Eskişehir maçına organizasyon

Başlatan King Of The North, 03 November 2007, 17:19:00

« önceki - sonraki »

south_london

istanbuldan trenlede gidilebilir aslinda.

maço

arkadaslar trıbun bolumune de yazdım bende bı arkasla ıstanbuldan gıtmeyı dusunuyoruz eger bı org olursa otobus falan guzel olur olmazsa trenle toplu gıdelım

Tribün_ali

Eskişehirde 500 yakın taraftarımız olur samsundan 150 kişi gider cevre illerden gelenler ve eskişerhirdeki samsunsporlularla 500 kişiyi buluruz

celebi

BU HAVAYLADA 500 KİŞİ OLUR SANIRIM.AMA 500 KİŞİ DEPLASMAN İÇİN MANYAK BİR SAYI YANİ

King Of The North

Ankara'dan gitmeyi düşünen varsa benle irtibata geçebilir,kesin gidiyorum bu deplasman kaçmaz benim açımdan.Takımın MALatya maçındaki mücadelesine hayran oldum yıllar sonra.

atakumlueray

istanbuldaki abilerimizden son güne kadar eskişehire organizasyon beklicez.istanbuldan otobüs kalksa 1 otobüs bile yeterli olmaz die düşünüyorum.hani herkes istanbul grubu yazıyor niye kimse bu konu hakkında yazmıyor?

maço

veis abi celebi abi selahattin abi cem abi nerdesiniz gitmicekseniz soyleyinde atakumlueray ve arkadaslariyla benim arkadaslarla gideriz biz.

cem 55

mete kardeşim hafta sonu her ne olursa olsun eskişehirdeyiz.otobüs organizasyonu büyük olasılıkla olacak.macın cumartesi olması biraz canımızı sıktı programı aksattı ama genede planda degişiklik yok.otobus organızasyonu için öncelikle sayıyı belirlememiz gerekiyo  ben kendi tayfamı yazarak listeye baslayayım gelebilecek arkadaslarda isimlerini yazarlarsa ona göre kendimizi ayarlarız.olduki yeterli sayıyı bulamadık trenlede olsa mutlaka eskişehirde oluruz kardeşim.

1-cem 55 (4 kişi)

maço

eyv abi bende arkadaslarla konusup kesin sayiyi bildiririm bugun yada yarin

King Of The North

Alıntı yapılan: "camakf_55"eyv abi bende arkadaslarla konusup kesin sayiyi bildiririm bugun yada yarin

Şu sayıyı bir de biz bulabilsek :lol:
Şu an maviay55 ve ben varım yok mu gelen gençler,kopmaya gidiyoruz maç izlemeye değil :wink:

atakumlueray

ben de arkadaşlarla konuşup yrn yazcam ama tren saatleri çok ters.milletin sınavı da var.otobüsümüz olursa ben daha fazla kişiyle gelicem.otobüs için sayıyı yrn belirtcem...ayrıca sadece istanbuldan organizasyon adı altında yeni başlık açsak daha verimli olur sanki

celebi

camakf kardeşim ben ve veis bildiğim kadarıyla gelemeyeceğiz. keşke gelebilsek ama :oops:  :(  ama fikret başkanı arayıp otobüs işini söyleyeceğim bilginiz olsun.cem kardeşimiz bu mesele ile de ilgilenir selahattin abi zannedersem otobüs olursa gelebilir.yani toplam bir otobüs dolusu adam çıkar. atakumlu eray kardeş sende uzun süredir yoktun. :wink: ama sayıları belirtin ve ona göre fikret başkan otobüs ayarlasın.bu ara da ajmet ve mesutta gelecekti herhalde. :wink:

körfez55

istanbul grubu diyen arkadaşlar sizde o gruptasınız unutmayın.sayı belirmedkçe nasıl bir organnizasyon bekliyosunuz ki.acele etmeyin sayı belirlensin herkes kendine göre işini ayarlasın.biz de gelen taleplere göre organizasyon işini halledelim.

atakumlueray

evet abi yoktum uzun zamandır pc bozuktu.eğer otobüs olursa ben 4 kişiyle garanti geliyorum..

celebi

Alıntı yapılan: "atakumlueray"evet abi yoktum uzun zamandır pc bozuktu.eğer otobüs olursa ben 4 kişiyle garanti geliyorum..

Eray bunu tribün bölümündeki topiçede yazarsan iyi olur.