasıl yaptı bılmıyorum yolladı bu olay onun devamı...

ozkan17

tamam ben biliyorum demiyorum kii..bilmiyorum diyen sensin..ancak tartısmaya girmek istemıyorum kimseyle bu yüzdende sitede bilinen seylerin yazılmasından yanayım.ortaya öle havadan seyerlı atıpda konusmakla olmaz haberın kaynagı nedır dıye sordular sana cevap vermedın sadece kulak mısafırıyım dedın..tamam dogrudur duymussundur ancak resmi bir haber olmadıkdan sonra konu acma bence.

ss

yukarda yazdıklarımdan sonra ozkan bısey bılıp bılmedıgımı anlamıssındır sanırım...

ozkan17

Alıntı yapılan: ss - 12 March 2008, 12:41:19
yukarda yazdıklarımdan sonra ozkan bısey bılıp bılmedıgımı anlamıssındır sanırım...
tamam sen bil yeterki..

ss

yaa resmı haber olunca zaten sagır sultan da duyacak merak etme onemlı olan resmıyete dokulmeden samsunspora borcu odemesı ıcın verılen yoksa ısım hakkının satısa cıkacagı sure dolmadan bu ısı halledebılmektır bız onun ıcın ugrasıyoruz yoksa resmı olduktan sonra ısım hakkı satısa cıktıktan sonra sen mı alacaksın ısım hakkını

ozkan17

tamam da bana satasma artık..daha ayrıntılarında ne var bu olayın nasıl duzelırne yapılabılrı onları yaz yapıcı olalım demi biraz

ss

durup dururken sen bısey bılmıyon sallıyon flan dıye saldıran sensın kardesım ok
bende onu dıyorum yapıcı fıkırlerı olan var mı acıl bıseyler bulmamız lazım

ozkan17

aslında borcumuz olmasa ne bılım ole kendımıze maddı ımkan yaratmak ıcın adımızın yanına bır marka adı alabılrıızz su kotu gunlerı atlatmak adına..keske bole mecburıyetten dolayı ısım hakkımızı satmak zorunda kalmayız

körfez55

bu site yönetici yandaşlarıyla çekilmez bir hal alıyo.herkes birini savunuyo.bizim için sizin fikirleriniz hiçbir önem taşımıyo istediğiniz kadar sallayın sevmediğiniz yöneticilere.samsunsporun isim hakkı 1.3 milyon dolara satılamaz.bu kadar borcu olan her takımın isim hakkı satılsaydı her şehir firma ismi alırdı.böyle bir sorun varsa da mutkala halledilecektir halledilmelidir.

pitbul055

12 March 2008, 13:26:06 #26 Son düzenlenme: 12 March 2008, 22:02:09 samsuni
Alıntı yapılan: ss - 12 March 2008, 01:29:19
kulupten bıkac gorevlının aralarındakı dost sohbetıne kulak mısafırı oldum ıstemeyerek. kulube ısım hakkı hacızı evraklarının ıbraz edıldıgını haberı olmayan yonetıcılerle paylasıyorlardı.
HANİ SEN İSTANBULDAYDIN.SAMSUNDAKİ GÖREVLİLERİ İSTANBULDAN NASIL DUYDUN.NE KULAK VARMIŞ SENDE.NE OLDUĞU BELİRSİZ İNSANLARIN BURDA KULAKDAN DUYMA HABERLERLE KONU AÇIP YALANDAN TARTIŞMA YARATMASI YANLIŞ.SEN ÖNCE ADAM GİBİ KİM OLDUĞUNU SÖYLE...

beşnumara

12 March 2008, 13:27:42 #27 Son düzenlenme: 12 March 2008, 13:30:09 kral samsunlu
sevgili admin daha önce de uyarmıştın ss ve özkan17nin karşılıklı yazdıkları ortada.arkadaşlar birbirinize bu mesajları özelden atın.yoksa bu site çeklilmez olmaya başlıyo.herkes sitenin kurallarına uygun şekilde hareket etsin.rica ediyorum.bu arada sevgili ss o adana firmasını söyle de biz de bilelim bakalım adanadan hangi firmaymış.ne yapıyomuş?

Kadir ÇELEBİ

12 March 2008, 15:18:37 #28 Son düzenlenme: 12 March 2008, 15:22:26 SamsunSpor_34
İstanbul İcra Daireleri tarafından Bir tekstil firmasının alacağı sebebiyle Patentli Samsunspor markasının satışı için işlemlerin başlatıldığı öğrenildi. Satışa sebeb olan borcun ise 2003 - 2004 sezonuna ait bir borç olduğu ifade ediliyor.

Tekstil firmasına Bir milyon YTL'den fazla bir borcun olduğu, kısa zamanda da Patentli Samsunspor markasının ihale ile satılacağı ifade edilmektedir. Kasımpaşa Spora Tayyip Erdoğan'ın Eskişehir Spora Kemal Unakıtan'ın Ankara Spor'a Melih Gökçek'in nasıl sahip çıktığı ortadayken iktidar partisine 7 milletvekili Büyükşehir Belediyesi ve bir çok alt belediyeyi veren Samsun'un içinde bulunduğu durum kamuoyunda tepkiyle karşılanıyor.

http://www.hareketsamsun.com/content/view/224/9/

Arkadaslar Uzulerek, Kaholarak bu haberi sizlerle paylasıyorum umarım dogru degildir dogruysa bile inşallah cozum bulunur ( İsmail Uyanık - 2003-2004) Baskanın neden bir toplantı cabasında oldugu daha net anlasılıyor... Bize Bekleyin onumuzdeki gunlerde guzel seyler olucak diyenler Nerdeeeeeee

beşnumara

ben inanmıyorum bu kadar ucuz şeyler bu kadar basit şeylere samsunsporun alet olacağını daha doğrusu inanmak istemiyorum.ama konuşuluyorsa demek ki var bir şeyler.bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak hep birlikte göreceğiz