transferde son gün

Başlatan veis, 06 February 2008, 13:58:39

« önceki - sonraki »

mctlçy

bence gitmemesi iyi oldu alacaklarına karşılık sözleşmesi feshedlilmiştir öenmli bişey değil sadece gitmemesi iyi oldu

sunbeam

Yani bu durumda bostami kaliyor yoksa bizde mi?

körfez55

sözleşmesinin feshi tff ye bildirilmediği için bizde kalıyo.

veis

HAKKININ artık 11 de başlamaması gerekiyor çünkü gitmeye dünden razıymış adam.

ozkan17

gıtmemesi guzel oldu ancak;adamın aklında zaten gıtmek var..daha gecen azımle oynamlıyız sankı ellı yıllık samsunsporlu gıbı konusmaları yapıpda sımdı neden bole yaptı bunun anlasılır bır yanı yok bence

veis

allah garibanı sevindirmek için önce eşşegini alır sonra geri verirmiş bizimkiside aynı misal aglarmısın gülermisin belli degil....

Sadece Samsunspor

ohhhhh beeee valla iyi oldu gitmemesi iyi bir oyuncu

sunbeam

Alıntı yapılan: veis - 06 February 2008, 18:38:15
HAKKININ artık 11 de başlamaması gerekiyor çünkü gitmeye dünden razıymış adam.

Aslinda haklisin ama durumumuz böyle düsünmeye müsade etmiyor. Her ufak tefek seyde böyle hareket edecek olursak takimda oyuncu kalmaz. Dogrusunu söylemek gerekirse Hakki 2. Lig icin kaliteli defans oyuncusu ve ona ihtiyacimiz var. Daha gecenlerde parasal konuda fedakarlaik yapti deniyordu. Bence dislanacak bir durum yok.

gyuksel55

hakkının kalması iyi oldu.
samette geri dönmüş bugün idmana çıktı

MeL_55

Alıntı yapılan: gyuksel55 - 06 February 2008, 23:36:21
hakkının kalması iyi oldu.
samette geri dönmüş bugün idmana çıktı

nasil olmus öyle ?

gyuksel55

valla bende bilmiyorum samet idmandaydı

MeL_55

vallah baktilar sameten bisi olmaz geri yollamislar. neyse hic yoktan iyidir.

sunbeam

07 February 2008, 01:10:23 #27 Son düzenlenme: 07 February 2008, 01:15:22 sunbeam
Hani Samet'in tranferiyle gelen parayla biraz nefes almistik? Ben bir sey anlamadim bu isten. Bu adamlar sözlesme imzalamiyorlarmi? Antep o parayi bize bosunami vermis oldu? Neyse transfer yapamadik bari 2 oyuncuyu gitmisken geri kazanmis olduk!

55cagod55

Ben şöyle duyumalar aldım galiba Furkan ın sözleşmessi fes mi edilmiş ne

veis

artık bekleyip görmekden başka çaremiz yok transfer yapılmadı saktların iyileşmesi bence transfer olarak degerlendirilebilr.ama celil ve serkanın kendilerine çok iyi bakmaları hocalarında maçın gidişatına göre oyunda tutmaları gerekiyor yani eldekilerden bişeyler yapmak zorundayız.