Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

veis

seneye istanbuldalar şükürler olsun.

celebi

tebrikler kuzeyin perileri

wox

denız tugba latasa superdınız.tuba sakat sakt oynadıı ona ragmen 19 sayı 15 rıbaund 3 block daha ne yapsınnn.... herkez ısını yaptı denız guard gıbı tuba power forvet gıbı latsa uzun oyuncu gıbıı helal sıze kızlar

beşnumara

24 March 2008, 12:04:31 #978 Son düzenlenme: 24 March 2008, 15:18:21 kral samsunlu
bu sevinci bize yaşatan tüm basketçilerimize teşekkür ederiz.bu arada tartışılan konu da şu:seneye bu takım 1.lige devam edecek mi etmeyecek mi ben şunu söyleyebilirm ancak daha doğrusu tahminimi söyleyeyim seneye başkan olarak adnan ölmez gelmezse devam ederiz ;D tüm samsunsporlulara selamlar

King Of The North

Artık gururumuz olan bir takımımız daha oldu,son haftalarda siteye bir canlılık geldi.

mehmet yılmaz

Maçla ilgili şunları söyleyebilirim
Bir kere ( bayan takımı olduğu için midir bilemiyorum ama) İzmir Bş. atmosferden çok etkilendi ve epey bir çekindiler sanki. Bizim takım da maça çok hızlı ve hırslı girince karşı hamleleri yapamadılar. Deniz ilk periyotta muhteşem oynadı. Bir oyun kurucunun yapması gereken her şeyi yaptı; oyunu yönlendirdi, soğuk kanlı oyun yapısının da etkisiyle beklenmedik asistler yaptı. Skora katkı da sağladı bu arada.

Latasha kendinden bekleneni fazlasıyla yerine getirdi, takımın hücum yükünü üstlendi ve neredeyse hiç bir hücumdan boş dönmedi.

2. periyotta Fadime ile değişen Cansu, uyumlu vesakin oyunu ile dikkat çekti. Takımın geneli iyi bir performans gösterirken beklenen oldu sonuçta.

Takımın Samsunspor ile bu kadar özdeşleşmesi hoşuma gidiyor. Kırmızı-beyaz renklerin baskınlığı, Samsunspor tezahüratları... Maça gelenlerde Samsunspor atkıları olması da ayrı bir güzellik.

Bu nedenle başarıda emeği geçen herkese ama bilhassa bu takıma Samsun ismini ve kırmızı-beyaz renkleri verip, onu hem şehirle hem de bizim gibi Samsunsporlularla hemhal edenlere ayrıca teşekkür ederim.

Son yıllarda Samsun'u ve Samsunspor'u sevmek ayrı bir takdiri gerektiriyor sanki! 

samsunengelligücü

Tebrikler SAMSUN BASKET Tebrikler

Herkes süper bir maç çıkarmış.En önemlisi maçın yıldızı DENİZ olduğunu öğrendim.Maçta yoktum ama olmak isterdim.Bu ortamı yaratan BÜYÜK TARAFTARA teşekkürler.

O'neal

Samsun Basket artık 1.Lig de

Samsun halkının senelerdir,Basketbol için tıklım tıklım doldurduğu  spor salonu sonun da 1. lig muradına erdi.Bu başarının  1. lig de devam etmesini diliyorum.

maviay55

tbrkler ne mutlu samsunluyum diene..

yaman55

başarı çok güzel ama bu takıma takviye şart

berlinli55

bize artik daha büyük bi salon lazim. :P

Nuri Asan

Futbol takımımızıda Süper Ligte görmek dileği ile Tebrikler SBK

Yalnızca BİZ

SEEELVİİİİN SEEEELVİİİİİİN SEEEEELVİİİİİİİN

wox

tugba denız tutulmalıı ve kesınlıkle yanlarına ıı  takvıyeler yapılmalı

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: samsuni - 24 March 2008, 12:47:31
Son yıllarda Samsun'u ve Samsunspor'u sevmek ayrı bir takdiri gerektiriyor sanki! 
...