Devre arası Transfer Gelişmeleri

Başlatan körfez55, 18 December 2007, 11:14:02

« önceki - sonraki »

CurvaSudSamsunspor

orhan alemdardan çok şey bekliyorum daha doğrusu hepsinden ayrıca istanbul maçında yoklar lisansları yetişmiyormuş

ozkan17

guzel haberer bunlar..baskanımız ne yapsa yerı vallaha..adam bı yandan borcmu odesın transferı mı yapsın yoksa klub ıcın artı gelır kaynaklarımı saglamaya calıssın..harun,cem demır,burhan transferlerı bızı baya rahatlatacakdır..ınsallah ıcerde taraftar baskısıyla oynıcamız 8 macda hepsını alarak ılk altıya gırıp en azından super lıge cıkabılırız..

Sadece Samsunspor

Alıntı Samsun Cem'i renklerine bağladı

Samsunspor yönetimi dış transferde kaleci Harun'dan sonra ligin ilk yarısında Orduspor forması giyen Cem Demir'e de imza attırdı. Bursaspor'lu Orhan Alemdar'la da anlaşma sağlayan kırmızı-beyazlılar, bu futbolculara lisans çıkarabilmek için federasyonla görüşmelerini sürdürüyor.

TFF 1'nci Ligi'nde mücadele eden Samsunspor bir yandan ekonomik sıkıntılarla boğuşurken bir yandan da dış transferde oyunculara imza attırmaya çalışıyor. İlk olarak Sivasspor'dan kaleci Harun Avgın'a imza attırıp federasyondan aldığı özel izinle lisans çıkaran Kırmızı-Beyazlı takım, bugün de ligin ilk yarısında Orduspor forması giyen ancak bonservisi Trabzonspor'da olan golcü futbolcu Cem Demir'le 1.5 yıllık anlaşma sağladı. İmza attıktan sonra Kırmızı-Beyazlı takımla ilk kez antrenmana çıkan Cem Demir'in ardından Bursaspor'un sağ kenar oyuncusu Orhan Alemdar'la da söz kesen yönetim, bu iki oyuncuya lisans çıkarabilmek için federasyonla görüşmelere başladı.

Geçen sezon Samsunspor forması giyen Ömer Ateş ve Erol Kapusuz'un toplam 800 bin YTL olan alacakları için federasyona başvurmaları nedeniyle lisans işlemleri askıya alınan Kırmızı-Beyazlılar bu sorunu gidermenin yollarını arıyor. Borcun ödenmemesi halinde lisans çıkaramayacak olan yönetimin para konusundaki girişimleri devam ediyor. Başkan Sezgin Gümüş, maddi kaynak bulmak için şehrin ileri gelenleri ile görüşmelerini sürdürüyor.

maviay55

ömer ateşle erol kazması ne yaptı da bu takım için o kadar para istiyo haysiyetsiz herifler :evil:  :evil:  :!: :evil:

yönetici

Alıntı yapılan: "maviay55"ömer ateşle erol kazması ne yaptı da bu takım için o kadar para istiyo haysiyetsiz herifler :evil:  :evil:  :!: :evil:

engin uzun bey'e sormak lazım..

bir de geçen sene 5 milyon dolar yardımı yapacak başka yönetim listesi oluşturamaz mıydın diye yusuf ziya yılmaz'a sormak lazım.

ali ihsan

Bu iki adama 800 milyar verene saha kenarında top toplatmak lazım.Bu ne iştir be Zidane mıydı bu adamlar be...

jean

gecen seneki yonetimin malligi o kadar para verilirmi kazma oyunculara o kadra parayi bulmak zor tek care oyunculari ikna edip kararindan vaz gecilmesi

pitbul055

arkadaşlar orhan ve burhandan haberi olan varmı?geldilermi samsuna.haber gazetesinde bugün gelip idmana çıkacaklar diyorlardı.bilgisi olan yazsın lütfen

gnc bengülü

ömer ates gene bıraz calıstı bana gore ama erol ne yaptıda parasını ıstıyo boluya gıttı orda bızde oynadıgından daha guzel oynuyo gecı bızde ne kadar oynadıkı orhanla burhanı alırsalar super olur

Alemci İsmail

Benim transferden çok ilgilendiğim en önemli şey Celil ve Serkan Aykut sakatlanmasın full oynasınlar bize yeter,bu adamları izlemekten zevk duyuyorum,onun dıışındaki vasat oyuncularımızın istikrarsızlıkları takımda dengeyi bulamamaıza sebep oldu son 2 yıldır.

bengülü

Orhan Alemdar Sakarya flörtü
Bursaspor'un kendisine kulüp bulmasını istediği Orhan Alemdar'ın, TFF 1.Lig takımlarından Sakaryaspor'la görüştüğü öğrenildi. Genç oyuncunun, Yeşil
Siyahlı kulüple anlaştığı ancak, Bursaspor'un istediği 75 bin YTL'lik bonservis bedelinin sorun yarattığı ifade edildi

ozkan17

ordunun aldıgı okan sakatlanmıs 3 hfata sahalardan uzak kalcakmıs..bızım adımıza ıyı bı haber..gol yollarında sorun yasamalarına neden olacakdır bu..bırde yanlıs duymadıysam sakaryaspor son dkka transferı yaptı bır forvet aldı bırısınden ama orhan deıl emınım...orhanı alacaklarını sanmıyorum

veis

ts ceyhuna yol vermiş al işte süperlige çıkartacak tek adam.

celebi

Alıntı yapılan: "veis"ts ceyhuna yol vermiş al işte süperlige çıkartacak tek adam.

evet ama veisim adamın kaasında avrupa varmış. gelse süper ama.

Sadece Samsunspor

bırakın ceyhunu ya adam tek başına oynuyor anca çalım atıyor gerisi yok orta saha ceza sahasına kadar geliyor sonrası yok top karşı takımda bizde oynarkende aman aman oynamadı bence