Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

edmontdante

Alıntılatashanın sonuca gıtmesınden y nın katkısı cok buyuk dıkat edın y beslıo latasayı.y yı besleyen kendısı.....

Latasha'nın sonuca gitmesinden kasıt  sorumluluk alması.Ama Tarsus maçında gördük ki maç kritikken kimse sorumluluk almadı.Pota altına girdiğimiz pozisyonlarda  veya 2 sayılık alandan (kusura bakmayın teknik terimi bilmiyorum) bomboş pozisyonlarda dahi atış kullanmaktan kaçındı oyuncular ve her seferinde topu bir başkasına aktardılar.Bomboş atış pozisyonundayken ve baskı yokken ve ayrıca birileri topu oraya getirmek için epey uğraş vermişken  atış kullanmayıp diğerine topu atmanın anlamı bu olsa gerek.OYSAKİ YILDIZLIK YADA BÜYÜK OYUNCULUK BU DURUMLARDA SORUMLULUĞU ALABİLMEKTİR

Bu şuna benzer.Futbolda   skor 3-0 dır adam kaleciyle karşı karşıya kalır  öyle bir aşırtma atar ki  yılın golüne aday gösterilir.Ama  maç 1-1 ken yine karşı karşıya kalır ve o yılın golüne  aday gösterilen golü atan adam topu kaleye vurmaya korkar yanına adam arar atmak için.Bakınız Sinan ÖZKAN (Geçen sezon Vestel manisa'dan alınan.Kocaeli maçında attığı gol  92.dakikada maç 2-3 iken)

Yada son dakika penaltıları.Takımın penaltıcısı belli olsa bile  herkes birbirne bakar.

Ama Latasha böyle değil.Kimseyi aramıyor.Tabiki besleniyor takım arkadaşlarınca ama beslendiği toplarda işi kendi bitiriyor.

edmontdante

Alıntı yapılan: samsuni - 17 March 2008, 21:54:40
@O'neal

bir de "6. adam" dergisindeki hangi basketbol yazarısınız, malum samsunlu ve samsunsporlu bir yazarsanız çok memnun olur, sizi tanımak isteriz. hatta dergiyi de düzenli olarak alıp takip ederiz.
Samsunsporlular olarak sayımızın çok olması lazım ulusal medyada

Valla doğru diyorsun SAMSUNİ.Basketbola ilgim fazla olmasa da sırf SAMSUN'lu yazar diye alırım dergiyi

edmontdante

Sayın Admin ,bu başlığı SBK Genel Forum yapmak lazım galiba  ;D ;D

samsunengelligücü

Sana katılıyorum,  edmontdante oyuncular sanki potaya atmak istemiyorlardı. ama burda Cansuyu kutlarım.Bu kızın üstünde duracak bir hoca olsa seneye çok iş yapar,  ama milli takım kamplarına çağırıldıkça basketbolu gerçek antremanlarla öğrenecektir.

edmontdante

TARAFTARIN UÇAK ŞOVU

Hayatımız otobüsle,trenlerle geldi geçti
Bu taraftar bir gün olsun  hiç uçağa binemedi
Fatih ÖZTÜRK ,duy bu sesi
UÇAKLARLA UÇUR BİZİ

http://video.google.com/videoplay?docid=8552276786213672327

jean

mehmet yılmaz

Uçak tezahüratı muhteşem olmuş
Acaba alıntı mı, özgün mü? Eğer özgün bir besteyse dört dörtlük!

sbc_emo

Alıntı yapılan: samsuni - 18 March 2008, 11:00:39
Uçak tezahüratı muhteşem olmuş
Acaba alıntı mı, özgün mü? Eğer özgün bir besteyse dört dörtlük!

bu besteyi geçen hafta havaalanında çiço yapmıstır aykut çepniye :)

büyük ihtimal özgün bir beste

O'neal

Galiba şöyle bir sorunla karşı karşıyayız.

Her kim ki bu siteye üye olup düzgün ve uzun cümleler kurar biraz alaysı biraz sert dokundarmalar yapar hemen lafta yapıştırılır. BU T-Mac. (Nasıl bu da T-Mac cümlesi gibi oldu demi)
   Bazıları emin olamaz belki biraz da haklı olarak T-Mac kokusu alıyorum diyerek şüphesini ortaya koyarken bazılarıda o kadar emindir ki bundan siteden atılmış bir adamla bir başkasını aynı kişi gösterek o nuda hedef olarak adminin önüne atar.(Tam T-Mac cümlesi değil Samsuni)

Usluplar aynı deniliyor. Ben bunun düşünüleceğini tahmin ettiğimden dolayı kendi yazı dilimi bozarak yazmaya çalışdım ama yinede Tmac önyargısından kurtulamadım.(buda bozularak yazılmış bir Oneal cümlesi.)

Peki uslup niye bu kadar benziyor?  Ben bunu aynı okulun yani MEKTEBİ MÜLKİYENİN(Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi) nin rahle-i Tedrisatından geçmemize bağlıyorum. Aynı ekolden yetişen insanların benzer düşünmesi ve benzer yazı uslubuna sahip olmasında şaşılacak bir şey yok.

Ama bilmeden sanki biliyormuş gibi T-Mac= O'neal demek birde üstüne üslük aynı tas aynı hamam diyerek alaycı bir ifade takınmakda şaşılacak çok şey var.

Şimdi Samsuni arkadaşım kuvvetle ihtimal cevap yazacaktır. Yazsın hakkıdır. Ama şunu unutmasın ki eğer yanılıyorsa ki yANILIYOR KUL HAKKINA GİRMİŞ OLACAKTIR.Ama zaten hedefi göstermişsin Samsuni arkadaşım hiç cevapla uğraşma bence.
     ATIN GİTSİN.....ATIN GİTSİN.......

O'neal

ARTIK ŞÖYLE YAPACAM . OZAMAN KİMSE SEN TMACSİN DİYEMEZ BANA.

helal olsun bu kızlara be süpersiniz süper 1.lig size hayırlı olsun sizbuo samsuunun gururu oldunuz bize büyük sevinç yaşattınız sizi çok seviyorua birinci ligde başarılar diliyoruz büyüksünüz büyük.

celebi

Alıntı yapılan: O'neal - 18 March 2008, 13:28:17
  ARTIK ŞÖYLE YAPACAM . OZAMAN KİMSE SEN TMACSİN DİYEMEZ BANA.

helal olsun bu kızlara be süpersiniz süper 1.lig size hayırlı olsun sizbuo samsuunun gururu oldunuz bize büyük sevinç yaşattınız sizi çok seviyorua birinci ligde başarılar diliyoruz büyüksünüz büyük.

arkadaşım iyi hoş diyorsunda bunlar bile bir polemik ortamı oluşturuyor.bunu yapmaman gerek diye düşünüyorum.

O'neal

polemik her zaman olur yeter ki saygı sevgi ortamını kaybetmeyelim. ben böyle de yazılır bu kötüdür demiyorum ki herkesin bi yazısı var. tmac dedikleri için böyle yazdım.

celebi

t maç ankara üniversitesi mezunumu bilmiyorum ancak kendisi bir arkadaşımıza kendini tanıtırken farklı kimliklerde tanıtmış diye hatırlıyorum. ben anlamıyorum insanlar neden bu şekilde davranırlar. neden kimliklerini bu şekilde ortama uydurmak isterler.sitede millet dalaşıyor.ondan sonra farklı kimlikle bir daha. veya sitede aynı kişi olup farklı isimlerde neden yazarlar. şimdi sen dedin t maç ankara siyasal falan ancak kendisi ben şu işi yapıyorum falan demişti. ya senin dediğil tevil yani değişiklik yada t maç ın dediği ve yaptığı. yani kısaca bu tip olaylar çok yakışı kalmıyor.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: O'neal - 18 March 2008, 13:22:01
  Galiba şöyle bir sorunla karşı karşıyayız.

Her kim ki bu siteye üye olup düzgün ve uzun cümleler kurar biraz alaysı biraz sert dokundarmalar yapar hemen lafta yapıştırılır. BU T-Mac. (Nasıl bu da T-Mac cümlesi gibi oldu demi)
   Bazıları emin olamaz belki biraz da haklı olarak T-Mac kokusu alıyorum diyerek şüphesini ortaya koyarken bazılarıda o kadar emindir ki bundan siteden atılmış bir adamla bir başkasını aynı kişi gösterek o nuda hedef olarak adminin önüne atar.(Tam T-Mac cümlesi değil Samsuni)

Usluplar aynı deniliyor. Ben bunun düşünüleceğini tahmin ettiğimden dolayı kendi yazı dilimi bozarak yazmaya çalışdım ama yinede Tmac önyargısından kurtulamadım.(buda bozularak yazılmış bir Oneal cümlesi.)

Peki uslup niye bu kadar benziyor?  Ben bunu aynı okulun yani MEKTEBİ MÜLKİYENİN(Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi) nin rahle-i Tedrisatından geçmemize bağlıyorum. Aynı ekolden yetişen insanların benzer düşünmesi ve benzer yazı uslubuna sahip olmasında şaşılacak bir şey yok.

Ama bilmeden sanki biliyormuş gibi T-Mac= O'neal demek birde üstüne üslük aynı tas aynı hamam diyerek alaycı bir ifade takınmakda şaşılacak çok şey var.

Şimdi Samsuni arkadaşım kuvvetle ihtimal cevap yazacaktır. Yazsın hakkıdır. Ama şunu unutmasın ki eğer yanılıyorsa ki yANILIYOR KUL HAKKINA GİRMİŞ OLACAKTIR.Ama zaten hedefi göstermişsin Samsuni arkadaşım hiç cevapla uğraşma bence.
     ATIN GİTSİN.....ATIN GİTSİN.......

Alıntı yapılan: samsuni - 17 March 2008, 21:54:40
@O'neal
öncelikle hoşgeldiniz
lütfen küçük harfle yazalım

bir de "6. adam" dergisindeki hangi basketbol yazarısınız, malum samsunlu ve samsunsporlu bir yazarsanız çok memnun olur, sizi tanımak isteriz. hatta dergiyi de düzenli olarak alıp takip ederiz.
Samsunsporlular olarak sayımızın çok olması lazım ulusal medyada

Ben sana cevap vermeyeyim de sen bana cevap ver istersen. Bir Basketbol otoritesiyle tanışmayı hepimiz isteriz.