Eskişehir maçına organizasyon

Başlatan King Of The North, 03 November 2007, 17:19:00

« önceki - sonraki »

King Of The North

Evet arkadaşlar Samsunsporumuzu yalnız bırakmamalıyız,özellikle Ankara'dan maça gitmek isteyen arkadaşlar toplanalım özelime yazabilirsiniz hep birlikte takımızı desteklemeye gidelim.
Sevgili Admin bu başlık bu topiçte kalsın en çok burası tıklanıyor,taşımamanızı rica ediyorum.Maç gününe kadar görüşlerimizi paylaşalım kimse olmasa da ben tek tabanca gideceğim.

berusa55

100-150 kişilik bi taraftar grubumuz orda olsa yeteriz eskisehire...eskisehirde samsunlu cok var. onlar da samsunsporumuzu yalnız bırakmayacaktır. bursa grubu da orda olacagına göre ben baya bi taraftar bekliyorum acıkcası

King Of The North

Samsun'dan organizasyon kesinle olacaktır.Çevre illerden de arkadaşları bekliyoruz,atkısını alan gelsin cümbüş yapacaz.

maviay55

ewet beyler es-es e akmalıyız takımı yalnız bırakmayalım..atkılarımızla formalarımızla es-es e ooo samsunspor oooleyyyy ahaa cümbüş warr..Ankaradan bize katılmak isteyen arkadaşlar maximum_55 e ve bana özel msj atabilirler..

maço

ankarada 2-3 arkadasım var onların gelecegı kesınlestıgı zaman sıze soylerım beraber gelırsınız

maviay55

King Of The North

Birlikte gidelim diyenler özelden mesaj atabilir telefonlarımızı ve msn'leri alalım irtibatta olalım. :wink:

Dogan Durmus

Samsunspora eskişehir maçında başarılar..

bafradan55

Benim baba tarafı hep Eskişehir'de maçta Samsunspor tribününe girecekler.

King Of The North

Alıntı yapılan: "bafradan55"Benim baba tarafı hep Eskişehir'de maçta Samsunspor tribününe girecekler.

Maç günü arkadaşımın düğünü var ama Samsunspor aşkı herşeyden önce gelir çünkü benim ilk aşkım son çarem Samsunsporum,bu takımı yalnız bırakamayız artık.

King Of The North

Başkanın otobüs sözünü verdi bu muhteşem bütünleşme sonrasında.

http://www.youtube.com/watch?v=ev85KghkNps

berusa55

tek kelimeyle süper!! bu birlesme bu kenetlenme bizi hedefimize götürecek insallah!

Kadir ÇELEBİ

http://www.youtube.com/watch?v=ev85KghkNps

Goruntu tuylerimi diken diken etti gurur duydum bundan sagolun arkadaslar..

cem 55

arkadaslar malatya mac topiçindede yazdım takımımız son haftalarda cok iyi oynamasada inanılmaz mücadele ediyo futbolcularımızın hepsinde kazanma azmi var kapasiteleri ölcüsünde herkes kosuyo savasıyo senelerdir özledigimiz tablo bu sene karsımızda.bizlerde taraftar olarak bu takımın sonuna kadar arkasında olmalıyız her nerde olursa olsun destek vermeliyiz.bu haftaki eskişehir macı bizim için cok önemli hem eskişehirin 1.lig yolunda direk rakiplerimizden biri olması hemde taraftarı ve mazisiyle bizim gibi 1.ligi hakeden bi takıma karsı takımımızın sonuna kadar yanında oldugumuzu göstermemiz acısından bu hafta herkesi eskişehire bekliyoruz.üniversiteyi eskişehirde okudugumdan biliyorum eskişehirde okuyan bircok samsunsporlu kardesimiz var onların maca ilgi göstereceklerine eminim baskanımızda dün samsundaki grublara otobüs sözü verdi samsundanda iyi bi katılım olacaktır sıra ankara bursa istanbul gibi eskişehire cokta uzak olmayan taraftarımızın coklukla bulundugu yerlerde macın cumartesi olması kötü oldu ama gelin arkadaslar eskişehirde takımımızın yanında olup hem gövde gösterisi yapalım hemde yeni bi galibiyet coskusunu birlikte yasayalım.herkesi cumartesi günü eskişehire bekliyoruz.

atakumlueray

istanbulda yazın yaptığımız toplantılarda deplasmanlara otobüs ayarlanacağı sözü verilmişti..öyle bir organizasyon olcaksa ben 3_4 arkadaşımla gelcem..olmazsa trenle otobüsle gitcez artık..istanbul grubumuz ortak ulaşım için ugraşıyor mu?