Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

samsunengelligücü

X   Y      veya     DOĞU BATI  yada   samsunlu oyuncular  dışarıdan gelen oyuncular böyle yapmakla takım içinde bölünmeler olur.Böyle olucağına TAKIM  kelimesini kullanalım.
Hem oyuncuların kalbi kırılmamış olunur. hemde burda yazılanları okuyan oyuncuları üzmemiş oluruz ki Tmac in eski yazılarında yazdığı SELVİN e karşı kalp kırıcı konuları hatırlarsak, bu konular takım arkadaşlarının arasında bir ezik duruma düşürmüş olabilir. genede dikkatli olalım.

Şirinler siz işinizi bilirsiniz.Çünkü siz taraftarın sesisiniz.Sizi beğenmeyen Bu kulübün taraftarı olamaz.SİZLER GERÇEK TARAFTARSINIZ

veis

taraftarın tepkiside destegide zamanında ve yerindedir sbk basketbolda 1.lige çıkdıysa bunda enbüyük katkı ne selvinde nede lataşhada.büyük samsunspor taraftarındadır.

celebi

1. ligde de bu taraftar yanlarında olacaktır ve başarılara inşaallah hep birlikte imzalarını atacaklardır.

Recep

Kuzeyin Perilerini 1.ligdeki istanbulda oynayacağı maçlarda seyretmek
çok sevindirici ve gururla oradaki yerimizi alacağımızdan kimsenin şüphesi
olmasın

veis

evet enkısa zamanda maçlar başlasada istanbula getirsek bu takımı istanbulda seyirci altında oynamak inanılmaz şaşırtır onları.

celebi

ama kısa sürer 1 kaç maç sonra alışırlar.

veis

abi onlar alışmaz be biz istanbul grubu daha görmediler onlar.ilk maçda onlara bir süpriz yaparız.

celebi

Alıntı yapılan: veis - 25 March 2008, 09:12:40
abi onlar alışmaz be biz istanbul grubu daha görmediler onlar.ilk maçda onlara bir süpriz yaparız.

zamanı gelsin kraliçe zannederler kendilerini.

ibocan_55

25 March 2008, 10:09:52 #998 Son düzenlenme: 29 March 2008, 19:24:52 samsuni
Arkadaşlar;

Maç 28.03.2008 Cumartesi günü saat 16:30'da.

İzmir Büyükşehir Belediyesi müsabakasını salondan izleyenler duymuştur... Duymayanlar için de bir hatırlatma yapmak istiyorum... Sayın Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Tarsus Belediyesi ile bu hafta sonu oynanacak karşılaşmaya gitmek isteyen taraftarlar için 4 otobüs kaldırma sözü verdi... Zaten bu konuda da gerekli anons müsabaka sonrası yapıldı...

Konu ile ilgili çalışmalar sürmekte... Otobüslerle ilgili program netleştiğinde buradan sizinle paylaşacağız...

Haydi... Hep birlikte Tarsus'a...

celebi

1. lige çıkılması katılımı zayıf tutabilir ancak bir marka sebebi nedeniyle 4 otobüs dolar diye de düşünüyorum.

sbc_emo

Otobüsü Kim İstediyse Onlar Gitsin  :P

edmontdante

25 March 2008, 12:25:15 #1001 Son düzenlenme: 25 March 2008, 12:31:14 edmontdante
Alıntı yapılan: şirinler_1965 - 24 March 2008, 23:43:36
Basketbol maçına gidiyoz kavga çıkarıyor diyorsunuz.Gitmiyoruz Samsunsporlular takıma sahip çıkmıyor oluyor.Selvin diye bagırıyoz serkana ayıp oluyor diyorsunuz.Tugba diyoruz fadimeye ayıp oluyor diyorsunuz.Valla o zaman biz hiç bagırmayalım kimse rahatsız olmasın.Bizim kişilerle bir işimiz yok bazen olması gerekn espiriler olaylar vardır.Maç boyunca kırmızı beyaz yapacak halimiz yok.Varsa yapacak başka insanlar biz bırakalım onlar yapsınlar.

ŞİRİNLER1965 Yazdıklarımın   direkt olarak sizinle alakası yok.Genel anlamda   durum böyle.Salondan rastgele 2 kişi tutsanız  ve sorsanız biri Selvin diyor,diğeri de Tuğba.Biz hafta içi halısahada yaptığımız maçta bile  bundan bahsettik.Ben Tuğba'cı iken Kolloid Selvin'ciydi mesela.Benim dile getirmek istediğim  (Zira 5 maç izledim topu topu ve öncesini bilmiyorum) bu konunun nereden kaynaklandığı.Biz SAMSUNSPOR'u desteklerken  Serkan'cılar yada Celil'ciler  yada ESAS İFADEYLE  BÖYLE BİR KONU  var mı?

Tabiki maç içinde esprili tezahuratlar yapılacaktır.Selvin'de Tuğba'da denilecektir.Ama yine tekrarlıyorum  bahsettiğim bu değil sadece böyle bir konunun çıkmış olmasının dahi yersizliğidir.

Ayrıca benim "Basketbol maçına gidiyoz kavga çıkarıyor diyorsunuz.Gitmiyoruz Samsunsporlular takıma sahip çıkmıyor oluyor.Tugba diyoruz fadimeye ayıp oluyor diyorsunuz.Valla o zaman biz hiç bagırmayalım kimse rahatsız olmasın.Bizim kişilerle bir işimiz yok bazen olması gerekn espiriler olaylar vardır.Maç boyunca kırmızı beyaz yapacak halimiz yok.Varsa yapacak başka insanlar biz bırakalım onlar yapsınlar." bu tarz  bir düşüncem de yok.Kaldıki böyle birşey yazmadım.

celebi

wox

bu en cok oynıyanından en az oynıyanına hepsıı bı deger.bızler sımdıye kadar basketbolu adım akıllı tv den ızlerken sımdıı gurur duyacagımız bı takımımız var.artık o soyle yaptı bu soyle yaptıları bırakalımm.ve bu sevıncın tadını cıkartalalım kızların hepsı cok mutevazı tuba la denızle selvınle fotograf cektırmek ıstedık hemsıı ıctenlıkle gerıı cevırmedıler.hepsıde karıyerlı oyuncu tybası denızı senelerse lıgda oynamıs latasasıı wnba sampıyonlugu varr ...daha neyıı tartıusıorz.tabıkı herkezın sempatı duydugu oyuncuu olucaktır ama bu demek degıldır kı dıgerlerı sevılmıor hepsını cok sevıoruz .tek basına tuba denız selvın latasa bu takımı cıkartamazdı bu bı takım oyunu.bızlerıın gormedıgı oyun ıcersınde neler ama bız atana tutana bakıoruz hep konuyu cok dagıttımm bılıorumm ama bu takımdan herbırını cok sevıorum bu kızlar burda samsunumuzun adını tum turkıyeye duyurmak ıcın ortak bı amac ıcın mucadele ettıler ve basardılar...sızlerıı sevıoruzz

cembaba

arkadaşlar bence burda böyle şeyler konuşmak yersiz. Helede Samsun Basket'in O Muhteşem Taraftarı Önünde, Maçı Kazanıp Şampiyon Olması Apayrı Bi Olay.. Siz Sanmayın Ki X ci Y ci.. ve ya Serkan cı Celil'ci.. Ben Kendi Taraftar Hakkımda Konuşuyorum, ki Genelde hep maçlara gitmişimdir Samsun Basket'in.. Küçük çaplı olaylar Yaşanmıştır Doqrudur. Ama Bu Tribünler Ayrımcılık Yapmayacak Kadar Asil Tribünlerdir. Her Grup Kendi Arasında Farklı Sporcuyu Destekliyor Diye Birşeyde Olamaz. Gerek Şirinler Olsun, Gerek Biz Gerek Mekansızlar Olsun.. Böyle Bi Ayrım ve ya Destek Söz Konusu deqiLdir. . Samsun Basket 1. Lige çıkarken. O Gördüğünüz Resimlerde Hep Beraberdik. Biz-Mekansız-Şirinler.. Samsunspor Maçından Sonrada hep Beraber Otobüsle Gittik Maça. Böyle X'ci Y'ci diye ayırmak çok yanlış olur. Basket Maçlarındaki Olaylar Hep Küçük Çaplıdır(ayrıca gruplar arasında degil, şahsiyetler arasında olmuştur, gurpların ismi bile geçmemiştir.) Ve Samsunspor Taraftarı Eger Makara Yapıyorsa Tribünde Emin Olun Ki, Takımın Kazanacagından Emin Oldugu Zamanlarda Makara Yapmışlardır.
Bu Olaylar Böyle..

Arkadaşlar Böyle Bir Ayrım Olamaz Tekrarlıyorum. Trübünlerimiz Samsunspor İçin Bir Aradır. Ve Samsunspor için Destek Vermektedir. Her Ne Kadar Kucuk Caplı olaylar yasasakta, İzmir Maçındaki Gibi.. Banazlı Abinin 3 lüsüne Sadece Şirinler DeğiL, mekansızlarda, sögutlubahceliler de uyup Salonu Yıkmışızdır. Televizyondan Bu Görüntüler Verilmedi. Ama En Güzel Dakikalar Bunlardı Bence. Bizler Burada Bunları Konuşmalıyız.
   Bir daha ki sene gs-fb geldigi zaman gene aynı şekilde salon dolup yıkılacaktır. Kimsenin Şüphesi Olmasın.. | BİZLER SAMSUNSPOR İÇİN VARIZ, BU BÖYLEDİR |