Bank Asya 1.Lig, 25.Hafta | Elazığspor - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan yaman55, 02 March 2008, 15:49:57

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

bugun hasta oldugumundan macı takıp edemedım bıraz ıyı olunca sonucu ogreneyım dedım çok şukur sonunda kazandık bu galıbıyet toparlanışımız olur inşallah

ozkan17

galıbıyetı genclere borcu oldugumuzu bılerek artık genclere sans vermelıyı dıyorum vee bu galıbıyet tımofteye armagan olsun..unutulmayacaksın teoman abı :(

maviay55

gazi bld.3-2 keçiörengücü

haydiii kim tutar biziiiii

oooo samsunspor oooleyyy

King Of The North

Yüzler gülmeye başladı.Herkes bilsin artık şahlanacağız.

yk55

arkadaşlar hemen playoff demeyin. arka arkaya epey maç kazanmamız gerek. antepbld. 5 çekmiş istanbul a. yani bu hafta atacakları golü de atmışlar bizde boş geçerler heralde :):)  neyse hayırlısı olsun

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: maviay55 - 09 March 2008, 17:21:36
gazi bld.3-2 keçiörengücü

haydiii kim tutar biziiiii

oooo samsunspor oooleyyy

adam 2-1 gerideler ve  10 kişiler maçı çevirip 3-2 yendiler helal olsun  tabi samsunspor gençlerini oynatmadı değerlendirmedi başka takım oynattığı zamanda fırtına estiriyolar

harbisamsunsporlu5517

3.ligde grubumuzda kaç takım dusuyor arkadaslar bılen varsa soyleyın lutfen bafrayla ve gazı bldyesı su durumda lıgde kalıyor sanırsam

sezgin

selam arkadaşlar güzel bir galibiyet darısı antep maçına

HoliganSamSunLu

şükürler olsun 3 puanla tanıştık kazanmak çok güzel bir duygu gerçekten....

King Of The North

Kırmızı beyaz akar kanımız,Elazığa başarılar bundan sonra,tek dileğimiz MALatya düşsün,onları MALatyada yenip kümeye gönderecez inşallah.

Sadece Samsunspor

selam gençlik ben tuqberk - samsunspor 3 puan alana kadar siteye yazı yazmıcam demiştim ve bugün o sözüm bitti ve kazandık yeniden burdayım

King Of The North

bayağıdır uzak kaldın o zaman kardeş,tekrar h.g.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: maximum_55 - 09 March 2008, 18:46:53
bayağıdır uzak kaldın o zaman kardeş,tekrar h.g.

hoşbulduk evet 4-5 hafta falan olmuştu

gyuksel55

şükürler olsun inşallah haftaya yine kazanırız

antepde okuyan arkadaşlarım var maçta olacaklar haftya...

yk55

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 09 March 2008, 17:37:42
3.ligde grubumuzda kaç takım dusuyor arkadaslar bılen varsa soyleyın lutfen bafrayla ve gazı bldyesı su durumda lıgde kalıyor sanırsam

hayır şu anda kalmıyor kardeş. dört takım düşüyor ve gazi sondan 4. bafra sondan 3. sırada.
ama az bir far var