TFF 1.Lig, 12.Hafta | Eskişehirspor 2-1 SAMSUNSPOR

Başlatan harbisamsunsporlu5517, 03 November 2007, 16:15:41

« önceki - sonraki »

HoLiGanisT

Alıntı yapılan: "selahattin55".çünkü o yönetici .........lerinize söyle adam gibi misafir takım taraftarına yer gösterin.bunu yapamassanız deplasmana helede samsuna gelmeyin.hem bize direk göstern o 4kişiye söyle o işler direkle olmaz .o büyüklükte daha hassas aletlerimiz var.onları rahatlatırız merak etmesinler.kurbaların borusu ötmez samsunda yosunlan beslenen yosun beyinliler.

samsuna gelsinlerde stad görsünler,ama boşver yaaa gelipte stadımızı kirletmesinler

alemin kralı biziz eskişehirdende büyüğüz rakibimiz olamaz bir b kategorisi takımı

HoLiGanisT

çelebi eskişehirle dostluğumuz yoktur bu saatten sonra olamazda ne eskiden ne de şimdi.bizim dostumuz yoktur alın size dost bildiğiniz eskişehir.ne dostluğu ben forumlara bakmam gerçek hayata tribünde edilen küfürlere bakarım karadenizliyiz samsunun çocuğuyuz karadenize samsuna edilen küfürler dönecek esas sahiplerine

körfez55

herkes hakettiği karşılığı görür elbette.bence bizim kalabalık gitmemizi yediremediler.belki de 2 senedir bu kadar kalabalık bir deplasman taraftarı görünce zaten nadir buluyoruz böle deplasman taraftarı deyip iyice bi küfür edelim dediler.zaten stadyumda içecek bir su bile bulamadık.çünkü bizden önce su satacakları kimse gelmemiş oraya.

son olarak diğer takımların puan kayıplarıyla teselli bulduk.inşallah ilerleyen haftalarda şanssız puanlar kaybetmeyiz.

celebi

Alıntı yapılan: "HoLiGanisT"çelebi eskişehirle dostluğumuz yoktur bu saatten sonra olamazda ne eskiden ne de şimdi.bizim dostumuz yoktur alın size dost bildiğiniz eskişehir.ne dostluğu ben forumlara bakmam gerçek hayata tribünde edilen küfürlere bakarım karadenizliyiz samsunun çocuğuyuz karadenize samsuna edilen küfürler dönecek esas sahiplerine

Biz niye malatya düşmanıyız. :twisted: veya katil olanlar neden katil olurlar.insanın sağlam ve düzenli düşünebilmesi için sinirinin geçmesi gerekir.birde sakın eskişehiri savunduğumu zannetmeyin benimde tasvip etmediğim yönleri oldu.ancak bizim yaptığımızın bize yakışmadığını söylemek isterim.

HoLiGanisT

çelebi bilmiyorum geldinmi eskişehire ama baba çok ağrıma gitti gçzlerim doldu 8 bin **** bize oradan hep bir ağızdan küfür edince.malatya bile bu kadar topluı sövmemişti bak kaç gün geçti sinirim geçmedi daha ulan ben bunları dost bildim yaaa yapılırmıydı bu bize.anlaşılan oki bizim bizden başka dostumuz yok inanın yok ts ile de eskişehir kanka olmuşlar bize küfür ediyorlar etsinler tsninde eskişehirinde kocaelininde allah belasını versin.biz bize yeteriz bizim kardeşe dosta ihtiyacımız yok eğer bunu ben diyorsem gerçekten böyledir çelebi ve diğer arkadaşlar.bizim niye kardeşe ihtiyacımız yok biliyonuzmu en büyük bizizde ondan.ben eskişehire kırıldım inş.çıkamazlar maliye bakanının elinde patlasın o takım sergenin işkembesi çıksın hep beraber yiyelim zehirler o adamı

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: "HoLiGanisT"

Seni Anlamamak mumkun degil zaten en guzel tepkimizi gelirlerse tiribunde vericegimizdende suphem yok o ettikleri kufurleri biz tv karsında duyduk sen stad icinde duydun sinirlendik.. onemli bir sey daha var 1000 kadar ogrenci kardeslerini stad'a getirmisler onlara nasıl ornek olduklarınıda gorduk...

harbisamsunsporlu5517

holiganıst beddua etme boşver bız çıkalımda eses ne ederse etsın ıster çıksın ıster çıkmasın yaptıkları çok ayıp ama onlar buraya geldımı bız ınsanlığımızı yapalım  mısafırperferlıgımızle eses i maglup ederekte sahada cevabımızı verelım gerısı önemlı degıl

HoLiGanisT

evet biz insanlığımızı yapalım es esi fıs fıs yapalım zaten fıs fıs lar.es es es yeter be yaw fıs fıs desek.es es diyerek reklamları oluyor sanki büyük klüp gibi görünüyor.fıs fıs fıs fıs çetenede sar benide bedene 2.yarı 12.hafta alacağım sana bir tane boru.neyse biz birlik olalım bu haftada birleşelim es es ve diğerleri olur fıs fıs.geri kalan takımların da a.q

hepimiz Samsunspor için birleşelim.
statımızın bu hale gelmesinde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler hepsinden ALLAH RAZI OLSUN ONLARA NE KADAR DUA ETSEK AZDIR.eskişehirin kümesini görünce haftaya ALLAH nasip ederse stadımın betonunu taşını toprağını öpüp alnıma koyacağım

harbisamsunsporlu5517

es sınler  şimşek çaktımı napacaklar bakalım

CarSambaLi.Lord

HoLiGanisT

ozkan17

allah nasıp ederse ıcerdekı 17,hafta macında dıyarbakır macı ıcın aydından oraya gelcem o maca ınsallah  btun samsunspor sevdalıları sızlerle gorusuruz ordaa

Tribün_ali

Ee bunu burda rovanşıda var bakalım ne yapacaklar adamlar karşısında kalabalık deplasman taraftarı görünce şaşırmışlardır maca gelincede her zaman ki gibi 1 gol atim defansa yatıyoruz artık bu bizim hobimiz oldu

MeramLýMustafa

Alıntı yapılan: "karasamsun"@meramlimustafa
gorduklerin benim nerde yasadigimi sorgulamama seep oldu. mac gunleri ozellikle kimse esk.de bizans atkisi takmaz, takarsa tepki cekecegini bilir. arada sana bir kac kisi geldiyse sansina unutmaki 45 bin ogrencinin oldugu bir yerde bu kadarida bormaldir. su bahsettigin bejeka ve eses dernegi nerde ben onu bilmiyorum mesela. bir dernek varsada buyuk ihtimalle kiraathane gibidir faliyetleri yoktur ki ben bilmiyorum. yillar oncefenerium u nasi kapattirdigimiz ortada. nette biraz gezinirsen maclardan sonra fenerium un onunde polisin bekledigi resimleri gorebilirsin. bence olay artik sadece camura kaydi, anadoludaki son kalelerden biriyiz bozdurmayiz.

biladerim benim memleketimde 80.000 öğrenci var.Selcuk ünide ama ben hiç görmedim stadıma kızın yanında istanbul takımı atkısı takıpta poşetinden konyaspor atkısı çıkarıp maça geldiğini.....Aynı şey Samsun içinde geçerli burda bırak ben İstanbul takım atkısını takanı tutanını görmedim daha....birde eğerki ben yarım saat 1 saatte gördüğümü sen senelerdir göremediysen diyecek birşeyim yok hani boşuna yaşıyon demekki :D Şehrinden bi habersin ....Anadoluda son kale filan değilsiniz sende biliyonki eskişehir 1.lige çıksa her hafta deplasman takımının taraftarından size yer kalmaz...Eskişehirde sadece Odunpazarı denilen yerde oturanlar sadece Eskişehirsporlu diğerleri faso fiso kime maral okuyon ulan nette fazla yazmazdım gerçekten çok b.ktanmış bu net ortamı salla sallayabildiğin kadar...Neyse bu hafta gene yolumuz düşecek gibi eskişehirden geçecez bursaya giderken yolda beklede yüzyüze konuşalım..Burayı fazla meşgul etmeye gerek yok...;)

selahattin55

ES es BANA GÖRE DÜŞMANIMIZ bundan sonra.samsuna gelecekleri günleri merak ediyorum nasıl gelecekler.hem sen o koskaca demir direği hiç görmedin heralde veya anlamını bilmiyorsun çelebi.onlara öyle bir direk göstercem ki üstünde yürüyerek eskişehire gideckler.