Ara transferde (2007/08) kimler alınmalı ?

Başlatan ali ihsan, 12 November 2007, 00:35:51

« önceki - sonraki »

Çaðrý55

Alıntı yapılan: "bregenz"veis pasa

o samet dene adam  p..in teki niye mi
samsun elazig macinda tribundeydi vip de .

orada bi adam dedesi yasinda topculara kiziyor diye adama havalandi ...kafasini gozunu kiracakdim birileri ayirdi..

o daha cin olmadan adam carpma pesinde..sen kimsin lan ..racon kesiyosun..daha sen altina ederken o adam tribünde cirit atiyordu..

onun ki tras
neyseki böyle bir saygısızdan kurtulmuşuz en nefret ettiğim şeylerden biri yaşlıya saygısızlıktır

harbisamsunsporlu5517

jean

su anda bu kadroyla devam edecz artik bu sene boyle seneye inslalah yeni bir gunes dogar

celebi

Alıntı yapılan: jean - 17 January 2008, 20:53:39
su anda bu kadroyla devam edecz artik bu sene boyle seneye inslalah yeni bir gunes dogar

yeni bir güneşin doğması için iş adamlarının devreye girmesi gerekiyor bana kalırsa.

beşnumara

bundan sonra güneş falan doğmaz kimse de beklemesin güneşin doğmasını artık elimizdeli kadroyla ne yapabilirsek kardır ne yapalım ş...sizler eski yönetime nasıl destek veriyodu bu yönetime ne yapıyorlar neymiş belediyelerin desteği yasakmış hadi yaaaa madem ki yasak niye yardım ediyordun geçmiş yönetime hem koskoca kayseri belediyesi göz göre göre destek veriyor adamlar stat yapıyorlar sen yasak diyorsun en kısa zamanda ölesin inşaallah >:( >:(

celebi

ya sürekli belediye başkanına söyleniyoruz. daha da beter olsun yusuf efendi ama bizim samsunlu iş adamlarına haber verecek omları organize edecek birisi hala çıkmadı hayret bir şey ya.

Baþkent_55

onlarla veya onlarsız öyle ya da böyle cıkacağız süper lige..........

sunbeam

Cem Demir isi kesin yatti tamam. Ama adam simdi nerde oyanayacak? Orduyla baglarini koparmisti simdi acaba Trabzon'a mi geri döndü? Samet gitti ama TFF sitesinde niye hala bizde? Yoksa onun transferidemi yatmisti? Bilen varsa söylesin lütfen!

celebi

CEM DEMİRİ GAZETELER BİR ARA SAKARYAYA GİTTİĞİNİ YAZMIŞTI.

Kadir ÇELEBİ

Ara transferde kimleri kaybettik diye degiştirsek fena olmaz bu.. ''Gaziantepspor'da transfer Brezilyalı sol kanat oyuncusu İvan De Souza, Şilili forvet Manuel Neira, Belçika'dan orta saha oyuncusu Zola  Batumona, (Samsun'dan Samet Kılıç,) Beşiktaş'tan kaleci Murat ve Galatasaraylı forvet oyuncusu Özgürcan ile mukaveleyi imzaladı.

Kaynak :www.gaziantepspor.org.tr

Kadir ÇELEBİ

Samsunspor yönetimi kötü gidişe son vermek için yeniden transfer girişimlerine başladı. Alacakları yüzünden Federasyona başvuran eski futbolcularla tek tek görüşüldü ve 720 bin YTL'lik borçun, 260 bin YTL'si ödenip transfer gerçekleşecek

TELEFON TRAFİĞİ
İstanbulspor ve Antalyaspor karşısında alınan şok mağlubiyetler, kırmızı beyazlı yönetimi harekete geçirdi. Ligde kötü günler yaşamak istemeyen yönetim başta kale olmak üzere belirli bölgelere transfer yapmayı düşünüyor. Dün yöneticiler ile transfere engel olan Futbol Federasyonu arasında telefon trafiği vardı.

BORÇ ERTELENDİ
Külüp yöneticileri önce alacakları yüzünden federasyona başvuran eski futbolcular ile görüştü. Birçok futbolcu alacakları konusunda ikna edildi. Federasyon ile yapılan görüşmede ise 720 bin YTL'lik borçun 260 bin YTL'si hemen ödenmek kaydıyla transfere izin alındı. Başkan sezgin Gümüş bu parayı bulmak için İstanbul'da çalışmalar yapıyor.

KALECİ CENK
Yönetimin bu başarılı girişimi sonucu transfer çalışmaları da hız kazandı. Önce kaleci sorununu çözmek için harekete geçen yönetim, Eskişehirspor'un başarılı file bekçisi Cenk Tekelioğlu ile prensip anlaşmasına vardı. Ayrıca, daha önce anlaşıp idmanlara çıkardıkları Trabzonsporlu santrafor Cem Demir'i tekrar idmanlara çağıracaklar. İsmi sır gibi saklanan bir orta saha oyuncusu ile de görüşmeler sürdürülüyor.  ???

ozkan17

alla aalla dalgamı gecıyonuz..nefes almaya paramız yok sımdıde 3 oyuncu bırden mı alıyoz..ksın haber gazetesı kolpa gazetesı haberıdır bu!!!

celebi

BU HABERDE YANLIŞ DEĞİLDİR UMARIM .ANCAK BAKALIM 1 KAÇ GÜNE KADAR NETLİK KAZANIR BAZI ŞEYLER.

MeL_55

cem demir iyi forvet. kaleci cenki tanimiyorum hic. o sir gibi saklananda besiktastan aydin veya evren dir.

Kadir ÇELEBİ

Transferde son 8 gun fazla bir zaman degil bizim yerel gazetelerimiz soylentiden yola cıkıp haber yaptıgı surece daha boyle gun sayarız yalnız bu haber gazetesinin haberi degil Halk gazetesinin haberidir..