TFF 1.Lig, 11.Hafta | SAMSUNSPOR 2-0 MaLatyaspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 28 October 2007, 15:58:35

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "aliihsan55"Samsundan şimdi geldim.Maç harikaydı.Serkan çok iyiydi.F.Aytekin çok iyi oynadı,önceki maçlarda çok çabuk yere düşerken dün çok diri ve istekliydi.Bu şekilde devam ederse sağ açık aramamıza gerek kalmaz.Orta ikilimiz Furkan ve Zafer yetersizler bence ,topu o bölgede tutup oyunu yönlendiremediler bir türlü.Bu nedenlede genelde ataklarda kanatları kullandık.İlk yarının sonunda Kral ın volesi gol olsa süper olacaktı,enfes vurdu gerçekten.Mardine attığı röveşatayı seyredemedim beyler bu arada onun videosu varmı ?
Uzun zaman sonra samsunda Serkan-celil ikilisini bir arada seyretmek,mükemmel taraftarın arasında olmak ve malatyaya yaslamak çok güzeldi.

bence zafer iyi oynadı ama dediğin gibi furkan berbettı - evet mardin maçının videosu var samsunspor.biz forumunda hatta MAL atya maçının bile var  :wink:

Sadece Samsunspor

Alıntı Samsun affetmedi 0-2

1. Lig'de Samsunspor, ekonomik kriz yaşayan Malatyaspor'u evinde 2 golle devirdi.
4.11.2007

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda hem centilmenlik vardı, hem de mücadele... Bir zamanlar Süper Lig'de fırtınalar estiren iki takımın tek amacı futboldu... Açıkça söylemeliyim ki, beklediğimden daha dirençli bir Malatyaspor izledim. Bunu, Malatyaspor'u küçümsediğim için söylemiyorum. Tamamen içinde bulunduğu zor şartları kastediyorum.
Maçın henüz ilk dakikalarında konuk takım Serdar Samatyalı ile gole çok yaklaştı, ancak tecrübeli kaleci Mehmet, topu kornere yolladı. Daha sonra ev sahibi ekip Caner ve Serkan ile mutlak pozisyonlardan yararlanamadı. Golsüz biten ilk yarının sonunda, Samsun'un ikini devrede daha etkili olacağını biliyorduk.
47. dakika Caner'in ustalık kokan golüyle öne geçen Samsunspor karşısında, Malatyaspor demorilize oldu ve beraberliği aradı. Taner Demirbaş'ın direkten dönen şutuyla beraberlik şansını kaybeden konuk ekip, Sefa'nın ikinci golüyle rakibine teslim oldu.

Murat SANDIKÇI/DHA

HaSaNCaN

kayacan

Samsunsporumuzu tebrik ediyorum.Özellikle Mal atyayı yenip başımızı öne eğdirmedi.Hesabımızı almaya başladıya çok mutluyum.Sen yaşa Samsunspor.

Kadir ÇELEBİ

Fotoğraf ve videolarını paylasan tum arkadaslarıma tsk. ederim emeginize yureginize saglık...

samsunmania

Foto ve video paylaşımında bulunan arkadaşlara çok teşekkürler. Bize sevinci paylaşma şansı verdiğiniz için.  Vallahi yanınızda olmak için neler vermezdim. Ayrıca taraftarın birleşmesi yönetimi de ateşleyecek ve doğru işler yaptıklarını onlara bir daha gösterecektir. Büyük Samsunspor taraftarına saygılar ve sevgiler sunuyorum. Bizler özel insanlarız çünkü ölümüne SAMSUNSPORLUYUZ.

yk55

yavşak d-spor tribünlerin oraya bi mikrofom koymamış. biz maçı televizyondan seyrederken tezahürat çok az geliyordu. şimdi youtube ta görüntülere baktımta çoşmuş kardeşim taraftar. ipneler doğru bişe yapsalar şaşarım zaten.

Kadir ÇELEBİ

İstanbulspor macında gorduk ornegini stadta 2000 kisiyiz bir avuc istanbul taraftarı var sesleri sinek vızıltısı kadar bile degil mac sonrası goruntuleri izliyorum bahsettigim 2000 kisilik taraftar toplulugumuzdan sesleri duymak mumkun degil aksine adamların sesi cıkıyor mikrefonun oldugu yeri doldurmamız lazım. bu gercekten moral bozucu oluyor tiribunlerimiz en kotu hali 5000 kisiyken ekran karsısında goruntu olarakta ses olarakta heycan alamıyoruz...

Sadece Samsunspor

YEREL GAZETELER HABERLER

Alıntı GALİBİYET SİZİN ESERİNİZ

Samsunspor'un muhteşem taraftarı dünkü maçta yine harikaydı. Tribünleri dolduran taraftarlar, 90 dakika boyunca hiç susmadan takımlarını destekleyerek 12. adam olduklarını ispatladı. Taraftarlar öylesine takımlarına sahip çıktılarki, ayrı oturan gruplar biraraya gelerek güç birliği yapıp, ortak tezehürat yaptılar. Birleşme statyumda "İşte taraftar bu" dedirtti.

Alıntı BRAVO KRAL

Samsunspor'un son haftalardaki başarılı ismi Serkan Aykut, dünkü karşılaşmanın yine en iyileri arasındaydı. Gol atamayan Kral,"Güzel bir galibiyet. Golü kimin atması önemli değil" dedi

YİNE MUHTEŞEM VOLE
Attığı gollerle takımını sırtlayan Türkiye Gol Kralı ünvanlı Serkan Aykut, Malatyaspor karşısında 90 dakika boyunca hiç durmadan çalıştı. Defansta ve orta alanda arkadaşlarına yardımcı olan ünlü golcü, forvette ise rakibi adeta bunalttı. Kral, karşılaşmanın ilk yarısında sağ taraftan ceza alanına gelen tapo yine muhteşem bir vole vurdu, ancak, topu kaleci aynı güzellikle kornere çeldi.

GALİBİYET HAKKIMIZDI
Malatyaspor'u devirerek büyük bir moral kazandıklarını belirten Serkan Aykut,"Hocamızın dedİği gibi takım oyunu oynamaya başladık. Herkes görevini en iyi şekilde yapıyor. Bu karşılaşmada da yaptık ve haklı bir galibiyet aldık. Kimin gol atması önemli deği, önemli olan galibiyetti. bizde 3 puanı aldı. Bu arada, bizi 90 dakika boyunca destekleyen taraftarımaz arkadaşlarım adına teşekkür ediyoruz. Galibiyette payları büyük" dedi.

Alıntı İLDİZ: YOLA DEVAM

Teknik Direktör Yücel İldiz, takımının oyunundan memnun olduğunu belirterek,"Her geçen hafta düzeliyoruz. Malatyaspor karşısında Samsunspor gibi oynadık" dedi

TAKIM OYUNU OYNUYORUZ
Karşılaşmanın genelinde iyi oynayan tarafın kendileri olduğunu ifade edan Teknik direktör yücel İldiz, "Ligde 11. haftaya geldik. İlk haftalardaki oyunumuzla şimdiki oyunumuz arasında dünyalar kadar fark var. Her geçen gün üzerine katarak daha iyi oynuyoruz. Deyim yerindeyse Samsunspor gibi oynamaya başladık. Demekki iyi yoldayız. Galibiyetlerin devamı gelecek. Yola devam " diye konuştu.

GALİBİYET TARAFTARIN
Taraftarın muhteşem olduğunu da kaydeden İldiz,"Bu tür karşılaşmalarda alınan galibiyette en büyük pay kesinlikle taraftardır. sezon başından buyana bizleri yalnız bırakmayan taraftarımız bu karşılaşmada da muhteşemdi. 90 dakika boyunca hiç susmadan desteklediler. Maç sonrası stadyumu terk etmeyerek bizlere gösterdikleri sevgi ise bir harikaydı. Galibiyeti taraftarımıza armağan ediyoruz" dedi.

CELİL'DE SORUN YOK
Gazetecilerin "Celil oyundan alındığı için kızdı" sorusuna tecrübeli teknik adam," Ben böyle birşey farketmedim. Celil'in takımın en önemli oyuncularından birisi. Liglerde bir markadır. Her teknik adam onun gibi bir oyuncuya sahip olmak ister. Oyundan taktik gereği aldım. Celil'de problem yok" dedi. İldiz, "Çok sarı kart görüyoruz" sorusunu ise,"Bu önemli bir konu. Sarı kart konusunda futbolcuları uyardım" diye yanıtladı.

Alıntı CANER'İN SEFA'SI

Son iki haftadır galip gelemeyen Samsunspor, sahasında oynadığı Malatyaspor'u Caner ve Sefa'nın golleriyle 2-0 yendi...

CANER'in SEFA'sı

ÇOK KAÇIRDIK
Lige ağırlığını yavaş yavaş koymaya başlayan Samsunspor, dün ligin güçlü ekiplerinden Malatyaspor'u konuk etti. Karşılaşmaya çok hızlı başlayan Samsunspor ilk yarıda Caner, Serkan, Zafer ve Fatih ile gole çok yaklaştı, ancak, konuk edibin kalecisi Emrah bu gollere izin vermedi. İlk yarı golsüz sona erdi.

CANER VE SEFA
İkinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren evsahibi Samsunspor, Aradığı gole 47. dakikada ulaştı. Fatih'in ara pasıyla ceza alanına yaklaşan Caner kaleci Emrah'ın üzerinden topu ağlara gönderdi. Kırmızı Beyazlılar 75. dakikada Celil mutlak bir gol kaçırdı. Karşılaşmaya son noktayı 90+3'te Sefa koydu.2-0

edmontdante

Hakkı YEŞİLYURT Halk gazetesinde  gollerin ofsayt olduğunu yazmış ama 2 golün ofsayt olmadığı özetlerde net görnüyor.İlk golün ise ofsayt olmadığını maçta net gördüm zaten pozisyon tam hizamızda oldu.Özette sonradan ekrana giren en soldaki oyuncu ofsaytı bozuyor zaten adamın hareketlerinden de belli farkında olduğu

berusa55

hakkı yesilyurt pozisyonları nasıl izlemiş acaba?! iki gol de nizami! ofsaytla uzaktan yakından alakası yok!

yk55

hayret bişe yaaa. biz maç kazanıyoruz üstekilerin hepside kazanıyor. üstekiler kaybediyor bizde kaybediyoruz. elin antep bld.sini biz yenemiyoruz kocaeli 5 atıyor, boluyu yenemiyoruz karşıyaka 3 atıyor. off offf kafayı yemesek iyi valla

edmontdante

Alıntı yapılan: "yk55"hayret bişe yaaa. biz maç kazanıyoruz üstekilerin hepside kazanıyor. üstekiler kaybediyor bizde kaybediyoruz. elin antep bld.sini biz yenemiyoruz kocaeli 5 atıyor, boluyu yenemiyoruz karşıyaka 3 atıyor. off offf kafayı yemesek iyi valla

Bolu ve Antep Belediye maçlarında 4  puan bedava gitti.Adamlar 3-5 yediler bu hafta.

maviay55

yaa müthiş videolar katkılarından dolayı herkese tşkler gurbette de olsak staddaymısım gibi hissettim kendimi pc başında da olsa bı birleşmeyi bu sevgiyi görmek ne güzel...hiç bozulmasın bu birliktelik Alem duysun Samsun gelioorrr...

diğer takımlar varsın kazansın biz MAL*atya ya koyduk ya daha ne isterim beaa  :P  :P

trabzonluyum55

takım kaybedince üzülüyoruz.takım kazanınca neden diğer takımlar kazandı diye üzülüyoruz.ne olcak bizim halimiz :) biz yenemedik onlar yendi.bir takımda tek bir futbolcunun gününde olmaması yada basit hatalar yapması takımı altüst edebiliyo.o yüzden böyle kıyaslama yapmak pek mantıklı değil.sonuç itibariyle 5 haftadır kaybetmiyoruz.bu halimize şükretmeliyiz.