TFF 1.Lig, 11.Hafta | SAMSUNSPOR 2-0 MaLatyaspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 28 October 2007, 15:58:35

« önceki - sonraki »

MeL_55

merkez

Alıntı yapılan: "edmontdante"Hakkı YEŞİLYURT Halk gazetesinde  gollerin ofsayt olduğunu yazmış ama 2 golün ofsayt olmadığı özetlerde net görnüyor.İlk golün ise ofsayt olmadığını maçta net gördüm zaten pozisyon tam hizamızda oldu.Özette sonradan ekrana giren en soldaki oyuncu ofsaytı bozuyor zaten adamın hareketlerinden de belli farkında olduğu

Bu ayrıntıya dikkat çektiğiniz için sizi tebrik ederim.Zira ben de bugün Hakkı Yeşilyurt'un yazısını okuyunca öfkelenmedim desem yalan söylemiş olurum.

Hakkı Bey '' Bölüm bölüm sezonun en iyi oyununu oynayan  Samsunspor,Taraftarının sunduğu ciddi katkı ve yan hakemin kalkmayan tartışmalı iki bayrağı ile istediğini alan taraftı'' demiş ve aklım ve vicdanım her iki pozisyonunda ofsayt olduğunu söylüyor diyerek bitirmiş.

Pozisyon kendisinin de dediği gibi zaten tartışmalı ise kalkmaması neden anormal anlamış değilim.Acaba kendisi kalkmasını mı bekliyordu!

Hakkı Bey'in Samsunsporluluğuna söz söylemek haksızlık olur, kendisi çok sıkı,samimi, yılların Samsunsporlusudur bildiğim kadarı ile ama sanırım kullandığı ifade de bir sıkıntı var.

Kaldı ki o iki pozisyon ofsayt dahi olsa ,Malatyaspor ile Malatya da oynayıp yenilerek küme düştüğümüz sezon orada bize yapılanlara karşılık nasıl vicdan muhasebesi yapabiliriz.

kayacan

MAL ATYA MARŞI....
Samsunun rıhtımında yaparlar gemi aman aman.
Oturmuş ehli keyifler çekerler demi.
Çatlak Patlak Delikte Deşik Lanet Manet
Hepsine bak çek mastor çek aman aman Dalgaya bak.
Samsunun rıhtımında var bir meyhane aman aman.
Çok naz etme malatya abla doldur 2 tane.
Çok naz etme malatya abla doldur 2 tane.
Samsunun rıhtımında herkesin kafası dalgası saat gibi
Samsunun rıhtımının neşesi Malatya abla
ama bacımız ha bacımız yan gözle bakmayız
Raconumuz var...
Samsunun rıhtımında yaparlar kantar aman aman.
Samsunun rıhtımında yaparlar kantar aman aman.
Bu Mal atya kolpaların hepside mantar.
Samsunun rıhtımında Malatyada uzaktan taş atanların Hepsi havagazı Raconu vaar.
Samsunun rıhtımında Mal atya nazlı aman aman.
Samsunun rıhtımında Mal atya nazlı aman aman.
Mekansız kardeşlerimin hepside hızlı
Söğütlübahçeli kardeşlerimin hepside hızlı.

Müziğiyle dinleyin.....
http://rapidshare.com/files/67450106/18_-_TOPHANE_RIHTIMINDA.mp3

celebi

şu mal -at ya dan Allah razı olsun adamlar hem bize maçı verdiler hem grupların birleşmsine sebep oldular yaw. :lol:

berusa55

hakkı yesilyurt bu gollere nasıl ofsayt diyor anlayamıyorum ama madem samsunsporlulugu kusku götürmüyor o zaman yazı yazarken bunca insan da yazılarını okurken biraz daha yazdıklarında hassas olmalı. bu nasıl bir yazdır ki samsunsporumuzun galibiyetine resmen gölge düsürür niteliktedir! pozisyonları defalarca izledim. ve ofsayt olmadıgı apacık ortadadır! benim gibi bir cok  samsunspor sevdalısı arkadasım da burda aynı fikirdedir...pozisyonları tekrar izleyin! tertemiz goller tertemiz!

harbisamsunsporlu5517

Kırmızı-Beyazlı takımın Basın Sözcüsü İmran Okumuş, alınan galibiyetin çok anlamlı olduğunu belirterek, "Futbolcularımız büyük bir mücadele örneği sergilediler. Bu takımla herkes gurur duyacak" dedi

MÜCADELE MÜKEMMEL
Son yıllarda Malatyaspor ile oynanan maçlarda atmosferin yüksek olduğunu, ancak, bu karşılaşmada en ufak bir taşkınlığın yaşanmamasına sevindiklerini belirten Basın sözcüsü İmran Okumu,"Rakip futbolcuları kulübün içinde bulunduğu durum hiç etkilememiş. Çıkıp mücadelelerini yaptılar.Bizi ençok sevindiren karşılaşmada taşkınlık olmaması. Centilmence bir maç oynandı ve kazandık" dedi.

HERŞEY MÜKEMMEL
Samsunspor'un gurur duyulacak bir takım olduğunu da ifade eden İmran Okumuş,"Çocuklarımız hiçbirşeyi dert etmeden profosyonelliğin gereği işlerini layıkıyla yapıyorlar. Aslanlar gibi çıkıp mücadele ediyorlar. Onlarla nekadar gurur duysak azdır. Kimse merak etmesin mutlu sona bu inanmış insanlarla ulaşacağız" diye konuştu. Okumuş, taraftarada teşekkür ederek,"Ailede herşey mükemmel gidiyor" dedi.

55_HayLAZ_55

BÜTÜN TAKIMI KUTLUYOR VE TEŞEKKÜR EDİYORUM bu taraftarın başı hiç öne eğilmesin..

harbisamsunsporlu5517

hergecen gün dahada iyiye gidiyoruz bunda taraftarımızın degerli yönetimimizin ve oyuncularımızın kattkısı çok buyuk hepinize engelli bir taraftar olarak çok tesekkur edıyorum allahıma şükürler olsun eski guzel gunlere çok yakınız

Tribün_ali

Çok mutluyum malları yendigimiz için hesabıda gördük kümeye mallar ama oyun beni tatmin edmedi

celebi

görüyorum ki malatya maçının bir faydası da üyelerimizin siteye olan ilgisini arttırdı. bunu sabahtan akşama kadar sitede olan birisi olarak söylüyorum. gerçektende harika . işte başarı bu konularda da yoğunluk kazanmalıdır.taraftar yönetik takım hep aksiyon halinde olmalıyız.haydi arkadaşlar devaaaaam.

erkan55

Alıntı yapılan: "Celebi"görüyorum ki malatya maçının bir faydası da üyelerimizin siteye olan ilgisini arttırdı. bunu sabahtan akşama kadar sitede olan birisi olarak söylüyorum. gerçektende harika . işte başarı bu konularda da yoğunluk kazanmalıdır.taraftar yönetik takım hep aksiyon halinde olmalıyız.haydi arkadaşlar devaaaaam.

haklisin celebi bugün 3 kez siteye girdim her girdigimde en az 4 kisi sitedeydi

salihcakir

ilk golü yakalamak güç görüntülerden ama ikinci golün ofsayt olmadığını anlayabiliyoruz. ilk golde de canerin geriden çıktığı yönünde bir izlenim oluşuyor ilk bakışta.

galibiyet çok güzel oldu. önümüzdeki hafta eskişehir deplasmanında bir galibiyet neden olmasın?

edmontdante

Süper videolar.Grup içindeki küçük çocuklar süperler.Yetişiyor yeni jenerasyon.Gruplar birleşip şov daha da büyüyünce bu çocuklar daha da heveslenecek

King Of The North

Alıntı yapılan: "edmontdante"Süper videolar.Grup içindeki küçük çocuklar süperler.Yetişiyor yeni jenerasyon.Gruplar birleşip şov daha da büyüyünce bu çocuklar daha da heveslenecek

Hatta videoların birinde 10 yaşında bir kardeşimiz çekim yapan abisine "ne gadaşımı la ....." diye sövüyordu arkadaşlarla ne koptuk ya,videonun ana teması o 10 yaşındaki kardeşimizdi bir anlamda.

HoliganSamSunLu

gerçek samsunspor bu olmalı ama bu sevincimizi yne kursağımızda bırakmadan bu hafta eskişehiride malup edip bir seri yakalamalıyız..