Samsunsporda Futbolcular YÖnetime ve Samsun Halkına İsyan ETTİ!!!!

Başlatan cenkturgut, 11 March 2008, 16:50:09

« önceki - sonraki »

tolga

Alıntı yapılan: veis - 22 March 2008, 18:09:09
SERKANın isyanına seviniyorsanız buna çok aldanmayın aylardır yatan adam konuşamaz samsunsoara ne verdide isyan ediyormuş.başkan daha tepkisini koymadı sevgili tolga sezon sonu nede olsa devam edicegi için bakarız bi hal çaresine ama sizin adınıza üzgünüm.

serkan hakkında konuşurken biraz topa bas veis daha düne kadar onun attığı gollerle istanbulda gururla dolaşıyordun onunsamsunspoa ve türk futboluna verdiklerinle bir samsunlu olrak oralarda gurur duyuyordun ne olduda serkan aykut bir anda vatan haini yaptınız alkolik mi demediniz neler söylediniz adam sezgin başkanın verdiği karşılıksız çek yüzünden hırsız diye itam edildi banka md. tarafından onun için konuşurken serkan aykut hakkında biraz daha dikkatli  sen onun avukatımı diye düşünürsen söylim avukatıyım  hıııı şunuda bil bu başkanla samsunspor yol almaz yolda kalır gidecek ama gidecek  benim adımada üzülmene gerek yok kardeşim sen samsunsporun bulunduğu duruma üzül bence merak ediyorum sizin adınıza neden bu kadar desteği önceki başkanlara vermediniz o da ayrı bir soru işareti bu kadar başarısızlık varken ve serkannın samsunspora neler verdiğini herkes biliyor sen bilemiyorsan o senin sorunun o 200 golü lunaparkta atmadı

Sioux

Serkan Aykut'u eleştirirken biraz ağır olun. Ne demiş ne vermiş ki Samsunspor'a? Kral olmuş adam, kral. 200 tane gol atmış. bir de cenk turgut, sen ben samsunsporlu değilim, güzel futboldan yanayım dememişmiydin aylar önce. epeydir foruma girmedim, seni görünce aklıma geldi.

Sadece Samsunspor

serkan aykut samsunspora pekçok şey kazandırmıştır gol kralı olmuştur ama şuan yaptıkları kendisine hiç yakışmıyor ya futbolu bırak yada çık adam gibi sahada oyna  >:(

veis

ben samsunlu ve samsunsporlu oldugum için gururla gezdim istanbulun sokaklarında.beni herkes samsunsporlu bilir serkancı bilmez ben serkanın golleriyle gezmedim sokaklarda bu bir.ben celilin farklı yönetimlerdeyken paramı almadan kampa katılmam dedigi günleride bilirim serkanın şekere imza atıp sonra bize geri dönmesinide.bize emegi geçti buna hem fikiriz avukatı olman beni hiç baglamaz bunuda unutma tolga.ayrıca sezgin başkancıyım evet dogru ama bizim gruba sezgin şafak vs... kim olursa olsun bir lira verildigini biliyorsan yazda bende bileyim.bizim yaptıklarımız ortada ve devamınıda yapıcagız bunu unutma.bırak bize yardımını bilet aldıgını ispatla veya deplasmana otobüsümüzün parasını verdigini ispatla ben samsunsporu bırakayım.beni parayla alma şansı sen dahil kimsede olamaz.aynı şekilde biz grup istanbuluda.sen yönetimi istemeye bilirsin buna bu sitede ençok ben saygı duyarım ama yaşını konumunu düşünerek beni samsunspordan sogutma.bende gidişatdan memnun degilim ama sezon ortasında felaket tellallıgı yapmam.sezon bitsin aday varsa zaten çekilirim diyen bir insana yüklenmem anlamsız.eski yöneticilerin adam satmama adına başkanın istifasını beklediginide düşünürsek sezon sonunu beklemek lazım.sezon bitsin bu şekilde devam etsin olaylar sana ve cenkturguta ençok ben destek çıkıcam bunuda unutma.ben ali veli ci degilim samsunsporluyum.benim memleketimin takımını kim yüksege çıkartırsa ben ondan yanayımdır.istanbulda hermaglubiyet sonrası rezil olmayı sen bilemezsin ama biz çok yaşıyoruz veya kayyuma kalınacagı zaman milletin sakız almayalımda samsunsporu satın alalım denilen günleride yaşadım.yapıcı yazarım genelde ama şuan için samsunspor önemli yönetim degil ben artık rahat maç seyretmek istiyorum vede bunu inan sen başar ben sana yardımcı olayım.

veis

birde bana topa bas agır ol tarzı muhabbetle gelmeyin.ben nerede topa basacagımı ve duracagımı kendim belirler saygısızlıga yelken açmam.ama akılda almam bunu bikenara yazın olurmu.

alaçamlý

Alıntı yapılan: tolga - 22 March 2008, 20:12:59
serkan hakkında konuşurken biraz topa bas veis daha düne kadar onun attığı gollerle istanbulda gururla dolaşıyordun onunsamsunspoa ve türk futboluna verdiklerinle bir samsunlu olrak oralarda gurur duyuyordun ne olduda serkan aykut bir anda vatan haini yaptınız alkolik mi demediniz neler söylediniz adam sezgin başkanın verdiği karşılıksız çek yüzünden hırsız diye itam edildi banka md. tarafından onun için konuşurken serkan aykut hakkında biraz daha dikkatli  sen onun avukatımı diye düşünürsen söylim avukatıyım  hıııı şunuda bil bu başkanla samsunspor yol almaz yolda kalır gidecek ama gidecek  benim adımada üzülmene gerek yok kardeşim sen samsunsporun bulunduğu duruma üzül bence merak ediyorum sizin adınıza neden bu kadar desteği önceki başkanlara vermediniz o da ayrı bir soru işareti bu kadar başarısızlık varken ve serkannın samsunspora neler verdiğini herkes biliyor sen bilemiyorsan o senin sorunun o 200 golü lunaparkta atmadı

samsunspora serkan ne vermişse karşılığını almıştır. samsunspor serkanın sayesinde samsunspor olmamıştır. ama serkan serkanlığını samsunspordan almıştır. vedeverdiğinin karşılığını almıştır.şimdi para yok para uok adam gibi çıkp para yok ondan oynamıyorumdemiyor sakatlığını bahane ediyor.samsunspor hiç kimseye gebe kalmamıştır.

KİMLER GELDİKİMLER GEÇTİ.

ultra55

Üçte üç oldu.Takımımız toparlandı,sıkıntılı bölgeden uzaklaştık.Biraz moralimiz düzeldi.Hadi içine edelim.Yönetim istifaaaa...sezgin gümüş istifaaaa...hadii nerdesiniz tolgaaa..cenkturgutt

veis

samsunmania

Dostum bosverin.Bugün bizim günümüz.Yönetim elbet gereğini yapacaktır. Güzel haberler alacağız bundan eminim.

Kadir ÇELEBİ

cenk ve tolgayıda kazanacagız insallah onlara bizlere samsunsporun ihtiyacı var...

ultra55

Haftaya malatya maçınıda alırsak eğer sonra Eskişehir'i kesin deviririz Samsun'da.

körfez55

tolga neden diğer başkanlara bu kadar destek vermediniz die aklın sıra bizim bi menfaatimiz olduğunu ima etmişsin.eğer bunu ispatlarsan biz grup olarak bırakırız bu işi.ama öyle söyleyip de kenara çekilmicen.biz babamızın okul için gönderdiği parayı verip otobüs tuttuk maçlara gittik.maçlara gidicez diye öğrenci halimizle borc yükü altına girdik.şimdi sen böyle söylemekle o gruptaki kardeşlerimizi emeğine saygısızlık etmiş oluyosun.bizler zor koşullarda abilerimizin desteğiyle ayakta durmaya çalışıyoruz..saolsun veis abimiz polarımızı formamızı yaptırıyo.hatta gerektiğinde bize madi manevi her konuda yardımcı oluyo.şimdi daha fazla emeğe saygısızlık etme ve bilmediğin konular hakkında bok atmaya kalkma.

ultra55

evet serkan o 200 golü lunapark ta atmadı tolga samsunspor'da attı.Samsunspor'da lunapark değil o yüzden dönme dolap gibi aynı şeyleri önümüze getirip durmayın artık.Kulübe ve yöneticilere yük olmayıp gerçek taraftar gibi kendi imkanları ile deplasmanlara gidip kaşkolunu formasını kendi paraları ile alanlarıda itham etmeyin.Bu insanlar bide üstelik kendi imkanları ölçüsünde aralarında para toplayıp kulüplerine destek olan gepgerçek SAMSUNSPOR lular.

körfez55

sonuna kadar SEZGİN GÜMÜŞ ü destekliyorum itirazınız mı var.sizin sayenizde daha çok sevdim adamı valla.

Sadece Samsunspor

şirinler grubu maçta "parasız başkan istemiyoruz" "yönetim topçunun parasını ver" gibi tezahüratlar yaptılar