Devre arası Transfer Gelişmeleri

Başlatan körfez55, 18 December 2007, 11:14:02

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Edmontdante'nin söylediklerine ilaveten 2005-06'da Bursaspor Süper Lige çıkarken muhteşem bir performans göstermişti Orhan. Orta sahanın sağında oynamasına rağmen 6-7 tane de gol atmıştı. Ancak Süper Lig serüveninde önce bir sakatlık geçirdi sonra da hocalarla sorun yaşadı. 2001 yılında gencecik bir isimken Ünyespor'da da kiralık oynamış. Bursaspor ve Bursa Merinos'taydı yıllardır. Alınabilirse faydalı olacağını düünenlerdenim ben de.

CurvaSudSamsunspor

Alıntı yapılan: "samsuni"Edmontdante'nin söylediklerine ilaveten 2005-06'da Bursaspor Süper Lige çıkarken muhteşem bir performans göstermişti Orhan. Orta sahanın sağında oynamasına rağmen 6-7 tane de gol atmıştı. Ancak Süper Lig serüveninde önce bir sakatlık geçirdi sonra da hocalarla sorun yaşadı. 2001 yılında gencecik bir isimken Ünyespor'da da kiralık oynamış. Bursaspor ve Bursa Merinos'taydı yıllardır. Alınabilirse faydalı olacağını düünenlerdenim ben de.

aaynennnnnnn

ali ihsan

Sefa'ya teklif

ORTA sahaya genç bir yıldız alarak kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ın, Samsunspor'un genç oyuncusu Sefa Aksoy'a talip olduğu öğrenildi. Teknik direktör Sağlam'ın takip ettiği ve yardımcı antrenör Birol Berkem'in Antalya'ya giderek Samsun-Malatya maçında izlediği Sefa için kırmızı-beyazlı kulübe resmi teklifte bulunulduğu öğrenildi.  

Kesinlikle satılmamalı Sefa.1 kaç sezon sonra gerçek değerini bulacak bence.

gnc bengülü

samsunspordan para nedenıyle ayrılan bırçok futbolcu oldu ve gıttıklerı yerlerde mutlu olamadılar murat dumanda o mutlu olamayanlar kervanına katılacak mesela adnan gıttı ne oldu daha 18 kısılık kadroya bıle gıremedı murat duman para yuzunden gıttıse zamanı gelınce gorecek samsunsporun buyuklugunu

pitbul055

bu sabah yine çıldırtdı gazeteler beni.belki transver haberi beklerken yine kaos yine kriz haberleriyle karşılaşdım.yönetimde çalkalanmalar varmış.yine maddi çıkmazdalarmış.ulan varya geçen dönem y.ziyaya oy verdim şimdi o oy verdiğim elime sokim.yazıklar olsun samsunspora destek vermeyenlere

harbisamsunsporlu5517

ya bu yusuf ziya yılmazı akp atarsa anca kurtuluruz

Çaðrý55

yaa chp de inşallah Haluk koç başkan olur ve birde iktidara gelseler hem ülke adına iyi hemde samsun şahlanır.ülke ve samsun olarak battık bittik...!

harbisamsunsporlu5517

haluk koç samsunsporuu çokmu duşunuyor sanıyorsun spor55de dedıgı sozler dun gıbı aklımda biz milletvekilleri samsunspor klubu gibi zengin degilizki yardımımız dokunsun klubumuz zordayken bu sözu soyleyen bırının butakıma faydsı dokunmaz burda partını övme kardesim samsunspor  akp chp sayesıde kume dusmustur ak partıye oy verdım ama hataları var bukonuda sende bunu gor chpyı övme

harbisamsunsporlu5517

bursaspordan orha ve mardınnden burhan bugun imzaladımı bılen varmı arkadaslar

Sadece Samsunspor

ya kardeşim şu siteye siyasaet lafını sokmayın yaw herkes karşı karşıya kalıyor ve site kapanma noktasına kadar gelebiliyor lütfen  :!:

harbisamsunsporlu5517

haklısın tugberk ama sıyaset konusunu bn acmadım cvb verdım soyleyın dıger arkadaslar acmasın

Sadece Samsunspor

tmm beyler uzatmaya gerek yok deidğim siteye siyasat girince işler karışıyor ve site kapanma noktasına geliyor bunuda kimse istemez :wink:

Sadece Samsunspor

Alıntı MURAT TEŞEKKÜR ETTİ

Samsunspor'un tecrübeli oyuncusu Murat Duman, kamp boyunca bütün sıkıntılarıyla ilgilenen personele çok teşekkür etti

Kırmızı- Beyazlı takımın tecrübeli futbolcusu Murat Duman iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi. Duman, "Antalya'da bütün kafile çok çalıştı. Sadece futbolcular değil, malzemeciler, sağlık ekibi ve teknik heyet de bizim antrenman yapabilmemiz için ellirinden gelen gayreti gösterdiler. Bundan dolayı bütün ekibe çok teşekkür ediyorum" dedi. Öte yandan Elazığspor ile anlaştığı yönünde çıkan haberleri de yalanlayan Duman, kimseyle görüşmediğini ifade etti.

ozkan17

ıyı bakalım murat duman da gıtmekden vazgecmıs..yapılan sadece kalecı transferı var..en ıyı transferımız taa ıllk yarı bıtttıgnde de soledım kondısyon depolamamız ve  kendı ıcımızde bırbırımıze baglılıgımızın artması dıye dusunuyorum..

SaMsUnSpOr 55

anasını satıyım be MALatyada 4 transfer yapıyo bu durumda bile bi tek biz yapamadık