transferde son gün

Başlatan veis, 06 February 2008, 13:58:39

« önceki - sonraki »

ankaragüçl06

ANKARAGÜCÜ RESMİ STESİNE SANAL HACKERLAR TARAFINDAN SALDIRI YAPILMIŞTIR SALDIRIYI YAPAN SAMSUNSPOR TARAFTARI OLDUĞUNU  BELİRTMİŞ İSMİ MERT CESUR.....ANADOLU KARDEŞLİĞİNE ENÇOK İHTİYACIMIZ OLDUĞU ŞU GÜNLERDE ÇOK TALİHSİZ BİR OLAY OLMUŞTUR .KARDEŞ SAMSUNLU KARDEŞLERİMİZE HEM BAŞSAĞLIĞI HEMDE 2.YARIDA BAŞARILAR DİLERİZ .ANKARAGÜÇLÜLER!!!!!!!!!!!

CurvaSudSamsunspor

07 February 2008, 11:25:43 #31 Son düzenlenme: 07 February 2008, 11:51:47 CurvaSudSamsunspor
Alıntı yapılan: ankaragüçl06 - 07 February 2008, 11:01:55
ANKARAGÜCÜ RESMİ STESİNE SANAL HACKERLAR TARAFINDAN SALDIRI YAPILMIŞTIR SALDIRIYI YAPAN SAMSUNSPOR TARAFTARI OLDUĞUNU  BELİRTMİŞ İSMİ MERT CESUR.....ANADOLU KARDEŞLİĞİNE ENÇOK İHTİYACIMIZ OLDUĞU ŞU GÜNLERDE ÇOK TALİHSİZ BİR OLAY OLMUŞTUR .KARDEŞ SAMSUNLU KARDEŞLERİMİZE HEM BAŞSAĞLIĞI HEMDE 2.YARIDA BAŞARILAR DİLERİZ .ANKARAGÜÇLÜLER!!!!!!!!!!!

ANKARAGÜÇLÜ KARDEŞİM BU BİR KİŞİ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRI BUNU LÜTFEN TÜM SAMSUNSPORLULARA BAĞLAMAYIN ZAMANINDA BANAZLI REİSLE SİZİNKİLER BİR ARADA MAÇ İZLEMİŞ VE FOTO ÇEKTİRMİŞTİR SAYGILARLA

veis

evet bu durum üzücü ve kınanması gereken bi konu.dogruluk payınıda bilmiyoruz.ankaragücüyle alıp veremedigimiz bir konuda yok yapılmışsada çok saçma bi davranış.

SÖÐÜTLÜBAHELÝLER

>:(HERKEZ GİDER BİZ KALIRIZ >:(

körfez55

ankaragücü sempati duyduğumuz iyi anlaştığımız takımlar arasında.kişisel bir olayı genellemek yanlış.

Çaðrý55

samsunsporlu olduğu kesinmi yani yazmış ama.
ama çok kötü bi durum inşallah siteniz toparlanır kısa zamanda

ozkan17

bir kişinin yaptıgını tum samsunspora mal etmek yanlıs olur..onların adına özür dılerız ankaragucluler..same olayında da;bız sımdı ondan transfer ucretı aldıkmı almadıkmı? hem madem saldık onu bız sımdı neden gerı alıyoruz xD

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: ozkan17 - 07 February 2008, 15:33:54
bir kişinin yaptıgını tum samsunspora mal etmek yanlıs olur..onların adına özür dılerız ankaragucluler..same olayında da;bız sımdı ondan transfer ucretı aldıkmı almadıkmı? hem madem saldık onu bız sımdı neden gerı alıyoruz xD

evet biz samet için para almıştık antepten ama antepde başkan deişince 3 tane futbolcu aldılar ve sameti serbest bıraktılar sametde samsunspora gelip boş mukaveleye imza attı ve şimdi oynuyor  ;)

ozkan17

karaktersiz adam..zamanında menajerımle gorusun demeyı bılyodu haysıyetsız ..keske almasaydı bızımkıler..bı numara olmaz olmaz o samet denılen tipitipden

Tribün_ali

Bu yapan samsunspor taraftarı degildir ankaragücü bizim sempati duydugumuz takımdır yönetimi tarftarı ve camiası bu samsunsporlu biri yapmışsa samsunsporlulugundan şüphe duyarım

red_white

ankaragücüyle bizi birbirimize düşürmeye çalışıolar bence çünkü ankaragücüyle bi alıp weremediğiz yokki malatya olsa olabilir deriz belki

berusa55

kesin bizi zor düsürmeye calısan biri samsunspor tarafarı adını kullanarak yapmıstır bunu. biz samsunsporluların ankaragücüyle bu zamana kadar bir alıp veremediği olmadığı herkesce malumdur!

bregenz

07 February 2008, 21:24:06 #42 Son düzenlenme: 07 February 2008, 21:26:16 MeL_55
ben demisdim sametden birsey olmaz diye..ne oldu g... yemedi ellem...antep sutladi

ozkan17

neyse en azından kârımız ondan transfer bedelı almıs olmamız oldu..bı faydası olcagını dusunmuyorum o sametın..

bregenz

öle haz aliyorum ki dediklerim herzaman ki gibi cikiyor ama siz degerli yorumculardan bi cit yok bana karsi ...insan bi tebrik eder alkislar aramizda cok cekmeyen var benu  :-*