Bank Asya 1.Lig, 25.Hafta | Elazığspor - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan yaman55, 02 March 2008, 15:49:57

« önceki - sonraki »

seckin55

haftaya bafra bulancak ı yener, gazide divrigi yi rahat geçer ve potadan çıkarlar.bu takımlar kadrolarını korurlarsa  seneye şampıyonluga oynuyabılırler.taş gibi takım oldu 2 takımda 2.yarı...tebrikler..opuldunuz..

edmontdante

AlıntıBu takımın adı SAMSUNSPOR.Hemen aklıma gelen 2 maç var.Birisi Petrolofis ile cezamız nedeniyle Çorum da oynadığımız maç.Hem ceza hemde eksikler olmasına rağmen 8 tane atmıştık yanlış hatırlamıyorsam 8-2.Diğeri yine ceza nedeniyle Ankara'da oynadığımız bjk maçı.Onu da kazanmıştık 0-1 geriden gelip.Çok maç var  çok eksiğimiz olmasına rağmen gençlerle kazandığımız hatta kimse galibiyet beklemiyorken.

Maçın önemini ve eksiklerimizi biliyoruz.Bence sadece Celil'i eksik sayabiliriz.Serkan zaten yok.Diğerleri varken ne oldu ki kaç haftadır.Hakkı varken  kaç tane kafa golü yedik ikinci yarıda.

Takım yenilgiyi kafadan kabul etmesin yeter.

Maçtan hemen önce bunları yazmıştım.Bu takımın adı SAMSUNSPOR.Yeter ki oyuncular ve idareciler bunun ne demek olduğunu bir anlasınlar.

Sercan ,beni utandırdın.Hakkında olumsuz çok şey söylemiştim geçmiş haftalarda.Ama SAMSUNSPOR için savaşan,bu takımı önemseyerek varını yoğunu ortaya koyan ,SAMSUNSPOR isminin ne olduğunu anlayan herkesi sırtımda taşırım.

Cagdas Ünver

Sadece Samsunspor

AlıntıBank Asya 1. Lig'de bugün oynanan maçta Elazığspor, kendi sahasında Samsunspor'a 2-1 mağlup oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

12. dakikada Can'ın sağ kanattan ceza sahasına ortasında ön direkte Serdar'ın kafa vuruşunda top az farkla yandan auta gitti.
17. dakikada Hakan'ın pasıyla ceza yayı üzerinde topu kontrol eden Sercan, sert vurdu. Top, kaleci İskender'in müdahalesine rağmen ağlarla buluştu. 0-1
25. dakikada Mehmet Türkmehmet'in soldan ceza sahasına ortasında kaleci Ercüment topu elinden kaçırdı. Boşta kalan topu defans uzaklaştırdı.
29. dakikada topla ceza sahasına giren ve kaleci ile karşı karşıya kalan Caner, çaprazdan sert vurdu. Kaleci İskender, topu ayaklarıyla çıkardı.
38. dakikada sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortada Hakan'ın kafa vuruşunda top az farkla yandan auta gitti.
47. dakikada Bülent savunmanın arkasına sarkan Bahtiyar'ı gördü, bu futbolcu vuruşunu yaptı Ercüment yumrukladı.
54. dakikada Müslüm'ün pasıyla topla buluşan Korhan'ın sert vuruşunda top az farkla auta çıktı.
63. dakikada soldan ceza sahasına giren Sercan, düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. 2-0
71. dakikada Ümit'in pasıyla penaltı noktası üzerinde topla buluşan Müslüm, dönerek vuruşunu yaptı. Top, ağlara gitti. 1-2

tunç güvenoðlu

edmontdan te nin dediği gibi bu takımın adı SAMSUNSPOR .türkiyenin değil belkide dünyanın en istikrarsız takımıdır ne zaman ne yapacağı hiç belli olmayan bir takımdır.bu sene ilk önce şu sıkıntılı durumdan kurtulmak belki bir mucize olursada ilk 6 olmalı hedef.geçen hafta ismail uyanık ın samsunda yaptıgı toplantı sonrası bu galibeyetin gelmeside hoş bir tesadüf diyelim.Haftalar sonra burada okuduyum ümitsizce mesajlardan sonra (dilimiz ne kadar serkan yok celil yok yeniliriz dese de gönlümüz her zaman kazarız inşallah dıyor.) bu hafta oynanacak antep beledıye maçına artık kazanırız ümidi de olustu.
bu maç gösterdiki samsunun kendi gençlerine güvenirsek bir seyler yapacakları anlasıldı bizler artık kendi gençlerimize güvenmeliyız.işte dısardan o kadar futbolcu transfer etti ne oldu bir çogu bizi fedarasyona şikayet ederek transfer yapmamızı engellediler.
haydi gençler hafta ya antepte canınız dişinize takın ÖNCE SAMSUNLU VE SAMSUNPORLU OLMANIN erdemiyle mücadele edin .

Recep

çok şükür SAMSUNSPORUMUZ 3 puanı alabidi haftaya antep belediye maçında tüm kalbimizle seninleyiz

KırmızıBeyaz

Kadir ÇELEBİ

56 dk itibaren macı takip edemedim telefonla sordugumda 2 - 1 oldugu soylendi gectigimiz haftaların vermiş oldugu huzursuzluk ilk aklıma yenilmis olma ihtimalini getirdi şukur ki oyle degilmis G.Belediyeyi ilk macta elimizden kacırmıstık neden kendi evinde yenmeyelim daha umutluyum Ahtettim bu takım superlig'e cıksın avrupa kupalarında herhangi bir mac oynasın afrikada olsa gidicem peşine cok zoruma gitti fener'in taraflarlarını ispanyada gormek allahım sen bize bu gunleri nasip et inşallah...

Sadece Samsunspor

ali ihsan

09 March 2008, 22:55:13 #534 Son düzenlenme: 09 March 2008, 22:57:06 aliihsan55
Samsun'da olay!
TFF 3. Lig 2. Grup'ta oynanan Gazi Belediyespor-Keçiörengücüspor maçında Gazi Belediyespor taraftarları ile polis arasında arbede yaşandı. Bazı taraftarların yaralandığı olaylarda 5 kişi de gözaltına aldı.

09 Mart 2008 , 17:01

Gazi Belediyespor-Keçiörengücüspor maçının 64. dakikasında Gazi Belediyesporlu futbolcu Ferhat'ın kırmızı kart görmesinin ardından maçın orta hakemi Barış Yavaş ve Keçiörengücüspor teknik yönetimine tepki gösteren taraftarlara, polis ikazda bulundu. Taraftarların ikazlara uymaması nedeniyle Samsun Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri, taraftarlara müdahalede bulundu. Polis ve taraftarlar arasında çıkan arbedede bazı taraftarlar yaralandı. Polis, taşkınlık yapıp kendilerine saldıran bazı taraftarlara biber gazı sıkmak zorunda kaldı. Çıkan olaylarda 5 kişi de gözaltına alındı.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 09 March 2008, 22:55:13
Samsun'da olay!
TFF 3. Lig 2. Grup'ta oynanan Gazi Belediyespor-Keçiörengücüspor maçında Gazi Belediyespor taraftarları ile polis arasında arbede yaşandı. Bazı taraftarların yaralandığı olaylarda 5 kişi de gözaltına aldı.

09 Mart 2008 , 17:01

YorumlarArkadaşına GönderFacebook'ta PaylaşYazdır

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR
Keçiörengücü
Gazi Belediyespor
Gazi Belediyespor-Keçiörengücüspor maçının 64. dakikasında Gazi Belediyesporlu futbolcu Ferhat'ın kırmızı kart görmesinin ardından maçın orta hakemi Barış Yavaş ve Keçiörengücüspor teknik yönetimine tepki gösteren taraftarlara, polis ikazda bulundu. Taraftarların ikazlara uymaması nedeniyle Samsun Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri, taraftarlara müdahalede bulundu. Polis ve taraftarlar arasında çıkan arbedede bazı taraftarlar yaralandı. Polis, taşkınlık yapıp kendilerine saldıran bazı taraftarlara biber gazı sıkmak zorunda kaldı. Çıkan olaylarda 5 kişi de gözaltına alındı.

ben bunu gazi belediyespor bölümüne yazdım kardeş  ;)

ali ihsan

Alıntı yapılan: ekn - 09 March 2008, 22:57:30
ben bunu gazi belediyespor bölümüne yazdım kardeş  ;)

Artık siteye döndüm haberleri gene ben eklerim diyorsun yani ;).Hoşgeldin  :P

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 09 March 2008, 23:31:16
Artık siteye döndüm haberleri gene ben eklerim diyorsun yani ;).Hoşgeldin  :P

ne alakası var abicim yazdım ben onu bölümüne diye söyledim - hoşbulduk

edmontdante

Ya tuğberk şu ismini tekrar tuğberk yapsana.Alışamadım yeni ismine

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: edmontdante - 09 March 2008, 23:57:08
Ya tuğberk şu ismini tekrar tuğberk yapsana.Alışamadım yeni ismine

ya değiştirmek istemiyorum böyle olsa daha iyi  ;) yavaş yavaş alışırsın abicim  ;)