Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

veis

SEVGİLİ MELİH YOK DİKKAT EDİYORUM BASKETBOL KONUSUNDA BİLGİN HAYLİ FAZLA YALAN YOK BENİM İÇİN HERŞEYDEN ÖNCE SAMSUNSPOR GELİR HEM SAYENDE BASKETBOL KONUSUNDADA SADECE SEYİRCİ OLMAKDAN ÇIKARIZ.

forzasamet

forzasamet

körfez55

08 February 2008, 15:29:46 #303 Son düzenlenme: 08 February 2008, 15:32:05 körfez55
şimdi burda basketbolcuların çoraplarını tartıaşamayız.istediklerini giyerler yöneticiler için sorun olmuyosa bizim boş konuşmamıza gerek yok.bizim için önemli olan sahadaki icraatlarıdır.kzılarımız hepsi birer yıldız ama benim favorim BELGİN

son olarak basketbola ilgi göstermediğimiz söylenmiş.2.ligde olup üstüne bir basket takımıysa bu takım bence çok iyi seyirciye oynuyo.samsundan baska salonların bu kadar dolduğunu tahmin etmiyorum.

ozkan17

hala mac saatı ve yerını solemedınız beyler bı ogrenırsenız yazan yaa maca gıtmeyı cok ıstıyorum..bı zahmet ;)

CurvaSudSamsunspor

9 şubat ta saat kaçta bilmiyom benden bu kadar

SaMsUnSpOr 55

9 şubat 2008  cumartesi günü  12:30 da izmir  Celal Atik spor salonunda    bütün bilgileri şu siteden öğrenebilirsiniz   oradan  bayanlar basketbol 2. ligi ni tıkladığınız zaman  bilgiler geliyor zaten   ;) www.tbl.org.tr

melih

Ya bu nasıl iş anlamadım. ben önce T-Mac dim .sonra melih oldum .şimdi yine T-Mac diye çevirmişler. Artık böyle kalayım ya.

MeL_55

melih ben sana dedim ya degisticem diye

melih

çoraplarını niye tartışalım kardeşim .Sadece biraz geyik yaptım.siz bu takımı desteklemeye devam edin. Bu takım da iş var.

mehmet yılmaz

Kocaeli Yahya Kaptan maçında Latasha'yı kapattı kocaeli takımı. O pas lamayınca bir ara oyun sıkıştı. dış atışlarda ne kadar başarılı olabiliriz diye düşünürken neredeyse takım olarak attığımız her üçlük girdi. Latasha'nın maç seçtiği kesin. Ben Samsunlu olmasından dolayı Hanife'nin daha çok oynamasını istiyorum. Ama takım iyi gidiyor. Bir tek yıldızdan söz etmek doğru olmaz. Latasha, Ülkü, Selvin, Deniz... Maça göre değişiyor takımın yıldız ismi.

melih

İşte bu hocam ya. Ben işte böyle yorumlar okumak istiyorum. Teşekkürler Samsuni.Devamını bekliyorum kardeşim.

ibocan_55

Arkadaşlar, kulübümüze ilginizden ötürü öncelikle teşekkür etmek isterim...

Takımın gerçek yıldızı kim başlıklı tartışmaya kulübün içinden biri olarak bende katılmak isterim...

Bana göre bu takımın 15 tane gerçek yıldızı var...

Sadece takımın skor yükünü çeken Latasha Byears, Selvin Türkmen ve Ülkü Tuncel değil bu takımın yıldızları... Kısa sürede takıma çabuk adapte olan ve maestro gibi takımı yöneten Deniz Boz da, onunla değişmeli oynayan 'süper mario' Fadime de asistleriyle bu takımın yıldızı... Kaptanlığıyla, pota altı performansıyla Belgin Aktan Sarıgedik de bu takımın yıldızı... Ya Tuğba Kılınç... Fast-break arzusuyla, atletikliğiyle, ribaunçluğuyla o da bu takımın yıldızı...

Ya Mürüvvet Menderes, ya Hanife Çakır, ya Cansu Aslan, ya Derya Yazar, ya Leyla Beğer ya Tuğçe Erden, ya Nihal Güngör, ya da Kayra Güler... Onlar da bu takımın yıldızları... Neden mi? Az süre alsalar da o süre içinde ellerinden gelen gayreti gösterdikleri için, sahada ter döken arkadaşlarının başarısına en az onlar kadar sevinerek kenardan ortak oldukları için, en azından daha çok süre alan oyunculara kıran kırana idman verdikleri için onlar da bu takımın yıldızlarıdır...

Basketbol bir takım sporudur ve başarının anahtarı ekip çalışmasından geçmektedir... Bunun için tüm oyuncularımıza sahip çıkalım ve destek olalım...

Bu takımın başarısında oyuncularının yanı sıra yönetim de, taraftar da, medya da birer yıldızdır...

melih

Arkadaşar bengülü 55'in verdiği site gerçekten bayan basketbolunu takip edenler için çok faydalı. Bizim takım ve rakiplerimizle ilgili bir çok şeyi burada bulabilirsiniz.Yine ve yeneden söylüyorum. Gelin bu takımı olanca gücümüzle destekleyelim. Çünkü futbol takımının 2-3 yıldır bizlere yaşattığı hayal kırıklığı ve üzüntüden ancak bu şekilde kurtulabiliriz.

ibocan_55

Sevgili dostlar;

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile 9 Şubat Cumartesi günü saat 12.30'da Celal Atik Spor Salonu'nda oynayacağız... Maçımızın günü ve saati ile ilgili olarak bilgi isteyen arkadaşlara bu notu ileteyim...

Takımımızdaki son durum hakkında da sizi bilgilendireyim... Takım kaptanımız Belgin Aktan Sarıgedik sakatlığı nedeniyle İzmir'e götürülmedi... Onun dışında kadroya giremeyen Tuğçe Erden ve Kayra Güler de Samsun'da kaldı...