Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

edmontdante

Bugün maçı izledim.Takım aslında iyiydi.2 periyodun sonuna kadar hep önde götrüdüğümüz maçı 2.periyodun sonunda yaptığımız 3 pas hatası sonucunda verdik diyebilirim.7-8 sayı önde iken  yakaladığımız toplarda acele  gereksiz yere attığımız uzun pasları rakip yakaladı ve sayıya çevirdi.Oysa ki acele etmesek sayı yapabilirdik.Atacağımız sayıları atamadık ve aksine rakip sayıya çevirdi.2.periyot 3 sayı farkla bitti ve bir daha rakibi yakalayamadık.

Maçın sonuna doğru 3 sayıya indirdik  farkı ama 10 numaranın gereksiz  hareketleri neticesinde hücumlardan boş döndük.3 sayı fark varken topu kaptığımızda top dışarı çıktı hakem oyunu onlara verdi .O sırada itirazlar nedeniyle teknik faul gelince fark açıldı .Hakemin bu kararı ile saha karıştı ancak topun kimden çıktığını bulunduğum yerden çözemedim.Biz başlasaydık maç berabere bitip uzatmalara gidebilirdi.Zira son ataktı.

Latasha yorulmasaydı ki 2.yarının başında bu çok net göründü maçı kazanabilirdik.

Yine de iyi mücadele etti takım.Play-off maçlarında sağlam destek gerekiyor bu takıma

wox

bugun tugba latasa ve denız cokk ıyı mucadele ettıler selvının hucumuda savunılerın cok masıda beklentılerın cok cok altındaydı ulku 2 tane soktu 10 tane tac yaptı ama herseye ragmen bu takımm cok ıyı mucadele ettı bu takımı desteklemeye devam. hakemler ızın vermedıı bugun ama onlar mucadelelerıye sevgımızı kazandıı.tuba yı ozellıkle tebrık edıorum savascıı ruhuyla basketboluyla benıı ve herkezıı hayran bıraktıı..bu takıma destekk arkadaslar

wox

veis

evet aktifim hatda hiperaktifim.grup istanbul55 üyesiyim.istanbul taraftarlar dernegi üyesiyim.elimden geldigince kırmızı beyaza samsunspora canımı veririm.

ozkan17

aktif spor musabakalarında adımızı en iyi tasıyan basket takımımız ınsallah onlarda bole havaya gırıp işin suyunu cıakrmazlarda layık oldukları yere gelırler

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: ozkan17 - 18 February 2008, 02:04:14
aktif spor musabakalarında adımızı en iyi tasıyan basket takımımız ınsallah onlarda bole havaya gırıp işin suyunu cıakrmazlarda layık oldukları yere gelırler

bayanlarımız baktı play off lara kaldık sonra işi azıttılar 2 haftadan beri galibiyet alamıyoz

Sadece Samsunspor

ya ibrahim hocam bugün gazetede resminizi gördüm ben sizi tanıyormuşum ya  :D

12 dev adam basket okuluna gelmiştim siz çalıştırıyordunuz bizi hatta çoruma maça gitmiştik seçilen kişilerle  :D

ibocan_55

Sevgili arkadaşlar;

Tarsus Belediyespor ile oynanan normal sezonun son maçı sonrası ilk kez siteye girme fırsatım oldu... Öncelikle müsabakanın oynandığı Yaşar Doğu Spor Salonu'na ulaşmanın çok olduğu hava şartlarına ve yoğun kar yağışına rağmen salona gelip takımımızı yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim... İyi ki varsınız...

Müsabakayı izleyenler görmüşlerdir... Kızlarımız müthiş bir mücadele sergilemişler, taraftarın özellikle ikinci yarıdaki korkunç güzel desteği sayesinde maçı kazanma fırsatı yakalamışlar ancak mağlup olmuşlardır... Kızlarımızı bu müthiş mücadelelerinden ötürü kutluyorum...

Soyunma odasındaki ortamı görmenizi isterdim... Samsun'a gelmelerine rağmen çok kısa bir süre geçmesine rağmen şehri benimseyen, formamıza gönül veren kızlarımız soyunma odasında ligin en iyi takımını ellerinden kaçırmanın üzüntüsü içinde gözyaşı döktüler...

Onların canı sağolsun... Ligde normal sezonda yapamadığımızı Play-Off'ta yapacağız ve onları mağlup edeceğiz

ibocan_55

Bu arada karşılaşma sonrasında Tarsus Belediyespor Asbaşkanı Hikmet Avşar'ın açıklamaları bizleri derinden yaraladı...

Samsun'dan canlarını zor kurtardıkları, polis sayesinde salondan çıkabildikleri şeklindeki açıklamaları çok çirkindir...

Karşılaşma kurallara uygun olarak oynanmış ve bitmiştir... Rakip takım idareci, teknik heyet ya da oyuncularına karşı en ufak fiziki saldırı olmamıştır... Her salonda her spor müsabakasında olabilecek şekilde münferit olarak küfür edilmiştir...

Antrenör Erdal Yeğin'in tüm kışkırtmalarına karşın seyircimiz sağduyulu davranmıştır... Sahaya yabancı madde yağdığını söyleyen konuk ekip yöneticilerine söyleyebileceğim tek şey şudur: Yalan konuşuyorsunuz... Sahaya sadece 1 adet su şişesi gelmiş, onun dışında bir yabancı madde atılmamıştır... Kaldı ki o pozisyonda da tepki rakibe değil hakeme gösterilmiştir...

Yalanlarla önümüzü kesmeye çalışan, kulübümüzün ceza almasını sağlamaya çalışan bu insanlara Samsun Basketbol Kulübü, başkanından yöneticisine, antrenöründen sporcusuna, taraftarından basınına kadar gerekli cevabı sahada verecektir...

Play-Off'un ikinci haftasında Samsun'da oynanacak karşılaşmada onları mağlup edip ligdeki ilk yenilgilerini tattırmak bizim için önemli hedeflerden biri olmuştur...

Ancak daha da önemlisi 6 karşılaşma oynayacağımız Play-Off'ta en azından 4 galibiyet alarak Birinci Lig'e çıkmaktır...

ibocan_55

Tarsus Belediyespor Play-Off'ta!

Türkiye Bayanlar Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Tarsus Belediyespor, 14 maçlık maratonu namağlup bitirerek Play-Off'a çıktı.

18 Şubat 2008,   14:08

EN ÇOK OKUNAN HABERLER (Son 24 Saat)
  >> ASLAN PROBLEMLİ GELDİ!
  >> ROMA PES ETMEDİ, REAL'İ DEVİRDİ!
  >> 2. YARININ İLK DERBİSİ 2 MART'TA!
  >> Chelsea avantaj yakaladı!
  >> "GALATASARAY TUR ATLAYACAK"
  >> Aslan istediğini aldı!
  >> YEN SEVILLA'YI, ARALA KAPIYI!
  >> Kartal ilk kez havalanamadı!
  >> CARLOS'TAN İTİRAF!
  >> INTER 5 DAKİKADA ÇÖZÜLDÜ!

EN ÇOK İZLENEN VIDEOLAR (Son 48 Saat)
AJANSSPOR ANKET  Fenerbahçe ile Sevilla arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçı nasıl sonuçlanır?
  Fenerbahçe kazanır
  Berabere biter
  Sevilla kazanır

Tüm Anketler   

FOTOĞRAF GALERİSİNBA All Star 2008
NBA All Star 2008 Haftasonu'ndan çarpıcı kareler!..[Tüm Galeriler]Ligin son maçında Samsun Basketbol Takımı'nı deplasmanda 74-67 mağlup eden Tarsus Belediyespor, lig maratonunu namağlup tamamladı.

Asbaşkan Hikmet Avşar, Samsun deplasmanında çirkin saldırılara maruz kaldıklarını belirterek, Samsunlu taraftarın sahaya pet şişe attıklarını ve kötü tezahüratlarda bulunduklarını kaydetti. Salondan çevik kuvvet eşliğinde çıktıklarını anlatan Avşar, bu tür olayın 1. liglerde bile yaşanmadığını söyledi. Avşar, "Bu atmosferde bile oyuncularımız kurallarından, disiplinlerinden taviz vermeyerek maçı almasını bildiler. Her şeye rağmen 14 maçlık uzun lig maratonunu namağlup bitirdik. Gururluyuz, mutluyuz, sevinçliyiz. Oyuncularımızı yürekten, canı gönülden kutluyor, tebrik ediyorum" dedi.

Asbaşkan Hikmet Avşar, Play-Off'ta 6 maç yapacaklarını ifade ederek, "Bir hafta ara verdik. Basketbolcularımız dinleniyor. Haftaya Play-Off ilk maçımızı kendi sahamızda Yahya Kaptan İlköğretim Okulu ile oynayacağız. Ondan sonra haftaya yine Samsun deplasmanına gideceğiz. Onun ardından üçüncü maçımızı da yine kendi evimizde İzmir Büyükşehir ile oynayacağız. Daha sonra bu maçların rövanşlarını tekrar Yahya Kaptan İlköğretim Okulu, Samsun ve İzmir Büyükşehir ile yapacağız" diye konuştu.

Hedefe adım adım ilerlediklerini vurgulayan Avşar, 1. Lig'e çıkacaklarına inandıklarını söyledi

ibocan_55

Arkadaşlar yukarıdaki haber turkbasket.com ve ajansspor.com sitelerinde yayınlanmıştır... Tarsus Belediyespor Asbaşkanı Hikmet Avşar'ın yalan ve yanlışlarla dolu açıklamaları orada görülmektedir... Bilginize

ibocan_55

Tarsus Belediyespor Play-Off'ta!

Türkiye Bayanlar Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Tarsus Belediyespor, 14 maçlık maratonu namağlup bitirerek Play-Off'a çıktı.

Ligin son maçında Samsun Basketbol Takımı'nı deplasmanda 74-67 mağlup eden Tarsus Belediyespor, lig maratonunu namağlup tamamladı.

Asbaşkan Hikmet Avşar, Samsun deplasmanında çirkin saldırılara maruz kaldıklarını belirterek, Samsunlu taraftarın sahaya pet şişe attıklarını ve kötü tezahüratlarda bulunduklarını kaydetti. Salondan çevik kuvvet eşliğinde çıktıklarını anlatan Avşar, bu tür olayın 1. liglerde bile yaşanmadığını söyledi. Avşar, "Bu atmosferde bile oyuncularımız kurallarından, disiplinlerinden taviz vermeyerek maçı almasını bildiler. Her şeye rağmen 14 maçlık uzun lig maratonunu namağlup bitirdik. Gururluyuz, mutluyuz, sevinçliyiz. Oyuncularımızı yürekten, canı gönülden kutluyor, tebrik ediyorum" dedi.

Asbaşkan Hikmet Avşar, Play-Off'ta 6 maç yapacaklarını ifade ederek, "Bir hafta ara verdik. Basketbolcularımız dinleniyor. Haftaya Play-Off ilk maçımızı kendi sahamızda Yahya Kaptan İlköğretim Okulu ile oynayacağız. Ondan sonra haftaya yine Samsun deplasmanına gideceğiz. Onun ardından üçüncü maçımızı da yine kendi evimizde İzmir Büyükşehir ile oynayacağız. Daha sonra bu maçların rövanşlarını tekrar Yahya Kaptan İlköğretim Okulu, Samsun ve İzmir Büyükşehir ile yapacağız" diye konuştu.

Hedefe adım adım ilerlediklerini vurgulayan Avşar, 1. Lig'e çıkacaklarına inandıklarını söyledi

ibocan_55

Kulübümüzün bu açıklamalara cevabını www.turkbasket.com, www.24saniye.com, www.basketbolhaber.com sitelerinden okuyabilirsiniz

ibocan_55

Sevgili arkadaşlar;

Normal sezon maçları oynandı ve bitti... 14 hafta sonunda takımımız 10 galibiyet, 4 mağlubiyet alarak 24 puan toplayarak ilk etabı Tarsus Belediyespor(14'de 14, 28 puan) ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin'(10 galibiyet, 4 mağlubiyet, 24 puan) ardından üçüncü sırada tamamladı...

Bu sonuçların ardından Tarsus Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Samsun Basketbol Kulübü ve Kocaeli Yahya Kaptan takımları Play-Off oynama hakkı elde etti...

Takımımız inşallah Play-Off'ta Samsun'u gururlandıran neticeler alacaktır.

ibocan_55

Play-Off müsabakaları şu şekilde oynanacaktır;

Birinci etap sonunda ilk 4 sırayı alan takımlar, çift devreli lig usulüne göre 6 müsabaka daha yapacaklardır. Her takım birbiriyle içeride ve dışarıda oynadıktan sonra sıralama belli olacak ve ilk iki sırayı alan takımlar gelecek sezon Bayanlar Basketbol Birinci Ligi'nde oynamaya hak kazanacaklardır...

Kulüp olarak bütün düşüncemiz bir ilki başararak bayan basketbolunda Birinci Lig'e yükselen ilk takım olmaktır...