Baba En Sonunda "Samsunsporluyum" dedi.

Başlatan King Of The North, 10 February 2008, 22:45:02

« önceki - sonraki »

King Of The North

Star Tv'de yayınlanan Pop-Star Alaturca'da yorumculuk yapan Orhan Gencebay Samsunsporluyum ve Milli Takımı tutuyorum dedi.Şu günlerde herşey bu kadar kötü giderken arabeskin kralı Samsunlu Orhan babadan bunu duymak beni mutlu etti açıkcası.

SaMsUnSpOr 55

ee o zaman samsunspor a yardım yapsın parası doludur şimdi onun

Sadece Samsunspor

evet bende duydum demin izlerken söylemesi güzelde icraat yok insan bi konser verir parasını samsunspora yardım olarak verir olmadı direk gidip para verir eğer samsunsporu takip ediyorsa bu dönemlerde para yardımı yapması gerekir

aslında sitesinde e-mail atabiliriz ama bir sonuç çıkarmı bilemem

Çaðrý55

istanbulda oturan arkadaşlar bülent ersoya rağmen programa gidip bi samsun tezahüratı yapsa vallahi süper olur baba para ver diyede bi pankart süper olmazmı arkadaşlar :)

King Of The North

Alıntı yapılan: Çağrı55 - 10 February 2008, 23:24:33
istanbulda oturan arkadaşlar bülent ersoya rağmen programa gidip bi samsun tezahüratı yapsa vallahi süper olur baba para ver diyede bi pankart süper olmazmı arkadaşlar :)

Valla süper olur,bu zor durumda buna kayıtsız kalacağını sanmıyorum,üstelik Orhan babanın böyle birşeye ön ayak olması belki işadamlarımıza da gaz vermiş olur,ulusal basından ismimizi duyurabilirsek ne mutlu bize.

Alemci İsmail

baba yap bi güzellik harbi babamız ol.

sbc_emo

orhan baba yap bi güzellik samsunumuza allahına kurban senin :)

red_white

hiçte kötü fikir değil popstara samsunspor formalarıyla atkılarıyla gitmek

Alemci İsmail

Valla ben Angaradayım,İstanbulda olsam toplardım arkadaşları kesin giderdim,Orhan babayı destekleme ayağına Samsunsporu desteklerdik,programda gaza gelir yapardı güzelliğini fena olmazdı bu zamanda.

körfez55

biz haftaya nasip olursa toplanıp gitmeyi düşünüyoruz gelmek isteyen olursa hep beraber gidelim atkılarımızla...

ozkan17

iyi daa konusmakla olmaz..az para versın dogdugu buyudugu yere hakkını odesın

METE

evet körfezın dedıgı gıbı haftaya ıns gıtmeyı dusnuyoruz...hepımızde forma  ve atkı olacak ıst gelmek ısteyen varsa bıldırsın lutfen...

celebi

evet kralımız orhan babamız yardım etse fena olmaz hani

King Of The North

Kendimizi reytingi yüksek bir kanalda gösterebilirsek Orhan baba da buna kayıtsız kalamaz,hem hayranları olarak hem de Samsunslular olarak Samsunsporluluları görür görmez zaten o da duygulanacaktır,üstelik takımın durumunundan bihaber de olabilir,İstanbuldaki kardeşlerimizi bu organizasyonda görmek bizlere gurur verir.

METE

11 February 2008, 13:29:29 #14 Son düzenlenme: 11 February 2008, 13:31:24 BÝTMEZ BU SEVDA
evet arkadaslar dedıgımız gıbı bız orhan babamızın katıldıgı yarısmaya gıtmeye karar verdık allah nasıp ederse...gelmek ısteyen bızle beraber olmak ısteyen varsa yazsın lutfen buaraya...bu arada bsey daha orda ızın verırlerse orhan babamızın boynuna bıde atkı takacagız... ;) ;D