Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

Çaðrý55

yaa atladım arabaya şimdi geldim size yazıyorum hemen süperdi maç ışık şovları filan Samsunspor maçının yorgunluğu biraz vardı taraftarda ama yinede bağırmaya çalıştık.

birde son dk lar latasha bizi diskoya götür yaptık latasha kenarda küçük bi oyun sergiledi süperdi yav :)

maço

helal olsun taraftarımıza ve takımımıza ınsallah sponsor bulup 1.ligtede basarı saglarlar fb bjk gs deplesmanlarında yuzumuzu guldururler

cembaba

arkadaşlar bugun cok mutluyum. samsunsporumda - samsun basket de yendi. bi tanesinde play off sansımız war bi tanesinde 1.ligdeyiz. bugun cok mutlu bi gün gerçekten.. bizlere bu çoşkuyu yaratan herkese cok tesekkurler.. salondaki ambians.. staddaki güzellik gerçekten süperdi. salonda maç bittikten sonra maytapların yanması ve son olarak takımdaki inanç görülmeye degerdi. Herkese ve Herbişeyi Ayarlayanlara Sonsuz Teşekkürler bi kaç tane de ben cektim resim =)

veis

helal olsun kızlar sizleri seviyoruz.

alWays

tebrikler başarılarınızın devamını diliyorum :)

dr_ahmet

1. lige çıkışımız bayan basketiyle başlar futbolla devam eder inşallah

Kadir ÇELEBİ

Bravo kızlar harikasınız... ayrıca bune yogunluk kapı agızları bile dolmus iste samsunspor bu

Çaðrý55

Arkadaşlar maçta güzel ışıklı filan şovlar vardı onların resimini çeken yokmu ya da basın çekmişti o kadar ne yapıyor onlar ya :-X yayınlasınlar onlarda

Sadece Samsunspor

kızları teker teker kutluyorum umarım 1.lide kalıcı olurlar

samsunmania

Sahip çıkan olursa başarı gelir. Ama ligde kalıcı olmak için çok para lazım. İyi bir sponsorla anlaşılırsa harika olur.

King Of The North

Tebrik ediyorum maçı canlı izledim tv den hakikaten salon muhteşemdi,basketbolla ayrı bir marka olacağız,artık kızlarımızı da desteklemeye devam edicez içerde ve dışarda.
Umarım erkek takımımız gibi ligden çekilmezler,haydi Samsun markana sahip çık.

Sadece Samsunspor

AlıntıSamsun garantiledi: 89-68

Türkiye Bayanlar Basketbol 2. Ligi Final Grubu 4. hafta maçında Samsun Basketbol Kulübü, İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayan Basketbol Takımı'nı 89-68 mağlup etti. Samsun Basketbol Kulübü, bu sonuçla final grubu maçlarının bitimine 2 hafta kala Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'ne yükselmeyi garantiledi.

Maç sonrasında taraftarlar tribünden ayrılmayarak basketbolcularla beraber, 1. Lig'e yükselmenin sevincini yaşadı. Karşılaşmayı takip eden Samsun Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Yıldırım, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil saha içine inerek basketbolcuları tebrik etti.

SALON: Yaşar Doğu
HAKEMLER: Altan Renksoy, Hakan Kudak 
SAMSUN BASKETBOL KULÜBÜ: Cansu  9, Hanife  2, Selvin  11, Nihal, Fadime, Ülkü  2, Deniz  7, Tuğba  17, Derya  1, Latasha  38, Belgin  2
İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ: Seda  6, Gözde  1, Didem  7, Rabiha  11, Sercan  13, Şirin  4, Buket  3, Dilek  17, Neslihan, Betül  6
PERİYOTLAR: 27-11 (Samsun Basketbol Kulübü Lehine)
DEVRE: 52-25 (Samsun Basketbol Kulübü Lehine)
3. PERİYOT: 71-54 (Samsun Basketbol Kulübü Lehine)

KAYNAK: SPORX

AlıntıSamsun 1. ligde!

Türkiye Bayanlar Basketbol İkinci Ligi'nde Samsun Basketbol Kulübü, İzmir Büyükşehir Belediyespor'u 89-68 yendi ve 1. lige yükseldi.

Samsun Basketbol Kulübü, Yaşar Doğu Spor Salonu'nda yapılan maçın ilk yarısını da 52-25 önde tamamladı.

KAYNAK: AJANSSPOR

bengülü

ben maçın son 5 dak: internet aracılığla kanals izledim grurlandım ilk defa böyle sevinmiyi özlemişiz bayan basket bolcularımız seyircilerimizle birlekte maç tan sonra kırmızı-beyaz şampiyon samsun demisi tüylerim diken diken oldu kızlarımıza tşk ediyoruz bu sevinci bize yaşattıkları için   samsun bsk başkanına sayın ibrahim canbuluta emeği geçen herkezi kutluyorum.
Ah teomanım  sende yaşasaydın çok sevdiğin samsun bsk şampiyonluğu görebilseydin beraberce sevinirdik MEKANIN CENNET OLSUN TEOMANIM

edmontdante

24 March 2008, 00:48:02 #958 Son düzenlenme: 24 March 2008, 02:33:07 edmontdante

3 LÜKLERİN EFENDİSİ ÜLKÜ

SERKAN,SANA ÖZEL

alWays

abi ordu jimnastiği tüfeksiz hareketlerden benim bimedim bir hareketi tek cepheye yapıyo bunlar: )