TFF 1.Lig, 11.Hafta | SAMSUNSPOR 2-0 MaLatyaspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 28 October 2007, 15:58:35

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Hakkımız olanı aldık insallah eskisehir deplasmanındanda 3 puan cıkarıcaz bunu basarıcak gucteyiz yucel hocanın bilgisine ve tecrubesine guvenmeye basladım mac oncesi yaratılmak istenen havaya kapılmadı takımımızı dinc ve mucadeleci olma yolunda basarılı olmasını sagladı yucel hocayı bu takımla beraber super ligte gormek isterim..

berusa55

Harun55

Zafere giden yolda, çekilen çile kutsaldir. :P

HELAL Be samsunum.

berusa55

Alıntı yapılan: "Harun55"Zafere giden yolda, çekilen çile kutsaldir. :P

HELAL Be samsunum.

hem de ne cile! öldük be kardesim ekran basında :)

King Of The North

Arkadaşlar takımızı ilk kez bu kadar istekli gördüm,muhteşem oynadık,maviay kardeşimle birlikte izledik ve ona Serkan'a ve Celil'e top geldiğinde dikkatle bak dedim karşı takım nasıl bocalıyor,işte MALlar da aynen öyle bocaladı tek kelimeyle MUHTEŞEMDİK.Şimdi sıra bizde Es Es maçında yerimizi alacağız inşallah.Bu takım yalnız bırakılmaz..

maviay55

ooooo samsunspor oooleeyyy

işte bu SAMSUNSPOR bu! son dkkaları ekran başında heycandan gidiyoduk samsunsporum mal-atya ya koydu hem de 2 dene birden...

haftaya eskişehire büyük samsunspor taraftarı akın yapcak gibi birleşme mükemmeldi..
bu futbolla es-es i de deviririz ALEM DUYSUN KRAL SAMSUN  :P

edmontdante

CANİKLİ MEKANSIZLAR

ŞİRİNLER

ŞİRİNLER BURAYA

BÜYÜK SAMSUNSPOR TRİBÜNÜ

mehmet yılmaz

King Of The North

Bekliyoruz devamını :wink:
Maçta ilk gol olduğğu sırada benim birader Şirinler tribünündeyken bir kavga olduğğunu söyledi bilgi verirseniz sevinirim umarım tatsızlık olmamıştır.

mehmet yılmaz

berusa55

fotolar ve birlesme sonrası görüntüler harika

Sadece Samsunspor

Alıntı SAMSUNSPOR:2 MALatyaspor:0

TFF 1. Lig'de 11. haftanın açılış maçında Samsunspor, kendi sahasında Malatyaspor'u 2-0 mağlup etti.

MAÇTAN DAKİKALAR

13. dakikada Serkan'ın ara pasıyla topla buluşan Caner'in müsait pozisyonda vuruşunda top kaleci Emrah'ta kaldı.

17. dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Serkan, bomboş pozisyonda topu kaleci Emrah'a teslim etti.

30. dakikada Kenan'ın pası ile kaleci ile karşı karşıya kalan Caner, müsait pozisyonda topu yandan auta attı.  

39. dakikada Zafer'in şutunda defansa çarpan top ağlara giderken kaleci Emrah, son anda topu köşeden çıkarmayı başardı.

44. dakikada Fatih'in pasıyla topla buluşan Serkan gelişine sert vurdu. Kaleci Emrah, son anda topu kornere çeldi.

47. dakikada Fatih'in defansın arkasına attığı topla buluşan Caner, aşırtma bir vuruşla topu kalecinin üzerinden ağlara gönderdi. 1-0

55. dakikada Taner'in sert şutunda top üst direğe çarparak auta çıktı.

75. dakikada Fatih'in pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Celil'in çapraz pozisyonda vuruşunda kaleci, topu kornere çeldi.

85. dakikada ceza sahasında topla buluşan Hakan Söyler'in sert şutunda kaleci Mehmet, topu iki hamlede kontrol etti.

90+3'de Malatyaspor defansının ofsayt diye duraksadığı pozisyonda buluştuğu topla ceza sahasına giren Ömür, yerden boş durumdaki Sefa'ya pasını verdi. Bu futbolcu, plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 2-0

STAT: Samsun 19 Mayıs

HAKEMLER: Hakan Ceylan xx, Serkan Akarca xx, Volkan Akçit xx

SAMSUNSPOR: Mehmet Bölükbaşı xx, Murat xx, Kenan xxx, Hakkı xx, Can xx, Fatih xxx, Furkan xx, Zafer xx (Ömür dk. 55 xx), Celil xx (Sinan dk. 80 x), Caner xx (Sefa dk. 85 xx), Serkan Aykut xx

YEDEKLER: Ercüment, Emre, Feridun, Kemal

TEKNİK DİREKTÖR: Yücel İldiz

MALATYASPOR: Emrah xxx, Mehmet Budak x (Mahmut dk. 66 x), Turgay xx, M. Alper xx, H.Engin xx (Tayfur dk. 60 x), Serkan Dökme xx, Hakan xx, Güngör xx, Ramazan xx (Zafer dk. 72 x), Serdar xxx, Taner xx

YEDEKLER: Eray, Mustafa, Kadri, Mustafa

TEKNİK DİREKTÖR: Sinan Alkış

GOLLER: Caner (dk. 47), Sefa (dk.90+3)

SARI KARTLAR: Furkan, Zafer, Caner, Can, Serkan Aykut (Samsunspor), Serdar, Güngör (Malatyaspor)

mehmet yılmaz

edmontdante

Süper Skor.MALatyaspor dua etsin kalecisine yoksa maç 5 olurdu.

Maçı fazla konuşmaya gerek yok.Konuşulması gereken taraftarın muhteşem birleşmesi,ilk gol sonrası  ve maç bitimi futbolcuların  muhteşem sevinçleri.Bunların hepsi  takımın bu maça ne  kadar inandığını gösteriyor.Gol sonrasını ve maç sonrasını herkesin görmesini isterdim diyeceğim ama SAMSUNİ gol sonrasını fotoğraflamış zaten ben de maç sonrasını videoya aldım.Yükleyeceğim.

hakem ilk yarı çok iyiyken maç 1-0 olunca tamamen ters döndü.2.yarı tüm insiyatifini rakipten yana kullandı.

Maçın adamı Fatih AYTEKİN'di.Futbol altyapısı ve futbol anlayışı bence çok iyi.Feridun ile kıyaslanamayacak boyutta.Feridun gibi dağınık,dengesiz değil.Sağ kanadı işler hale getirdi,takımı sola sıkışmaktan kurtardı.Bir de fizik gücü yüksek olsa.

Mehmet BÖLÜKBAŞI fazla top gelmese de her top gelişinde bizi tedirgin etti.Taner'in direkten dönen şutunda hatalıydı ama şansımız  yaver gitti o pozisyonda

Caner'in üzerinde çok büyük baskı olduğu çok açık.Maçı tribünden izleyen herkes bunu rahatca anladı.Attığı gol süper oldu gerçekten .Tribünde Caner'e ayağa kalkarak tek başına destek verenleri tebrik ediyorum.Herkes eleştirmek ve tepki göstermeye hazırken onlar ,hata bile yapsa destek oldular.Taraftarlık bu olsa gerek.Helal olsun.

Taraftarın birleşmesi süperdi.Önce Mekansızlar geldi.Sonra Şirinleri hep beraber çağırdılar.Eklediğim  resimlerde de görüldüğü üzere  o tribüne hepsi çok yakıştı ve ufak bir organize ile dehşet ses çıkacağı kesin.Bu birleşme olunca beraber maç izlediğim arkadaşlarımdan bir kısmının koşarak  oraya gittiklerine şahit oldum ki hepsi 30 yaş üzeri arkadaşlar.Ben de resim çekmek için karşı tarafa geçtim.

Birleşmenin olduğu alan bana kalırsa çok etkili bir bölge özellikle takım oraya atak yaparken.Güçlü bir destekle maç kazandırabilir.

mehmet yılmaz

yazacaklarım biraz da edmontdante'yi teyit eder nitelikte şeyler.

taraftar tek tazahüratta birleşince sadece gruplardan değil eski heyecanları ihsseden maratonun orta yaş kesiminden de katılanlar oldu ama kerem55 sana diyorum "olmadı karabük olduralım" yıllarını geçmişiz, yine de fena değildin ;)

olması gereken buydu aslında. Samsunspor taraftarı Türkiye'nin en sağlam taraftarlarından, yeter ki ortak hareket edilsin. helal olsun herkese.

şirinlerin pankartı, ilk golün sevinci... hepsi ayrı bir güzellikti.

bu maçı kazanmamız için birden çok sebep vardı ve çok şükür net bir skorla aldık.

maçla ilgili takım ruhundan söz etmek lazım. geçen seneki gibi sahte gülüşler, sorumluluktan kaçmalar yok. hata da yapaıyor çocuklar ama iyi niyetliler herşeyde önce.

malatya kalecisi maçın ilk devre kopmasını tek başına engelledi. çıkarılması çok zor olan iki topu çıkardı. bunların dışında da kaçan pozisyonlarımız oldu.

ikinci devre golü bulunca suç işledik sanki. hakem anında döndü ve dengelemeye çalıştı oyunu.

buna rağmen hak ederek aldık maçı. son gol de ikramı oldu maçın adeta.

takımda can ve bilhassa fatih çok iyi oynadılar. ilk devre çok üstün top oynadık, koştuk, mücadele ettik...

bu büyük taraftara da galibiyet yakışırdı zaten.

söylenecek çok şey var ama tribünler çok şeye bedeldi zaten...

söz verin taraftara camiaya söz verin....