Samsunsporda Futbolcular YÖnetime ve Samsun Halkına İsyan ETTİ!!!!

Başlatan cenkturgut, 11 March 2008, 16:50:09

« önceki - sonraki »

55erhan55

TAMAM BAŞKAN EFENDİ OLABİLİR AMA ŞUANA KADAR SAMSUSPORA HİÇBİRŞEY VEREMEDİ SAMSUNSPOR REKLAM YERİ DEĞİLDİR SEZGİN GÜMÜŞ BİR AN ÖNCE HEM KENDİSİ HEMDE SAMSUNSPOR İÇİN EN İYİSİ OLANI YANİ İSTİFA KARARINI AÇIKLASIN VE BU KAOS BİTSİN ARTIK

ÇÜNKÜ SAMSUNSPOR BAŞKANI OLMAK AYRICALIKTIR. 

@erhançakır

Öncelikle sitemize hosgeldiniz.
Sitemizin öncelikli kurallarından biri olan büyük harfle yazmama hususuna dikkat ederseniz cok seviniriz.

Çaðrý55

Alıntı]GÜMÜŞ BIRAKSIN

Samsunspor taraftar gruplarından Şirinler ve Canikli Mekansızlar'ın başkanları 'Bundan sonra ne yönetim ne de başkan istiyoruz' diyen futbolculara destek verirken "Başkan Sezgin Gümüş bıraksın. Biz Samsun halkı olarak bu takıma sahip çıkarız" dedi

FUTBOLCULARA DESTEK
Kırmızı- Beyazlı ekipte çığ gibi büyüyen maddi sıkıntılar için önceki gün futbolcular bir basın toplantısı yaparak, "Bize bu zamana kadar maddi ve manevi destek vermeyen yönetim kurulunu bundan sonra da istemiyoruz. Samsun halkı bize sahip çıksın yeter" demişlerdi. Bunun üzerine dün de Şirinler Taraftar Grubu Başkanı Murat Aktürk ve Canikli Mekansızlar Taraftar Grubu Başkanı Kenan Karpuzoğlu, bir açıklama yaparak futbolcuların yanında olduklarını söylediler.

YÖNETİM HAYAL KIRIKLIĞI
Şirinler Gurubu Başkanı Murat Aktürk ve Canikli Mekansızlar Gurubu Başkanı Kenan Karpuzoğlu, "Biz Futbolcusuna ve personeline sahip çıkmayan bir yönetim istemiyoruz. Bu zamana kadar onların boş vaatlerine bizlerde kandık. Görevi bıraktıkları zaman maddi sıkıntıları çözer, Samsunspor'u istediğimiz noktaya taşır diye destekledik. Ancak görülüyor ki, bizlerde yanlış yapmışız. Sezgin Gümüş yönetimi Samsunspor'u kaldıramadı. Başkan Sezgin Gümüş bizleri olduğu gibi tüm Samsun kamuoyunu hayal kırıklığına uğrattı" diye konuştu.

MARDİN MAÇINA KADAR SÜRE
Gümüş'ün en kısa süre içerisinde istifa etmesini istediklerinin de altını çizen Aktürk ve Karpuzoğlu, "Evimizde oynayacağımız ilk karşılaşmadan itibaren başkan Gümüş'ün istifa etmesi yönündeki baskılarımıza başlayacağız. Mardinspor maçı itibariyle Sezgin Gümüş'ü başkan olarak görmek istemiyoruz. Kendisine Mardinspor maçına kadar süre veriyoruz. Bu zamana kadar iyi düşünsün, taşınsın ve görevi bıraksın. Artık ne Samsunspor'un, ne de bizlerin ona dayanacak tahammülümüz kalmadı" dedi.

TAKIM SAHİPSİZ KALMAZ
Samsunspor'un hiçbir zaman sahipsiz kalmayacağını söyleyen Aktürk ve Karpuzoğlu, "Sezgin Gümüş takımı bıraksın, gerekirse biz Samsunspor'a sahip çıkarız. Samsun halkı takımını ve futbolcularını yalnız bırakmaz. Elbet birileri çıkıp bu takıma sahip çıkacaktır. Biz Samsunsporluyuz ve ölene kadar öyle kalacağız. Gerekirse bu takıma biz sahip çıkarız. Bu kulüp bizlerin. Samsunspor'un kaderi ile kimse oynayamaz. Oynayanlar bizleri karşısında bulurlar" diye konuştu.

Hüseyin Başgöl'ün bu zamana kadar takıma hep sahip çıktığını söyleyen Aktürk ve Karpuzoğlu, "Samsunspor'a göreve geldiği günden bu yana Hüseyin Başgöl ve Aykut Çepni sahip çıktı. Eğer Başgöl ve Çepni, bu desteğini sürdürecekse onların arkasındayız. Bizim için isim değil, Samsunspor önemli. Bu takıma kim destek verirse, o kişiyi her zaman destekleriz. Yeterki, bizim yıllardır özlemini duyduğumuz Süper Lig'e kavuştursunlar" dedi.

BİZ DESTEK VERİRİZ
Aktürk ve Karpuzoğlu sözlerini şöyle tamamladı: "Gerekirse bizler devreye girer ve futbolcu kardeşlerimize elimizden geldiği kadarıyla yardım ederiz. En kötü ihtimal bir futbolcumuzun adına hesap açıp, tüm Samsun halkının oraya destek vermesini isteriz. Toplanan parayı da futbolcularımıza dağıtırız. Taraftarlar olarak bizler bunu yapmaya hazırız. İşadamlarından ve şehrin önde gelenlerinden bir beklentimiz yok. Onlar zaten ellerini cebine atmıyorlar, bize Samsun halkının desteği yeter." Selçuk KAYA

Bu habere http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=2340 burada yazılan bi yorum var
aslında pekte yanlış sayılmaz

ozkan17

ya deli gibi gidip stadta bagıran bızler degılmıydık? sakryada yagmurun alktında baskanla bırlıkde gerı donmesını soylerken aglayan taraftarlar bende dahıl mekansızlar sbc ıstanbul grup degılmıydı? bırakın allahını seversenız.orda yazan yorumuda kımj yazdıysa helal olsun.madem para bol garıban taraftarda hesap actırında para toplayın..kaale bıle alınmamasıo gerek bı haber.ınsallah boyle delı sacmasına baskanda yanıt vermez

ali ihsan

Galatasaray beş parasız şampiyon oldu.Kocaeli,Diyarbakır kayyuma kaldı,beş parasız play off kovalıyorlar.Malatyanın oyuncularının yarısı kenti terketti ama bizim üstümüzdeler.Bizim topçular takım kümeye gidiyor,dertleri para para para.Acaba Elazığı yenmeseydik bu açıklamaları yapabilirmiydi oyuncular.Ve bu iki taraftar grubumuz bu oyunculara destekmi olurdu gene yoksa küfürmü ederlerdi.Önce sahada mücadele et adam gibi ondan sonra paramı istiyorum diye çık ortaya.Lig A da 1-2 takım hariç hepsi bizim gibi.Kim yönetim gitsin biz istemiyoruz onları dedi be.Ayıptır ayıp.İlk 2 nin içinde olsak anlarımda,ELAZIĞ'I YENİNCE TAKIMI HAVAAALANINDA KARŞILAYACAK KADAR ÇOK SEVİNİR HALE GETİRDİKLERİ BİR TAKIMIN OYUNCUSU OLARAK BU AÇIKLAMAYI YAPTILAR YA helal !!! olsun onlara.

ss

haklısın alı ıhsan artık kucuk seylere bıle cok sevınır olduk ama napalım ıkıncı yarı oldu olalı tek galıbıyet yok zaten butun lıg boyunca kocaelıden sonra ıkıncı deplasman galıbıyetımızı aldık

veis

en zor günde bu yönetim sahip çıkdı takıma yanlışları muhakkak olabilir ama bu şekilde helede taraftar gruplarının basın önünde gitsin demesine şiddetle karşıyım yakışıksız bi davranış.kaldıki butakıma emegi geçen nice insanlar var.gelirken paşaydılarda hatta daha 2 hafta önce boluda sezgin gümüşe şafak gedikogluna destek verenler enbüyük başkan bizimkisi diyenler ne olduda şimdi çark etdi.sonuçda bu konunun altı pislik kokuyor irdelenmemesi gerekiyor nice şeyler çıkar.yaptıkları için teşekkür ediyorum yönetime enazından kayyuma kalıp yalan olmadık enazın da yine lig a dayız.

Çaðrý55

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=2340

bende burda yazılan yoruma katılıyorum çok saçma bi muhabbet olmuş orda Samsun halkınınne kadar destekolduğu ortada taraftar grupları desen 400 500 kişiyi geçmiyo çoluk çocuk tayfa kusura bakmayın ama çok küçük yaşta kardeşlerimiz var neyin yardımı yapılacak bi yardım yapılacaksa herkez alsın biletini öyle girsin maçlara.

GençKozluklu

Yönetime saygısızlık etmemek gerek. Başkan bu takıma kent sahip çıkmalı dedi. Kimse sahip çıkmadı. Zor zamanda takıma da sahip çıktı. İyi niyetle bir şeyler yapmaya çalışıyor. Varsa daha iyisi çıksın gelsin. Yoksa böyle devam edecek. Sanki adamlar çok oynamışlar gibi çıkıp para alamadık diyorlar. Oynasalar takım kazansa onlarda kazanır.
Hele bu isayncı drup içinde Serkan'ın olmasını hiç hazmedemedim. Hadi diğerleri neyse ama Serkan'a ne oluyor ki. Kaç maç oynadı acaba. Bu yıl ne verdi de ne istiyor.

veis

serkan efendi azda samsunsporu düşünsede gol atsa.öyle kameralaın karşısında koca samsunsporu türkiyeye rezil etdiler.

ss

sarabın dıbını gormekten top oynamaya vakıt bulamıyor kı adam yazıkkk

fanatik55

başkan hemen istifa etsin diyorlar bu başkan 2 ay önce istifa ettiği zaman istanbula kadar yürürüz bu başkanımız geri gelsin diyenler ne oldu allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun kimsenin reklam yaptığı yok adam adam gibi takımına sahip çıktı takımı aldı yürütemiyeceğini anladı istifa etti sonra tekrar adamı getirdiniz şimdi istifa etsin yanlış düşünce... kim gelcek başkan olarak hüseyin başgöl yürütemiyiğince siz istediniz başkan olmamı ben de başkan oldum dicek kimse bir şey diyemiyecek en kral başkan sezgin başkan....

Northone

yaptıkları zaten son derece yanlış ayrıca diyelim istifa ettiler o zaman ne olcak olnlar mı başka olcaklar futbolcuların paralarını onlar mı vercekler bazı şeyleri söylemeden önce iki kere düşünmek lazım herkes aklına ilk geleni düşünmeden söyleseydi olcakları düşünemiyorum.

ayrıca ben bu gün dolmuşta giderken yanımdan porsche cayenneyle Caner ALtın geçti döndüm bi daha baktım bu  o mu diye gerçekten de oydu. bu futbolcular nasıl paralarını alamıyorlar Sezgün Gümüş'ün altında bile bmw 5 20 var bu adam hangi parayla bu arabayı almış. şimdi paralarını alamasalar bile zamanında aldıkları paralarla bi ömür boyu geçinirler...

MeL_55

AlıntıPARA YOK, MUTLULUK VAR

Aylardır ne transfer taksidini, ne de galibiyet primini alabilen futbolcular bütün sıkıntılara rağmen, neşelerinden hiçbirşey kaybetmiyor. Kırmızı- Beyazlı oyuncular iki haftadır galip gelmenin moraliyle, neşeli bir şekilde Mardinspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

AlıntıPRİMLER YALAN OLDU

Maddi sıkıntı içinde olan Samsunspor yönetimi, futbolculara verdiği prim sözünü bir türlü yerine getiremiyor. Kırmızı-Beyazlı yöneticiler dün primleri ödeyebilmek için para peşinde koştu. Dün akşam saatlerine kadar İl Özel İdare'den ve İstanbul'dan para beklentisi her zaman olduğu gibi yine sonuçsuz kaldı. Fubolcular,"Para konusu Nasrettin Hoca'nın (evim yanıyor) hikayesine döndü. Parayı elimizde görmeden hiçbir söze inanmıyoruz" diyerek birbirleriyle espri yapıyorlar.

AlıntıPERSONEL İŞYANDA

Altı aydır maaş alamayan Samsunspor personelinin artık canına tak etti. Ailelerinin ve futbolcuların desteğiyle yaşamlarını sürdüren personel,"Artık dayanacak gücümüz kalmadı. Sesimizi duyun" diyerek isyan ettiler

Samsunspor'da aylardır süren ve bir çömüm bulunamayan mali kriz yavaş yavaş patlaklar vermeye başladı. Altı aydır maaşlarını alamayan kulüp personelinin artık canına tak etti. Ailelerinin ve futbolcuların verdiği paralarla ayakta durmaya çalışan personel,"Bırakın eve ekmek götürmeyi, tesislere gelmeye dolmuş paramız yok. Ondan bundan borç isteye isteye, dışarıda itibarımız kalmadı. Ailelerimiz ve futbolcu arkadaşlarımız yardımcı oluyor. Artık birileri bizim de sesimizi duysun. Dayanacak gücümüz kalmadı" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

recai

Alıntı yapılan: Northone - 17 March 2008, 17:20:47

ayrıca ben bu gün dolmuşta giderken yanımdan porsche cayenneyle Caner ALtın geçti döndüm bi daha baktım bu  o mu diye gerçekten de oydu. bu futbolcular nasıl paralarını alamıyorlar Sezgün Gümüş'ün altında bile bmw 5 20 var bu adam hangi parayla bu arabayı almış. şimdi paralarını alamasalar bile zamanında aldıkları paralarla bi ömür boyu geçinirler...

Canerin siyah hondası var.. Kac kere gordum. Yanlış gormussundur.. Parasını almayan futbolcu rahat oynayamaz.. Adamın ekmek parası be.. Sen ben  ayda 1000 ytl ye gecinsekte adam gecinemez.. Dunyanın heryerinde bu boyle de niye samsunda farklı olsun.. Futbolcu parasını alamıyosa ve tepkisini koyuyosa kimsenin kızmaya hakkı yoktur..
Saygılar

cenkturgut

katılıyorum REcai kardeşim.Adam başka takımda  oynayıp alır parasını tıkır tıkır  burada kalıp aç -sefalet  birde  baskı neden görsün.Sezon sonunda zaten bir cok futbolcunun kulubu federasyona sıkayet edecegı duyumlarını alıyoruz.Boyle bırsey olursa seneye takım genc takımla  lıgde  tutunma mucadelesı verecektır. Transfer  yasagı  gelecektır kulube.