Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

Alemci İsmail

3 sayıyla yenilmişiz üzmeye gerek yok.
İnşallah 1.Lige çıkarız da Futbolda ağlayan yüzümüz Basketbolda güler.

ozkan17

tvde macı ızlemekden maca gıdemedım yaww :-X

berusa55

kara gün! futbol ve basketbol! çöktük. neyseki kızlarımız play-off'u garantiledi!

melih

09 February 2008, 19:20:49 #333 Son düzenlenme: 09 February 2008, 21:51:14 T-Mac
  Samsun basketin 1. Lige çıkacagı konusunda şu maçın öncesine kadar hiç bir tereddütüm yoktu. Ancak bu maç sonrası kafam da ciddi kuşkular oluştu.
  Bu takım izmir maçına gelinceye kadar sadece iki yenilgi aldı. birinci yenilgisi Urla da urlaya karşı oldu ki bu tam anlamıyla bir talihsizlik bir iş kazasıydı. Çok şansızdılar. O gün sabaha kadar oynasalar yenemezlerdi urlayı.Bu şu anda nba 'in en iyi galibiyet yüzdesine sahip takımı Boston'un Newyork'a yenilmesi kadar şaşkınlık veren bir sonuçdu . Biz buna basketbolda olur böyle şeyler dedik ve geçtik. Urladan kat be kat üstün bir takım olduğumuzu zaten biliyorduk ve bu takımı samsunda büyük sayı farkıyla mağlup ettik.İkinci yenilgimizi bu grubun açık ara en kuvvetli takımı ve tartışmasız lideri Tarsus
karşısın da aldık ki bu da son derece doğal bir sonuçdu.Ama izmir büyükşehire yenilmesini ben hiç doğal karşılamıyorum ve bir dizi hataya bağlıyorum.Senin Samsun da o muhteşem genç samsunlu çocukların müthiş desteğinle yendiğin İzmir takımı 1. lig yolunda en büyük rakibin.
   Peki sen nasıl hazırlandın bu maça. heeeeç öylesine işte nasıl olsa çıktın ya play offlara tamam bitti bu iş dedin. Haydi kızlar gidelim kafa çekelim eğlenelim. Hadi Mürüvvet patlat bir şarkıda neşemizi bulalım. Nasıl olsa play offlardayız daha kim tutar bizi.
  _ Ama hocam 2 gün sonra İzmir maçı var.
  _ Eee ne olmuş varsa. Birisi söylesin şu salak kıza biz play offlara çıktık. bitti bu iş.Mürüvvet sesinde güzelmiş be kızım  helal sana be. Bu muhabbet böyle uzayıp gider.
    Teknik kadroyı geçtim. Bu takımın başkanı izmir maçı öncesi gazetelere demeç veriyor: Tarsus'u bekliyoruz. Halbuki o hafta İzmir maçı var. En büyük ve tek rakibin. Ama yok başkanın kafası iki hafta sonra ki Tarsus maçında. Peki niye bekliyoruz yenmek için mi. Yok .Öyle olmadığını başkanın konuşmasının devamından anlıyoruz: Bize oradaki maçda çok kötü davrandılar. Misafir nasıl ağırlanır onlara göstereceğiz. Şimdi hocan ne bu ya . Omaçın üstünden aylar geçmiş büyük farkla yenilmişsin ama unutulmuş gitmiş. Sen şimdi kime ne mesaj veriyorsun.
     Bunlar bize orada çok kötü davrandı.Eziyet ettiler. Ama biz yapmayalım. Şimdi bunu 17-18 yaşında  kanı kanıyan genç bir taraftar nasıl anlar: Demek bize kötü davrandınız haa. görürsünüz siz demez mi. Ne gerek var iyi ağırlıyacaksan ki yakışanı o dur ağırla. Büyük bir ihtimalle bu maçdan boynu bükük ayrılacaksın birde böyle söyleyerek niye gerilimi artırıyorsun ki.
    Yada şöyle yapın nasıl olsa çıktınız play offlara.Tarsus maçı öncesi   daha havalı bir eğlence mekanında daha marjinal bir şey yapın .. Meselaaa Fadime BİNBUĞA'ya Rock  Tuğba KILINÇ'a bir köy türküsü söyletin..

ÖYLE YA NASIL OLSA ÇIKTIK PLAY OFFLARA.

körfez55

bayan basketbolcularımızın 3 sayı farkla yenildikleri bir maçta bize deflarca sevinç yaşatmış bu kızlarımızın bu kadar eleştiriyi haketmediğini düşünüyorum...konsantarsyon bozukluğu olabilir.ama bu mağlubiyeti tamamıyla bi gece eğlenmelerine bağlamak çok acmasızca olmuşş...bu takım bu sene 1.lige çıkacak.

mctlçy

bu t-mac teki basketçilere olan düşmanlık nedir anlamıyorum beğenmiosan takımı yazma kardeşim..her yazışında bi eleştiri sal daa şu kızları artık ne yaptığını çözebilmiş değilm biz bu takıma güveniyorz eleştri heralde olacak ama bu kadar gelnmez bir maç için

melih

Düşmanlık ne demek kardeşim. Sen daha samsunun basket takımı olduğunu bile bilmez iken ben bu takımın bölgesel ligdeki maçlarını takip ediyordum.Kimse bu takımın başarılı olmasını 1. lige çıkmasını benim kadar isteyemez.
   tabiki takımda gördüğüm eksikleri yanlışlıkları yazacağım.Buna kim karışır niye karışır.Bunları yazarken kimseden izin alacak değilim.Ben takımda yanlış giden şeyleri kendimce yazıyorum. Sen herşey mükemmel bu takımda diyorson sende öyle yaz. Yani kardeşim netice_i kelam varsa bir fikrin düşüncen sen onu söyle bırak beni eleştirmeyi.

melih

09 February 2008, 22:09:03 #337 Son düzenlenme: 09 February 2008, 23:30:00 admin_
  Takımın as oyuncularından Selvin TÜRKMEN iki haftadır niye bu kadar kötü oynuyor .Bu ani düşüşün sebebi ne olabilir. Bu konuda bir düşüncesi olan varsa  BUYURSUNLAR EFENDİM.

@t-mac
Konu başlıklarını açarken ve yazı yazarken küçük harf kullanalım lütfen.
Teşekkürler...

körfez55

senin yüzündendir senin yorumlarını okudukça kız bunalıma girmiştir.

mctlçy

sen bu ağır eleştrileri yaparken ben bunda kasıt arıorum ksura bakma selvin 2gün önce kvırtıomuş ülkü 1tane 3lük atmış nasılki futbolda oluosa baskettede olabilr ki rahatlamış olmanın psikolojiyide düşnmek gerekir..benmde çok ark ım war basketbolu takip eden kmse istemior sbk nın 1.lige çıkmasını eleştri olmasın demiorz zaten ama yıkıcı deill 2maçta btün basketbolcularımız bitrdin ki bu sadece 1msjda değil her msjında eleştri yağmuruna ttutuosn basketbolcularımızı

melih

Bak kardeşim. eleştirilerim ağır diye bana kızabilirsin. Hatta iyice gıcık kapıyor da olabilirsin.Yazdıklarımıda beğenmeyebilirsin. Ama kardeş sakın iyi niyetimden ve bu takıma karşı olan sevgimden kuşku duyma hele kasıt aramak ... bunu asla yapma. samsun basket klübüyle ilgili olarak kendini nasıl biliyorsan beni de öyle bil. yani sen bu takımın ne kadar başarılı olmasını istiyorsan inan en az senin kadar da ben istiyorum.
   hem söyle bana bakalım Tuğba KILINÇ gibi avrupai bir kızı yanık bir anadolu türküsün de dinlemek enteresan olmazmıydı. SELAMLAR KARDEŞİM.

melih

Veis kardeş nerelerdesin. Sen ne düşünüyorsun takımın İzmir mağlubiyeti ile ilgili. Yaz kardeş paylaş bizimle düşüncelerini

melih

Ya kardeşim kim takar beni ya. Ben öyle kendimce takılıyorum işte.

Çaðrý55

kardeş bişe olduğu yok sende magazin haberi gibi başlık atmışın selvin daa varmı ötesi kraliçe o

melih

İbocan-55 .bu kadar iyi bir oyuncu nasıl oluyorda üst üste iki maç böyle kötü oynuyor. Nedir bu oyuncunun sorunu. Play offlarda samsun'un bu kıza çok ihtiyacı var.ÇÜNKÜ O ÇOK İYİ BİR OYUNCU VE SAMSUN TARAFTARI ONU ÇOK SEVİYOR.( BEEN I-IHH PEK DEĞİL.) .Körfez 55 bak gördünmü nasıl övdüm kızı.