Devre arası Transfer Gelişmeleri

Başlatan körfez55, 18 December 2007, 11:14:02

« önceki - sonraki »

jean

forvet lazimdi gelirse adamimiz olur en azindan

erkan55

AlıntıElazığspor'da 3 transfer!
Elazığspor transfer çalışmalarına devam ediyor. Bordo-beyazlı ekip, Gençlerbirliği Oftaşspor'da forma giyen Eren ve Kenan'ı renklerine bağlarken, Samsunspor'dan Murat Duman ile prensipde anlaştı.

Daha önce yeni Burdurspor'dan Ümit Mutlu ve Yeni Kırşehirspor'dan Müslüm Karabulut'u renklerine bağlayan Bordo-beyazlı ekip, AK Parti Elazığ Milletvekili Feyzi İşbaşaran'ın gayretleri sonucu Gençlerbirliği Oftaşspor'un iki futbolcusu Eren ve Kenan'ı renklerine bağladı. Öte yandan Bordo-beyazlılar, Samsunspor'da forma giyen tecrübeli stoper Murat Duman ile prensip anlaşmasına vardı. Bordo-beyazlı takım bu futbolcunun transferi ile savunma hattında yaşanan sıkıntıyı çözmek isterken, futbolcunun Elazığspor'a sıcak baktığı ve her konuda anlaşmanın sağlandığı belirtildi.
bizim murat resmen gitmis
ayrica bizimde ilgilendigimiz eren özen´i de kapmislar o adam bizim 10 numara sorunumuzu cözecek oyuncuydu cok begeniyordum, ikinci yari herkes o oyuncuyu konusacak buraya yaziyom....yazik oldu :cry:

Sadece Samsunspor

murat duman giderse sağda bi tek feridun kalır onunda eses e gitme durumu var. alacağımız cemde elazığa gitmiş öyle yazıyor. forvet,oyun kurucu ve sağ kanada acil lazım 1 hafta kaldı lige yaw

ozkan17

hayırlısıyla bı su yukun altından kalksak..murat dumanda ınsallah aklır yaa elazıga gıdılırmı olm ya kal ısde

celebi

cem demir imzaya bugün mü gelecekti. bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar.

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: "ozkan17"hayırlısıyla bı su yukun altından kalksak..murat dumanda ınsallah aklır yaa elazıga gıdılırmı olm ya kal ısde

özkan olm bırak gitsin adam yaaa  :lol:

pitbul055

murat dumanda bir numara yokdu zaten.giderse gitsin.eksikliğini bile hissetmeyiz

körfez55

murat duman giderse gitsin koca g..le pek de işe yaramıyodu.ama feridun kalmalı bence.

MeL_55

AlıntıTRANSFER ATAĞI BAŞLIYOR

Samsunspor'da transfer için düğmeye basan yönetim kurulu Bursaspor'lu Orhan, Mardinspor'lu Burhan ve Orduspor'lu Cem Demir ile anlaştı

İkinci devre kendisine Süper Lig hedefini koyan Samsunspor'da yönetim kurulu kadroyu güçlendirmek için kolları sıvadı. Kırmızı- Beyazlılar, kaleci Harun Avgın'ın transferinin ardından orta saha ve forvete takviye yapmayı düşünüyor. Bunun için çalışmalarını hızlandıran Samsunspor'da, Bursaspor'lu Orhan, Mardinspor'lu Burhan ve Orduspor'lu Cem Demir ile anlaşıldı. Cem Demir'in yarın, diğer iki futbolcunun ise Salı günü Samsun'a geleceği öğrenildi. Bu futbolculara Sal günü de resmi sözleşme imzalatılacak.

**KaR6**

her seferinde farklı isimler çıkıyo ortaya.. cem demir ortak isim olduguna göre o gelecek heralde.. bursaasporlu orhan kim acaba.. neyse kaliteli olsunlarda, kim olursa olsunlar..

bengülü

Bursaspor'da 5.sezonunu geçiren Orhan orta sahanın sağ kanadında görev yapıyor

Doğum Tarihi:
15.02.1981 Doğum Yeri : Muş

Boy: 1.77 m  Kilo: 70 kg

Medeni Hali: Bekar  Öğrenim Durumu: Lise

Prof.Olduğu Yıl: 1999  Prof. Olduğu Takım: Bursa Merinos

Oynadığı Takımlar: Bursaspor PAF - Bursa Merinosspor

Çalıştığı Teknik Adamlar: Nejat Biyediç, Erdoğan Arıca, Ümit Kayıhan, Gheorghe Hagi, Hüseyin Kalpar, Yalçın Gündüz, Raşit Çetiner, Engin İpekoğlu

En Beğendiği Yerli / Yabancı Oyuncu: Egemen Korkmaz / Zidane

En Beğendiği Takım: Real MAdrid  Milli Olma    
Hobileri: Bilgisayar ve otomobil kullanmak

Sol Açık

Devre arasında yapacağımız transferlerle güçleneceğimizi umuyorduk, şimdi ise nerelere düştük. Benim keyfim de ümidim de azaldı. Halen ismi ilk kez anılan isimlerden bahsediliyor ve burada da o isimler tartışılmaya başlanılıyor...

Durum:
Gidenler: Mehmet Bölükbaşı, Kemal Akbaba, Samet
Gitmesi konuşulanlar: Murat Duman, Feridun, Sefa, Emre Balak
Gelenler: Harun

Gidenler yedek ama ilk 11'in ilk yedeklerinden. Gitmesi gündemde olanlardansa (bazılarımız beğenmese de) Murat Duman sağ bek ve takımda Kenan'dan sonra en fazla süre oynayan oyuncu (geç transfer edilmesine rağmen). Feridun yine sağ kanat ve 17 maçın 9'unda oynamış. Ve bu forumda herkes 1 tane sağ kanada ihtiyacımız var diyorduk. Sefa ve Emre konusuna girmek bile istemiyorum.

Ne diyeyim, sonumuz hayrola...

erkan55

ya arkadaslar feridun gitmez merak etmeyin
haber gazetesinin fos haberlerinden biridir hem eskisehirsporun formunada baktim orda ferdunun f´esi bile gecmiyordu yani merak etmeyin ferudn bizde kaliyor :wink:

veis

süper bi transfer politikası:lig başlayacak ve salı günü topçu alıyoruz bu adamlar takıma enaz 20 günde alışırlar vallaha şaşılacak iş dogrusu.

edmontdante

Orhan hakkında sağlam  Bursaspor'lu bir arkadaşımla konuştum.Taraftarın bir kısmının onu çok tuttuğunu bir kısmının ise hiç sevmediğini bunun da gamsız görüntüsünden kaynaklandığını söyledi.Özellikle seyircinin desteğinin üzerinde çok etkili olduğunu söyledi.

Kendisi Orhan'ı tutan gruptan.İyi futbolcu olduğunu,orta sahanın sağında ve açık oynadığını,Bursaspor'da ilk 11 içinde olabilecek adamlardan olduğunu ama birkaç dönem görev yapan hocalara kendini bir türlü beğendiremediğinden ve bu nedenle yedek kaldığından bahsetti.

Süper ligde dahi rahatlıkla oynayabilecek kapasitede olduğunu belirtti.

Hadi hayırlısı.