Eskişehir maçına organizasyon

Başlatan King Of The North, 03 November 2007, 17:19:00

« önceki - sonraki »

King Of The North

Haydi Ankara uyan artık yatma zamanı değil herkes Es Es'e akmalı.2,5 saatlik yol...

nilsah

ben zaten eskişehirdeyim o gün

maço

ankaradakı arkadaslar benım ankaradakı arkadaslar gelıyo maca 3-5 kısı tam kesın degıl sayı ben solerım onlara, beraber gelırsınız

maviay55

Alıntıankaradakı arkadaslar benım ankaradakı arkadaslar gelıyo maca 3-5 kısı tam kesın degıl sayı ben solerım onlara, beraber gelırsınız

ok haber beklioz maximum_55 ve ben gidioz Allahtan bi terslik çıkmazsa onlarla da tanısmak isteriz

CeLL-O

Samsundan Cuma 23:00de otobüs kalkacaktır  :wink:

http://www.forzasirinler.org/forum/showthread.php?t=172

King Of The North

Alıntı yapılan: "camakf_55"ankaradakı arkadaslar benım ankaradakı arkadaslar gelıyo maca 3-5 kısı tam kesın degıl sayı ben solerım onlara, beraber gelırsınız

tAMAM KARDEŞİM BİZE ULAŞSINLAR HABERLEŞELİM
CUMARTESİ SABAH HAREKET SAATİMİZ 07:30 ONA GÖRE AYARLASIN HERKES KENDİNİ.

timofte

Ben de Samsun'dan düşünüyorum gitmeyi. Camia Eskişehir'de yine bir araya gelecek galiba..

celebi

Alıntı yapılan: "timofte"Ben de Samsun'dan düşünüyorum gitmeyi. Camia Eskişehir'de yine bir araya gelecek galiba..

inşaallah orada olunacak. bu arada samsundan kaç kişi geliyor orası toplam 250 kişi alıyormuş.ve bu arada rakip takımın yeri altta olduğu için ses az çıkıyormuş sadece kasımpaşa ve hodri meydanlılar seslerini çıkarabilmişler 3. süde biz olalım. derim.

veis

kasımpaşa ses çıkardıysa samsunsporum fazlasıyla ses çıkarır ama 250 bilet ne ya çok az.buna yönetimin talebi olmalı samsunspor taraftarı takımına açken böyle bişey olamaz.

MaMi 55

istanbuldan otobüs kalkıyomu  yaa ben gitcemde ölümüne SAMSUN LAZİGO

s_uzunkaya

tv yayını var değilmi arkadaşlar?

celebi

Evet saat 13:00 da d spor da var

MaMi 55

istanbuldan bende geliom otobüs varsa
varmı otobüs

cem 55

beyler itiraf etmek gerekirse otobüs isini halledemedik cok yuksek meblalar istiyorlar bizde vazgecmek zorunda kaldık eskişehire cuma gecesinden trenle gitmeyi düsünüyoruz.mete ve eray sizin içinde uygunsa cuma gecesi haydarpasadan trenle gidelim 34 ss 1965 ve kou_lu bize 4 arkadasıyla kocaelinden katılacak bende 4 arkadasımla gelicem tren yolculukları daha bi muabbet daha bi güzel geçiyo istanbuldan bize katılmak isteyen arkadasları bekliyoruz hem takımımızı bu zor deplasmanda yalnız bırakmamıs oluruz hemde ankaradan bursadan samsundan gelecek samsun sevdalılarıyla yüz yüze  tanısma fırsatı buluruz.

MaMi 55