Devre arası Transfer Gelişmeleri

Başlatan körfez55, 18 December 2007, 11:14:02

« önceki - sonraki »

veis

bizi sıkıntıya sokacak tek yer forver çünkü serkan ve caner müzmin sakar sezonu asla tamamlayamazlar bize bitane forvet şart artık bütçeyide göz önüne alınca tek transferle süperligi kovalamakdan başka şansımızda yok.umarım herşey istedigimiz gibi olur ama forvete kesin adam lazım.

edmontdante

edit..
Admin notu: ilgili mesajlar silinmiştir

tolga

Alıntı yapılan: "veis"bizi sıkıntıya sokacak tek yer forver çünkü serkan ve caner müzmin sakar sezonu asla tamamlayamazlar bize bitane forvet şart artık bütçeyide göz önüne alınca tek transferle süperligi kovalamakdan başka şansımızda yok.umarım herşey istedigimiz gibi olur ama forvete kesin adam lazım.
ewet doğru veis ama bugün trabzosporlu ve orduda kiralık oynayan cem demir samsunsporla anlaştı

harbisamsunsporlu5517

benım mesajlarımı sildiğiniz için teşekkur ederim hatalıydım tum samsunsporlulardan özurdılerim

maço

ne kadar transfer yapamasak bıle genclerımıze guvenmelıyız suan forvet mevkınde turgut dıye cok yeteneklı genc oyuncumuz var ortasahada sefa, sercan, hakan ..defansta emre, armagan bunlar bızım gelecegımız

hıc transfer yapamasak bıle cem demır ve ıyı bır kalecı oldugu soylenen sıvasın 2.kalecısıyle anlastık.amacımız ılk 6ya gırmek celıl serkan ve canerın 2.yarıya saglam gırecegını dusunursek saglam bır takım oldugumuzu dusunuyorum.

hele kı altyapıdan gelen ve ısmı (samsuninin de dedıgı gıbı)yarım kalmıs bır efsaneyı bıterecek denen tanju dıye bı kardesımız gelıomus artık eskı samsunspor olmak ıstıyosak samsunun cocuklarına guvenmelıyız.

ali ihsan

Ben transfer yapamasakta ilk 6 içinde ligi bitireceğimize inanıyorum.4 aydır para almadan oynayan topçularımız bence bizi hedefe götüreceklerdir.

erkan55

Alıntı yapılan: "tolga"
Alıntı yapılan: "veis"bizi sıkıntıya sokacak tek yer forver çünkü serkan ve caner müzmin sakar sezonu asla tamamlayamazlar bize bitane forvet şart artık bütçeyide göz önüne alınca tek transferle süperligi kovalamakdan başka şansımızda yok.umarım herşey istedigimiz gibi olur ama forvete kesin adam lazım.
ewet doğru veis ama bugün trabzosporlu ve orduda kiralık oynayan cem demir samsunsporla anlaştı

cem demirin samsunspora geldigi kesin mi´?
kaynak neresi? :roll:

cem 55

vay simsar tolga ilk defa siteye hayırlı güzel bi flaş gelişme aktartın helal sana ben cem demirle anlaşıldıysa ilk yarıda kemal akbaba dan alamadıgımız verimi bu futbolcudan alabilecegimize inanıyorum.ama bence en önemlisi kaleye transfer ettigimiz harun belki bi 10 senedir stella dan sonra bu takıma kaleci gelmedi insallah harun iyi bi kalecidirde ilk yarıda yasadıgımız sıkıntıları yasamayız.ah bide imkan olsada şu orta sahanın göbegine pas dagıtıcı bi 10 numara alabilsek ama bundan sonra transfer yapamasakta  ligin 2. yarısı istedigimiz sekilde gelişmeyecek olsa bile parayı sorun etmeden iyi niyetle mücadelesini sürdüren bu futbolcuların ve sorunu çözmek için çabalayan yönetimimizin sonuna kadar arkasındayız.

salihcakir

"Samsunspor´da son bombalar
Transfer çalışmalarını titiz bir şekilde sürdüren Samsunspor´da yönetim, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Mardinsporlu Burhan ile Bursasporlu Orhan´ı Samsun´a davet etti. Her iki futbolcununda bugün Samsun´da olacağı sözleşme imzalayacakları belirtildi. Burhan ve Orhan´ın saat 13.00´da gerçekleştirilecek antrenmanda da yer alacakları ifade edildi. Bu arada Cem ile birlikte Burhan, Orhan ve Harun´un da İstanbulspor karşılaşmasında lisansları yetişmediği için oynayamayacağı öğrenildi."

haber gazetesi böyle yazmış. orhan ve burhan bugün geliyorsa harika haber. bir de cem için zaten alınmışta sözleşmesi yetişemiyormuş gibi bir haber çıkmış. hadi bakalım hayırlısı diyelim.

celebi

İnşaalllah oğru bir haberdir.  :roll:

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "samsunkopat""Samsunspor´da son bombalar
Transfer çalışmalarını titiz bir şekilde sürdüren Samsunspor´da yönetim, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Mardinsporlu Burhan ile Bursasporlu Orhan´ı Samsun´a davet etti. Her iki futbolcununda bugün Samsun´da olacağı sözleşme imzalayacakları belirtildi. Burhan ve Orhan´ın saat 13.00´da gerçekleştirilecek antrenmanda da yer alacakları ifade edildi. Bu arada Cem ile birlikte Burhan, Orhan ve Harun´un da İstanbulspor karşılaşmasında lisansları yetişmediği için oynayamayacağı öğrenildi."

haber gazetesi böyle yazmış. orhan ve burhan bugün geliyorsa harika haber. bir de cem için zaten alınmışta sözleşmesi yetişemiyormuş gibi bir haber çıkmış. hadi bakalım hayırlısı diyelim.

Cem Demir kesin olarak Samsunspor'da. Burhan hakkında net birşey diyemem ama eğer Orhan Alemdar alındıysa önemli bir transfer bence. İhtiyacımız olan bir mevikde oynuyor ve o bölgeye hareketlilik getirecektir. Bildiğim kadarıyla uzaktan şut çıkarabilen bir oyuncu. Bu zor şartlar altında takıma takviye yapan yönetimi tebrik etmek lazım; Samsunspor herşeye rağmen büyük hedeflerden vaz geçmemelidir. ufkumuz küçülmesin yeter!

Ayrıca bir diğer önemli gelişme de AmisosCard uygulaması. Ayrıntılara vakıf değiliz ama alalım, aldıralım, mümkünse hediye edelim birilerine.

MeL_55

AlıntıCEM DEMİR İDMANDA

Samsunspor'un, Orduspor'dan transfer ettiği Cem Demir, dün takım ile ilk antrenmanına çıktı. Genç golcü, Kırmızı- Beyazlı ekibe başarılı olmak için geldiğini söyledi

İLK ANTRENMANA ÇIKTI

Kırmızı- Beyazlılar bir yandan mali sorunları çözmek için uğraşırken, diğer yandan da takviyelerle takımı güçlerdiriyor. Listesinde birçok futbolcu bulunan Samsunspor'da kaleci Harun'un ardından, Cem Demir de dün takıma katıldı. Orduspor'dan transfer edilen genç futbolcu, Samsunspor'u köklü bir kulüp olduğu için tercih ettiğini söyledi.

ÖNCE BORÇ ÖNEDECEK
Yeni transfer Cem Demir, "İnşallah bir sakatlıkla karşılaşmam. Samsunspor'un menfaati için elimden geleni yapacağım. Hocamız Yücel İldiz ile Orduspor'da da çalışma fırsatı buldum. Çok iyi ve etkili bir teknik adam" diye konuştu. Öte yandan Cem Demir ile 1.5 yıllık resmi sözleşme, federasyona 120 bin YTL ödendikten sonra imzalanacak. Selçuk KAYA

Golcü futbolcu ilk çıktığı antrenmanında etkili futboluyla dikkat çekti. Cem Demir, attığı gollerle de göz doldurdu.

sunbeam

Burhan hangi Burhan? Sivastan Mardine kiralan Burhan Akgülmü?

celebi

Alıntı yapılan: "sunbeam"Burhan hangi Burhan? Sivastan Mardine kiralan Burhan Akgülmü?

Evet o burhan

maviay55

güzel haberler okudum bugün..inş takıma faydalı olur transferler..başkanımıza çok çok tşkler..

cem demir hakkında daha fazla bilgi sahibi verebilirmisiniz arkadaşlar?orhan alemdarı bursada okuyan abimden duymuştum ii çocuk iş yapar bizde wink:  :P