Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: Cagdas Ünver - 26 March 2008, 23:24:21
Tebrikler güzel bir fikir.
Bir mail hazirlayip yollamali.
Biz Samsunda degiliz ama en azindan Samsundakiler icin cok güzel olur.
..

yazı metni ve gerekli iletişim bilgileri paylasılırsa site uyeleri gereken hassasiyeti gostericeklerdir bu konuda..

mehmet yılmaz

26 March 2008, 23:37:13 #1051 Son düzenlenme: 26 March 2008, 23:42:06 samsuni
Alıntı yapılan: edmontdante - 26 March 2008, 21:33:54
yok abi jean bizle harbiden dalga geçiyor

Ya Allah aşkına mesajlarına bir göz attım da kesin dalga geçiyor bizimle diye düşünmeye başladım. Admin, İbocan, Samsuni ve Edmontdante "ligden çekilme yok" diye yazmasına rağmen ısrarla aynı şeyleri yazmış.

Alıntı yapılan: jean - 06 January 2008, 00:13:53
ciksakta pek umudum yok yine bir aksilik cikar ligden cekiliriz gecen senelerde en son voleybol takimimiz cikmisti samsun dsi oda cekilmisti ligden kaderimiz bu ne yazikki

Alıntı yapılan: jean - 21 February 2008, 19:58:20
ibo abi ikarsak kesin katilacakmi lige bana erkek takimimiz gibi oy,ayamicak gibime geliyor

Alıntı yapılan: jean - 22 February 2008, 23:31:16
bu takim lige ciksa bile katilamayacak bundan eminim surekli ayni seyi tekrarliyorum insallah yanilirim
Alıntı yapılan: jean - 06 March 2008, 15:51:50
abiler benim pek umudum yok ciksakta lige katilamayacak nedense samsunun kaderi bu oldu son yillarda

Alıntı yapılan: admin_ - 06 March 2008, 22:47:58
Jean, basketbol konusunda sürekli aynı cümleyi yazıyorsun. Var mı yeni birşey?
Takım çıksın katılır merak etme.

Alıntı yapılan: jean - 26 March 2008, 21:04:06
lige katilacakmis inslalah aksilik cikmaz

Alıntı yapılan: jean - 25 March 2008, 22:54:37
hic gerek yok son macin burda oynanmasina zaten ben hala korkuyorum lige katilamayacaklar

Alıntı yapılan: samsuni - 24 March 2008, 01:45:40
Hemşerim harbiden yeter artık.
Basket başlığına yazdığın 10 mesajdan 9'u "içimden bir his takım lige katılmayacak diyor" cümlesinden ibaret.

Katılacaklar, sorun yok.
Yazma artık. Ezberledik. Lütfen... 

Alıntı yapılan: jean - 19 March 2008, 21:25:22
basketbol cok zevkli ligden cekildigimizden beri daha ilgilenmiyorum en iyisi futbol

Alıntı yapılan: jean - 07 March 2008, 20:01:59
insallah siz hakli cikarsiniz benim icmde korku var onu dile getiriyorum

Alıntı yapılan: jean - 01 March 2008, 22:18:21
yenilecekler eminim

Alıntı yapılan: jean - 15 February 2008, 23:17:53
bence biz bosuna ugrasiyoz bu sbk ile bence cikacak yanlmiz erkek takimimiz gibi lige katilmayacak parasizliktan

Alıntı yapılan: jean - 09 February 2008, 23:12:35
arkadaslar burdan yaziyorum bu takim cikacak lige ama oynayamayacak bizim erkek basketbol takimi gibi para bulup katilamayacak bundan eminim inslaah yanilirim

Bu Irak opersyonu başlığı
Alıntı yapılan: jean - 27 February 2008, 12:28:11
bana oyle geliyorki bir plan yapip mehmetcikleri pusuya dusurecekler o alani cok iyi biliyorlar cunku insallah yanilirim

Bu da Samsunspor*KSK maçı öncesi
Alıntı yapılan: jean - 25 February 2008, 20:05:26
uzulerek yaziyorum kume dusecegiz

Eğer mesaj sayısını artırmak için yapıyorsan bunu doğru değil
Gerçi her konuda olumsuz şeyler yazıyorsun
Lütfen artık, aynı şeyi yazma
Futbol Federasyonunun reklam kampanyası gibi yazayım
LÜTFEN

U.M.55

Herkesin eleştiriye başladığı takım 1.lige çıktı arkadaşlar, küme düşmedi.mürüvveti savunan arkadaşım botaşta kaç dakika süre aldığını bir araştırısan sevinirim. ayrıca günümüz basketbolunda tempolu oyunlarda mürüvvet taksi ilemi geri gelip savunma yapacak, sen hocayı eleştireceğine  arkadaşa bir taksi ayarla istersen . gelelim ülküye salla babam salla ya tutarsa ya girmezse ne olacak o oyuncu savunma yapacak bu kural atamayacaksan tutacaksın.   belgin kaptan iyi hoş  uzun boyu var ama sen maçlara geldiysen sıçradığında ayakkabısının altından sigara kağıdı geçiriliyor anacak dikkatli bakmanı tavsiye ederim.beline gelen oyuncuların  ondan ribaunt olmasıda cabası. ama sonuçta bu bi takım öyle yada böyle lige çıktı başındada  bu teknik ekip var ekip lige çıktığına göre başarılı diyecek birşey yok.

King Of The North

Sitenin linkini verin orayı da bombalarız,Samsunspor sahipsiz değildir,hem Basketbol hem Futbol,başka ne olursa olsun bu şehrin milliyetçisiyiz,elimizden ne gelirse yaparız.

sbk_foReveR

Alıntı yapılan: U.M.55 - 27 March 2008, 00:24:12
  Herkesin eleştiriye başladığı takım 1.lige çıktı arkadaşlar, küme düşmedi.mürüvveti savunan arkadaşım botaşta kaç dakika süre aldığını bir araştırısan sevinirim. ayrıca günümüz basketbolunda tempolu oyunlarda mürüvvet taksi ilemi geri gelip savunma yapacak, sen hocayı eleştireceğine  arkadaşa bir taksi ayarla istersen . gelelim ülküye salla babam salla ya tutarsa ya girmezse ne olacak o oyuncu savunma yapacak bu kural atamayacaksan tutacaksın.   belgin kaptan iyi hoş  uzun boyu var ama sen maçlara geldiysen sıçradığında ayakkabısının altından sigara kağıdı geçiriliyor anacak dikkatli bakmanı tavsiye ederim.beline gelen oyuncuların  ondan ribaunt olmasıda cabası. ama sonuçta bu bi takım öyle yada böyle lige çıktı başındada  bu teknik ekip var ekip lige çıktığına göre başarılı diyecek birşey yok.

nihayet basketbol den anlayan birinin BASKETBOL FORUMUNDA  yazdığına şahit oluyorum...diline sağlık U.M.55

savunma yapmayı bilmeyen şutörlerin modern basketbolde artık pek rolü kalmadı...çünkü basketbol iyi hücumdan ziyade iyi savunmayla kazanılıyor... sen attırma..attırma..sonunda ne de olsa atacaksın..kural bu kadar basit... ama ben sallarım..günümdeyse girer..geri koşmam...adamımı tutmam diyorsan, basketbol adına yapabileceğin tek şey mahalle arasında gazozuna 3lük atış yarışmalarına katımak olur..

mürrüvvet sempatik bir kardeşimiz, otur çay bahçesinde 2 saat sıkılmazsın heralde..ama konumuz basketbol ve size ını kullanmayı bu yaşına kadar öğrenememişsen basketbolde yapabileceğin tek şey kalır idmandaki 5e5 lerde yedek oyuncu olmak...

belgin sanırım geçmişte milli takımda da oynamış bir oyuncu..ama UM55 de yazmış; yarısı boydaki rakibe ribaund veriyor..ondan 10 santim kısa tuğba nın maç başına ribaunt-blok ortalamalarına bir bakın ne dediğimi daha iyi anlarsınız..

sbk_foReveR

evet...önümüzdeki hafta başına kadar oturaklı bir metin hazırlayalım ve federasyona yollayabildiğimiz kadar yollayalım..ses getirmemesi mümkün değil bu haklı isteğin!

wox

bu arada tugba aslında bı pıvot degıl forvet yanıı daha oncekı takımlarında forvet oynatlıormus zaten f yazıoo tbl de sanırımm rıbaud alıo dıe burda uzun gıbı oynatılıo bu kız kalırsa forvet mı olarak kalıcak uzunmuu

sbk_foReveR

Alıntı yapılan: wox - 27 March 2008, 01:10:50
bu arada tugba aslında bı pıvot degıl forvet yanıı daha oncekı takımlarında forvet oynatlıormus zaten f yazıoo tbl de sanırımm rıbaud alıo dıe burda uzun gıbı oynatılıo bu kız kalırsa forvet mı olarak kalıcak uzunmuu

tuğba F.. ama u.m.55 de belirtmiş...bizim 5 numaralar yetersiz kalınca zaman zaman 5 gibi de oynadı bu sezon...asıl yeri iyi bir pivotun arkasında 4 oynamak

edmontdante

Alıntı yapılan: sbk_foReveR - 27 March 2008, 00:34:26
nihayet basketbol den anlayan birinin BASKETBOL FORUMUNDA  yazdığına şahit oluyorum...diline sağlık U.M.55

savunma yapmayı bilmeyen şutörlerin modern basketbolde artık pek rolü kalmadı...çünkü basketbol iyi hücumdan ziyade iyi savunmayla kazanılıyor... sen attırma..attırma..sonunda ne de olsa atacaksın..kural bu kadar basit... ama ben sallarım..günümdeyse girer..geri koşmam...adamımı tutmam diyorsan, basketbol adına yapabileceğin tek şey mahalle arasında gazozuna 3lük atış yarışmalarına katımak olur..

mürrüvvet sempatik bir kardeşimiz, otur çay bahçesinde 2 saat sıkılmazsın heralde..ama konumuz basketbol ve size ını kullanmayı bu yaşına kadar öğrenememişsen basketbolde yapabileceğin tek şey kalır idmandaki 5e5 lerde yedek oyuncu olmak...

belgin sanırım geçmişte milli takımda da oynamış bir oyuncu..ama UM55 de yazmış; yarısı boydaki rakibe ribaund veriyor..ondan 10 santim kısa tuğba nın maç başına ribaunt-blok ortalamalarına bir bakın ne dediğimi daha iyi anlarsınız..

AlıntıHerkesin eleştiriye başladığı takım 1.lige çıktı arkadaşlar, küme düşmedi.mürüvveti savunan arkadaşım botaşta kaç dakika süre aldığını bir araştırısan sevinirim. ayrıca günümüz basketbolunda tempolu oyunlarda mürüvvet taksi ilemi geri gelip savunma yapacak, sen hocayı eleştireceğine  arkadaşa bir taksi ayarla istersen . gelelim ülküye salla babam salla ya tutarsa ya girmezse ne olacak o oyuncu savunma yapacak bu kural atamayacaksan tutacaksın.   belgin kaptan iyi hoş  uzun boyu var ama sen maçlara geldiysen sıçradığında ayakkabısının altından sigara kağıdı geçiriliyor anacak dikkatli bakmanı tavsiye ederim.beline gelen oyuncuların  ondan ribaunt olmasıda cabası. ama sonuçta bu bi takım öyle yada böyle lige çıktı başındada  bu teknik ekip var ekip lige çıktığına göre başarılı diyecek birşey yok.

U.M.55 in bu yazdıklarında basketboldan  anlıyor olmakla ne ilgisi var tam anlamadım.Mürüvvetin  ağır olduğunu tribündeki çocuk dahi anlayabilir.Belgin'in  zıplayamadağını ve ribauntlarda zorlandığını da.Basketbolun genel anlamda  savunmadan ibaret olduğunu da hemen hemen   herkes biliyor.Yeter ki Efes'in 3-5 maçını izlemiş olsunlar.Yüzlerce kez duyduk "panathinaikos'u 65 sayıda tutabilirsek " diye verilen demeçleri.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: sbk_foReveR - 27 March 2008, 00:34:26
nihayet basketbol den anlayan birinin BASKETBOL FORUMUNDA  yazdığına şahit oluyorum...

Kendi basketbol bilgini ispatlamak için illa da birilerine hakaret mi etmen lazım? Yani, bugüne kadar bu forumda basketbolla ilgili yazan herkes boşuna kürek sallamış; hiç birimiz basketboldan zerre kadar anlamıyormuşuz. Sayenden aydınlanma çağına girdik... Sağolasın.

sbk_foReveR

Alıntı yapılan: samsuni - 27 March 2008, 11:18:32
Kendi basketbol bilgini ispatlamak için illa da birilerine hakaret mi etmen lazım? basketbol bilgim yok, aksine bu konuda cahilim.. bilgim kendi uzmanlık alanımda.. kendi uzmanlık alanımda (İŞİMDE) iddialı bile denebilir hatta bana, yurtiçinde de yurtdışında da bunu kanıtladım defalarca..çok şükür ... hakaret mevzuuna gelince, UM55 seninle hem fikirim ve bundan memnuniyet duyorum anlamına gelen yazımın hakaret içeriğini bulup çıkarmak için senin gibi artniyetli bakmak gerekiyor sanırım dünyaya ve şahıslara..Yani, bugüne kadar bu forumda basketbolla ilgili yazan herkes boşuna kürek sallamış; hiç birimiz basketboldan zerre kadar anlamıyormuşuz. Sayenden aydınlanma çağına girdik... Sağolasın. Lise ve ünversite yıllarında bir miktar basketbol oynamış...ailesi basketbol camiasının içinde olan..haftada 8-10 nba maçını nefesini tutup izleyen bir sporseverden öteye de basketbol bilgim yok...yani senden daha az biliyorum bu işleri... ama sevgim var..hem spora karşı, hem samsun şehrine karşı, hem de hakaret ediyorsun diye söze girip artniyetli yazı yazanlara karşı (sana bile)..çünkü 12 seneden fazladır internet kullanmak bana şunu öğretti.. burada astığım astık kestiğim kestik dümdüz gidenler.. reel hayatta önünün iliklemeden odama giremeyenlerden ibaret bir güruh.. işte tam bu nedenle tebessümle bakıyorum hepinize:)

bu tür yazılara verdiğim son yanıttı bu..bu forumda.. çünkü az önce dışarıdan bir ses dönüp dolaşıp penceremden odama girdi.. bizim evin karşısında bir ilköğretim okulu var..çocuklar avaz avaz ant içtiler: BÜYÜKLERİMİ SAYMAK!!! KÜÇÜKLERİMİ SEVMEK!!!!!......

O'neal

Sadece yazı uslubu ve düşünce tarzı benziyor diye insanları bir başkasıyla aynileştirerek (T-Mac=O'neal) hakarete varan sataşmalarda bulunmak T-Mac olmadığını ısrarla beyan eden bir adama karşı yapılmış en büyük haksızlık olsa gerek.
  T-Mac değilim diyoruz hayır öylesin deniyor. Ben değilim dedikçe sen o sun diyorlar. Sadece bana değil T-Mac'e de haksızlık yapıyorlar. T-Mac olsa yazabilse eminim bunlara en güzel cevabı verirdi. Ama onun yazamıyor olması onun deyişiyle çemkirmelere bana göre ise hırlama ve havlamalara cevap verilmeyeceği tüm bunların cevapsız kalacağı anlamına da gelmemeli elbette.
  Madem ki üslüp iyice bozuldu ve düzeleceğide yok bizde o zaman bu uslubu buralara taşıyan adamın(sbk-forever) tarzı ve düşünce yapısıyla devam ettirelim bu polemiği.
  İnanmıyorsunuz değilmi benim T-Mac olduğuma. Tamam. O zaman şöyle yapalım T-Mac bu yazıya nasıl cevap verirdi. bEN DÜŞÜNDÜM BUNU VE ORTAYA ŞÖYLE BİR YAZI ÇIKTI. bUYRUn EFENDİM OKUYUNUZ.
   Downbeat hayatı samsunspor olan insanların kurduğu ve üye olduğu sitede fenerbahçeli olduğunu açıklayacak kadar saf bir avanak   sbk_Forever ise ilk deneyiminden ders almış görünen yanar döner bir ışıldak.  Arkadaşın tercihlerinde bu kadar istikrarlı oluşu ise eminim T-Mac tarafından takdirle karşılanırdı.
  Capri.... Tır.. evt biri hava atmaya diğeri mal taşımaya yarar. doğru bu . ama birde tüm bunların  mütemmim cüzü yani olmazsa olmaz parçası var: TEKERLEK. Daima ve daimi dönen tekerlek. Teşbihde hata olmaz derler. T-Mac'in şarapcı Downbeat hikayesi ile bu teşbih yanyana getirilirse teşbihin cuk oturduğu görülecektir efendim. Bana göre(eminin T-Mac de böyle düşünüyordur) fenerbahçe kongre üyeliği ve taraftarlığından forever samsun sevdalılığına sıçrayan ve bunu da bu kadar insana yedirebileceğini düşünen zavallı bu teşbihi fazlasıyla haketmektedir.
   mürrüvvet in botaştan transfer edilmesiyle samsun daki performansı arasında bir bağ kuramıyorum.. demiş arkadaş. T-Mac olsa ne derdi : nedenler ve sonuçlar arısında bir illiyet bağı kurabilmek için gerekli enstrumanlarla donanmamış insanlardan bunu beklemek saflık olduğu kadar bu kişilere yapılmış haksızlıktır da ayrıca. O yüzden bizde beklemiyoruz bunu sbk-forever=Downbeat'dan.
  oyuncu-koç ilişkilerine gelince... shaq nasıl Phil i eleştire eleştire (bana göre haksız eleştirilerle) mayami tatiline çıktıysa, o'neal de cantuğ hocayı (bana göre haksız) eleştiriyor yukarıdaki satırlarda.. demiş yine arkadaş. T-Mac olsa ne der:  Shaq mayami ye tatile çıkmışken bi de şampiyon yapayım şu takımıda tatil bedavaya gelsin demiştir.
  Buraya kadar yazılan şeyler olağan. Olur spor sitelerinde böyle şeyler. ama bundan sonrası için iyi düşünmek lazım.
   Hazret bir saygı ifadesidir. Genelde toplum olarak pekde kullandığımız bir kelime değil. ama kullanılabilir. Bazen benim sana yaptığım gibi değersiz bir şeyi iyice hiçleştirmek i kafa bulmak için yapılır bazende gercek anlamıyla saygı ifadesi olarak kullanılır. Ama sen ne yapıyorsun bak şunu yapıyorsun:(hazreti o'neal mi desem acep???) diyorsun .evet aynen böyle diyorsun. bana göre (O'NEAL A GÖRE) ayıp ediyorsun. Çok dikkatli kullanılması gereken bir kelimeyi gelişigüzel kullanarak bir çok insanın tepkisini çekiyorsun.bu benim düşüncem.Peki senin bu lafına T-mAC NE DERDİ: Eminim o bu kadar hafif geçiştirmezdi. Benimde içinde bulunmakdan ve bir ferdi olmaktan her zaman gurur duyduğum MİLLİYETÇİ ve muhafazakar çevreye gerekli mesajı gönderirdi. önce fenerbahçe potu daha sonra ise bu pot ağzınla en azından bir ön kabul olarak kabul ettiğimiz yada olduğunu varsaydığımız beynin arasındaki mesafenin uzaklığından kaynaklansa gerek. ama daha dikkatli olalım muhterem kardeşim. Kelimeleri öyle istediğin gibi eğip bükerek istediğin yere koyarak kullanamazsın. belki bir arkadışına naber hazret nasılsın dersin ama. naber hazreti ....diyemezsin. AMAN DİKKAT.
  Latasha konusuna gelince... kardeşim latasha bu toplumun değer yargılarına niye ters sende bende biliyoruz. yalandan birbirimizi kandırmayalım.
  kafa yapımı değiştirmek istememene ise sevindim. Keşke bende sizde değiştirilebilecek bi yapı görebilseydim
  wox kardeşim. Seni cevap vermeye değer bile bulmuyorum. Seninkisi hep aynı nakarat : deniz tuğba deniz tuğba deniz tuğba deniz tuğba deniz tuğba...........
 U.M.55 KARDEŞ DAHA İLK MESAJIN Bİ GÖRELİM ÖNCE.

sbk_foReveR

downbeat de kim???? timek ne kadar şakil ise davnbit de o kadar sbk_forever olabilir..alçak ******* vatan haini bir fenerliyle beni nasıl aynı kefeye koyarsınız?????

yaşasın milliyetçi muhafazakar basketbol!!! kahrolsun diğerleri!!!

sporla politikayı birbirine katan (karıştıran) bir zihniyete napılır???? sadece tebessüm:).. Allah ıslah etsin.. Aminnnnn

sbk_foReveR

o kadar ürktüm ki şakiloniyl kardeşimizin tehditlerinden elim ayağıma dolandı.. bafradaki simitçi gibi beni bulup çıkarıp 35 tane kurşun sıkar mı acaba diye de iyice bir tırstım..artık ona şakiloniyl abim diye seslenecem ve bayramlarda elini öpecem..eteğine yüz sürecem..

yalnız anlayamadığım bir şey var..beni aydınlatsın... muhabbet tarzının ve geçmişinin uzağı olduğumdan..cehaletimden soruyorum..affola..

milliyetçi muhafazakar (ülkücü açılımı sanırım siyaset sosyolojisinde) insanlar, fikir ayrılığına düşünce TEKERLEK, YUVARLAK, gibi imgelere mi sarılırlar?? benim reel hayatta kolkola, gönülgünüle olduğum hiçbir ülkücü kardeşim bu tür sözcüklere tenezzül etmez.. sonra bu homosexüellik çağrıştırıcı sözleri sarfetmek (kavgada vs) acaba bir latent-gay lik eğilimi midir??? bunu ben söylemiyorum..çağın psikoloji bilim adamları meşrediyor...aman dikkat!!!

sonra madem bu kadar muhafazakar milliyetçisiniz.. hatta bu yapınızı basketbol forumlarına bile taşımayı bir vazife edinmişsiniz, neden nikiniz missipinin bağrında yetişmiş 180 kiloluk bir amerikanyalı? illa bir basketbolcü adı kullanacaksınız..Efe Aydan olun... Shariff Abdullrahimm olun...arayın biraz bulursunuz:)

neyse.. ben bana küfredenlere küfretmem.. bana küfredenlere bana neden küfretti acaba diye bakarım.. sebebine sonucuna bakarım...demekki bana ileteceği fikri fakir.. görüş açısı da dardır ve küfre yanaşmıştır aczinden.. ona dua ederim..ki duam kabul olsun.. küfürbazlıktan insanlığa terfi etsin... sevgili kardeşim benim:)

V.Terranova

Takımda sadece selvin ve deniz kalacak.tuğba muğba hepsini gönderiyorlar.