Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

alWays

ben zannetmem o 4 otobüs dolsun gidenelre hayırlı yolculuklar.. :)

V.Terranova

Edindiğim bilgilere göre takımda deniz,selvin ve yedekteki samsunlu kızlar  kalacakmış sadece.2 yabancı alınacakmış.Latasayı gönderiyorlarmış.zaten latasa  maçtan sonra eğlenceye katılmayıp  duşa gitmiş yöneticileri çağırıp  keş parayı görelim demiş.

aaxiss

bütün sezonun uğraşıları bu güzel maçla mutlu sonla bitti  ama şimdi karşımızda fb, gs, bjk, botaş, kayseri gibi güçlü takımlar var. üstelik göreceksiniz 1. lig seneye bu seneki 1.ligden çok daha zor geçecek.
takımımızdaki bazı skıntılar sezon sonunda bile etkisini gösteriyor. hala
baskıda top çıkaramıyoruz mesela. çok iyi bir organizasyon, planlama ve maddi güç gerekli. bunların aşılabilecek durumlar olduğunu düşünüyorum ama çok dikkatli olmak lazım.
bir de, bir yorumda takım kaptanlarımız tuğba ve selvin diye yazılmıştı. bildiğim kadarıyla takımda tek kaptan var. o da belgin.

sbc_emo

öyle boş yere otobüs istenmez.o 4 otobüsünde dolması lazım ;)

sbk_foReveR

sbk terih yazdı pazar günü yaşardoğu da..

ama hangi hakem ve hangi rakip takım o maç öncesi atmosferini yaşasa maça zaten 20-0 önde girersiniz..zaten öyle de oldu.. ikinci periyot sonunda (52-25) maç bitmişti bile..

3. periyotta tam saha baskıyla çırpınsa da izmir BB...rüzgarları çabuk dindi..zira faulleri 3lemeye 4 lemeye başladılar.. güçleri de bu kadardı zaten..

tod (Latasha)..benim için özel maçtı..çünkü izmir de rakip koç gırtlak kesme hareketi çekmişti bana..muhasebesini gördüm der gibiydi sahada (36 sayı)

deniz mükemmel bir ilk yarı oynadı, sadece guard değil, zaman zaman penetre katkılaruyla erken dönemde dağıttı karşı takım defansını.. tuğba ciddi sakatlıkla oynadı ama ribauntları da topladı sayıları da bıraktı..delikanlı yüreğiyle

selvin 4 de 3 3lük attı.. aşırı motive olması nedeniyle erken faul aldı ama..sonra kontrollü oyunuyla maçı rahatlattı

maçın en önemli oyuncusu ise genç milli oyuncumuz.. ayakları yere çok ama çok sağlam basan.. hızlıhücumlarla rakibin tüm direncini kıran..geleceğin yıldızı CANSU idi.. bileğinin hakkıyla aldığı süreyi çok olumlu kullandı ve bütün genç arkadaşlarına mesajını bıraktı = isterseniz, başarırsınız!

evet şimdi hesaplar seneye... seneye bu senenin iskeleti üzerine yapılacak akılcıl takviyelerle SBK 1.ligde kalıcı olacak adını samsun tarihine altın harflerle yazan bir MARKA olma yolunda vazifesini üstlenecektir..

adım gibi eminim:)) evet..sbk_forever..yani daima!

sbk_foReveR

sanırım yahya kaptanla oynayacağımız son maçın bir şampiyonluk panayırına dönüşmesi için maçı samsuna alma konusunda ciddi girişimler var..

tarsus maçını bu rahatlıkla kazanabilir kuzeyin perileri...ama asıl festival son hafta yaşanacak:)

sbk_foReveR

bende son derbi maçının maç enstantaneleri var..onları yüklemeye çalışacağım akşam evden..hepsi de mükemmel resimler (bence)

sbk_foReveR

emeği geçen herkese, maddi manevi katkısını esirgemeyenlere teşekkür..

şimdi önümüze bakma zamanı..

1. ligde ilk sezonumuzda nasıl bir politika bizi kalıcı bir samsun markası olarak yukarıda tutar?

taraftar olarak..yönetim olarak??

değerli fikirlerinizi bekliyorum

red_white

ilk olarak ilk beş hedeflenmeli bence daha sağlamlaştırmak açısında yerimizi

jean

tabiki ligde kalmak ilk seneki hedef

jean

hic gerek yok son macin burda oynanmasina zaten ben hala korkuyorum lige katilamayacaklar

samet

kesinlikle şampiyonluk olmalı bu hava hiç değişmemeli...

mehmet yılmaz

Söyleyecek söz bulamıyorum; Hayattan, spordan, Samsun'dan, Samsunspor'dan kopmayan yürekli insanlar! Saygılarımı sunuyorum bu azme, bu başarıya...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: jean - 25 March 2008, 22:54:37
zaten ben hala korkuyorum lige katilamayacaklar

Zaten ne zaman Jean ve basketi bir arada görsek aynı cümle çıkıyor karşımıza :)

"İçimden bir his lige katılmayacaklar diyor"
Kardeşim, katılacaklar diyoruz halen aynı şeyi yazıyorsun. Dalga mı geçiyorsun bizimle, anlamadım ki!

samet

25 March 2008, 23:20:33 #1019 Son düzenlenme: 25 March 2008, 23:33:10 samsuni
bende denizle cansunun oyunlarını beğeniyorum.