Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

x ve y arasındaki farkı pek bilmem de o neall ile t-mac arasındaki tek farkın nickler olduğunu söylebilirim. üslup aynı, tarz aynı, konular aynı, tas aynı hamam aynı...
x=y gibi bir şey var yani.

mehmet yılmaz

İzmir'deki maçı kazanan takımımız aslında orada psikolojik olarak garantilemişti 1. Ligi. Eğer Tarsus'u da yenebilseydik o da işin tatlı kısmı olacaktı. Bir aksilik olmazsa İz.BB'yi burada yeneriz. Samsunspor-Mardinspor maçından çıkıp gelmek gibi bir düşüncemiz var. Bu arada Tarsus-İz.BB maçı ne oldu? Bilgisi olan var mı?

sbc_emo

19 mayıs stadyumundan itibaren yallah yaşardoğuya :)

Otobüs İstiyoruzzzzzzz

wox

y takım oyunu oynamaya calısan gosterıssız bı yıldız gereklı zamanlarda kalıtesını bellı eden x kucuk takımlara karsı oynayan trıbune oynayan vasat bı oyuncu.enazından benım x ve y bole...

wox

latashanın sonuca gıtmesınden y nın katkısı cok buyuk dıkat edın y beslıo latasayı.y yı besleyen kendısı.....

celebi

bu baskebolsever kardeşlerimiz kendilerine başka bir site kursa veya forum falan açsalar olmaz mı ya.hep aynı muhabbetlere dönülüyor.bu t- maç muhabbeti sıktı gibi. bu kişi ya bir marangoz diye duydum. ya iyi bir delikanlı yada basketbolculardan biri gibime geliyor.

wox

celebi

Alıntı yapılan: BEYAZ - 17 March 2008, 21:22:55
çelebi arkadaşım neden sıkılıyosunki?forum burda açılmış bi kere ve sezon sonuda gelmiş şimdi nasıl uğraşıcaz başka forumlarla?herkes burayı biliyo ve inan çokda eğlenceli oluyo.bence sende eğlenceli yanından bak olaylara.ozaman sıkılmıycaksında eminim.yanlış anlamanı istemem benimki kendimce düşünce.saygılarımla!

yoo kardeşim sıkıldığımdan değil aksine okuyorum ve hoşuma gidiyor. ancak bu gereksiz tartışmalar falan canımı sıkıyor. ben güzel yönünden düşünerek dedim başka forum falan diye.yoksa kötü maksatlı söylemedim.

celebi

Alıntı yapılan: BEYAZ - 17 March 2008, 21:30:36
anlaştık çelebi kardeş!paylaşmak güzeldir paylaşırkende kırmadan yapmak herşeyi daha güzeldir!herkesinde bu düşünceyle yorum yaptığına inanıyorum ve alınganlık yapmadan devam edelim şurda 3 hafta kaldı zaten!izmir maçını kazanalımda çoşalımmm!

inşaallah tek temennimiz o.

O'neal

SEN BASKETBOL OYNUYORMUSUN BU DERGİYİ HERKES ALMAZ.BAZILARININ HİÇ AKLINA GELMEZ AMA BU İŞLE UĞRAŞIYORSAN AKLINA MUTLAKA GELİR.

samet

helal olsun kızlara basketle moral buluyoruz devam eder inşallah...

O'neal

BU İŞİN UZMANIYIM 6. ADAM DERGİSİNDE KÖŞE YAZILARI YAZARIM.AMA BURDA ORTAMIN GÜZEL OLDUĞUNU VE BAZI KİŞİLERİN KULLANDIĞI USLUPLARI OKUDUM BİLGİLERİ ÇOK İYİ  AMA BU TAKIMI ÇOK İYİ TANIYAN KİŞİLER OLMALILAR.BENDE İĞNELİ CÜMLELER KURUYORUM BENİ BENZETMENİZ NORMAL OKUDUM USLUBUMUZ BENZER AMA BİR EKSİĞİ VAR .ÇOK ÖZELE GİRMESİ.BU DA ONDA SANKİ MAGAZİN VE BASKETBOLU KARIŞTIRMIŞ HARMANLAMIŞ VE ORATAYA SPORCULARI KIZDIRAN BİİRŞEYLER ÇIKTI

samet

yendiğimiz taktirde istanbul takımlarıyla oynayacağız ona göre kesin yenmeliyiz ki istanbul takımlarında intikam alalım...

mehmet yılmaz

@O'neal
öncelikle hoşgeldiniz
lütfen küçük harfle yazalım

bir de "6. adam" dergisindeki hangi basketbol yazarısınız, malum samsunlu ve samsunsporlu bir yazarsanız çok memnun olur, sizi tanımak isteriz. hatta dergiyi de düzenli olarak alıp takip ederiz.
Samsunsporlular olarak sayımızın çok olması lazım ulusal medyada