transferde son gün

Başlatan veis, 06 February 2008, 13:58:39

« önceki - sonraki »

veis

rize spor samsunsporda hakkı ile anlaştı.

beşnumara

ben de okudum o haberi şimdi açıkçası şaşırdım giden var gelen yok sonumuz hayırlı olsun

mctlçy

hakkıda giderse işimiz çok zor..inş öle bişey yoktur

Çaðrý55

06 February 2008, 14:11:43 #3 Son düzenlenme: 06 February 2008, 14:13:51 Çaðrý55
AlıntıHakkı ve Barbosa Rize'de

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Brezilya'nın Corinthians takımında oynayan savunma oyuncusu Marcos Roberto Da Silva Barbosa (Marquinhos) ve Samsunsporlu Hakkı Hocaoğlu ile anlaştıklarını söyledi. Ferah, yaptığı açıklamada, anlaştıkları 2 oyuncunun teknik direktörleri Erdoğan Arıca'nın istediği oyuncular olduğunu belirterek, ''Marquinhos ile 2,5, Hakkı ile 1,5 yıllık anlaşma yaptık. Brezilyalı oyuncunun transfer edilmesi için uzun zamandır görüşmelerimizi sürdürüyorduk. Hakkı da Süper Lig'de büyük deneyimler yaşamış, kaptanlık yapmış önemli bir futbolcu'' dedi.

İki oyuncunun da takıma büyük katkı sağlayacağını ifade eden Çakır, ''Marquinhos, Brezilya Ligi'nde uzun yıllar forma giymiş, 25 yaşında, kaliteli bir oyuncu. Defansta yaşadığımız sıkıntıları çözme noktasında önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz. Hakkı da kendini ispatlamış, oynadığı kulüplerde başarılı olmuş, kaptanlık yapmış bir oyuncu. Takımımıza faydalı olacaklardır'' diye konuştu.

06.02.2008   

Kaynak : AA
gitmiş ne kaldı geriye

gyuksel55

Sadece Samsunspor

erdoğan arıca mustafa çiçekten sonra yine bir samsunsporlu hakkıyı aldırmış adam toplucak bizi takımı son gün heralde  >:(

CeLL-O

Hakkı'nın gitmesi kötü oldu ya 2. Yarıda yarar sağlardı takıma

körfez55

son nefes55

emre balakı kazanmak için belki daha iyi olur hem hakkının transferinden para alırız tabi hakkı çok iyidi yani

ozkan17

hakkımıı??? eyvah eyvah...gol yemememız allaha kalmıs..

celebi

ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN KARDEŞİM YA

onurbas

hakkı nere gtmıs ne zaman gıtmıs adam dun daha takımla ıdman yapıyodu

erkan55

son dakika ...
gaziantepspor devre arasinda transfer ettigi samet kilic ile sözlesmesini fesh ediyor

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: körfez55 - 06 February 2008, 14:48:47
hakkı gitmez bence.

Umalımki oyle olsun Bugun Lig radyodan duydum rize sporla anlastıgını herhalde dogrudur.. Ne murat duman nede hakkı takımımız icin yeterli degildi ama şimdi bir gercek daha var gidenlerin yerine son 1 saat icinde transfer yapılmazsa takımımızın kume duşmesinden endişeliyim.. Ne yapılmaya çalışıldığını hiç anlamadım..!

körfez55

06 February 2008, 18:02:36 #14 Son düzenlenme: 06 February 2008, 18:08:15 körfez55
Federasyon Hakkı'ya izin vermedi
Çaykur Rizespor'un bugün anlaştığı Samsunsporlu Hakkı Hocaoğlu'nun transferine Futbol Federasyonu'nun onay vermediği bildirildi.

Kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hakkı'nın bir yıl içerisinde Sivasspor, Kocaelispor ve Samsunspor ile sözleşme imzaladığını söyledi.

Hakkı'nın bu sezon sadece iki kulübe transfer yaptığını kendilerine söylediğini ifade eden Ferah, ''Biz de federasyon yetkilileri ile yaptığımız görüşmede özel izinle transferi gerçekleştirmeyi düşünüyorduk. Fakat yapılan incelemede bir sezonda üç transfer gerçekleştirdiği anlaşıldı. Hakkı'nın bir yıl içerisinde dördüncü takıma transferi gerçekleşemeyeceği için bu transferden vazgeçtik'' dedi.

Kulüp olarak transferin olumsuz sonuçlanmasında hatalarının olmadığını kaydeden Ferah, ''Sivasspor ile sezon başında yaptığı anlaşmadan haberimiz olsaydı, bu transfere girişmezdik. Biz de Hakkı'nın takıma katılacağı düşüncesi ile başka arayış içerisinde olmadık. Zor durumda kaldık'' diye konuştu.

Hakkı Hocaoğlu'nun menajeri Süleyman Arslan ise Hakkı'nın sezon başında Sivasspor ile anlaştığını, ancak bu takımdan forma giymeden ayrıldığını belirterek, ''Bu transferi göz önünde bulundurmadık. Hata buradan kaynaklandı. Samsunspor ile sözleşmesinin feshini federasyona göndermediğimiz için Hakkı yine aynı takımın formasını giymeye devam edecek'' diye konuştu.

seviyodum bu adamı ama federsyon izin verse gitcekti.emre oynar inşallah onun yerine.hemde sözleşmesini feshettirmiş takıma para kazandırmayacaktı yani.yakışmadı hakkıya.