TFF 1.Lig, 11.Hafta | SAMSUNSPOR 2-0 MaLatyaspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 28 October 2007, 15:58:35

« önceki - sonraki »

King Of The North

Sağolun arkadaşlar videoların maç günü eklenmesi çok güzel,emeğinize elinize sağlık.

edmontdante

King Of The North

Hakikaten yav her yerden video yağıyo resmen dumur olduk daha var mı zevke izliyoruz.

edmontdante

Alıntı yapılan: "maximum_55"Hakikaten yav her yerden video yağıyo resmen dumur olduk daha var mı zevke izliyoruz.

Bende son bir tane kaldı.Yüklüyorum youtube'a.

yönetici

King Of The North

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "admin_"http://www.youtube.com/watch?v=gORvDCrcA8M

Malatya yerel kanalı da maçın özetini Youtube'a yüklemiş..

helal olsun adamlara bizim yerel kanallarda baksın öyle boş işlerle uğraşsın onlar vermese perşembeye kadar bekleyecektik golleri

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "tuqberk"
helal olsun adamlara bizim yerel kanallarda baksın öyle boş işlerle uğraşsın onlar vermese perşembeye kadar bekleyecektik golleri

hakikaten öyle ya. Adamlar mağlup ldukları maçı yüklemişler hem de. Samsun yerel medyası yerlerde sürünüyor bazı konularda.

ilk golümüz net anlaşılmıyor ama ikinci gol de kesinlikle ofsayt yok.

taraftarın sesi okkalı geliyor, iyi vitrin olmuş TV'de.

Sadece Samsunspor

GERÇEK SAMSUNSPORLU BAŞKAN VE TEKNİK DİREKTÖR GÖRMEK İSTİYORSANIZ TIKLAYIN VE GURURLANIN

http://www.youtube.com/watch?v=ev85KghkNps

kolloid e teşekkürler

edmontdante

Alıntı yapılan: "samsuni"

ilk golümüz net anlaşılmıyor ama ikinci gol de kesinlikle ofsayt yok.

Sevgili Samsuni bence 1.gol de ofsayt değil.En soldaki adam bozuyor.Tribünde, pas atıldığında ofsayt demiştim ama soldaki adamı sonradan görünce ofsayt olmadığını anlamıştım.

Özetleri izleyince Fatih AYTEKİN'in  gerçekten maçın adamı olduğu daha net anlaşılıyor.Araya attığı 2 top,yaptığı al-verler işi bitirdi.Bu kadar basit yani.Araya atarsan gol oluyor.

Mehmet BÖLÜKBAŞI'nın direkten dönen topta hatalı olduğunu düşünmüştüm ama özetleri izleyince bence hatalı değilmiş.Öyle dengesiz bir vuruş yapmış ki Taner!!

berusa55

video ve resim yükleyen herkesten allah razı olsun...emekleriniz icin tesekkürler.felaket grip olduğum icin gidemediğim macı bu görüntülerle resmen yasamıs oldum.bir kez daha tesekkürler. özellikle baskan ve teknik direktörümüzün beraber kolkola tribüne gelip kırmızı-beyaz cekişleri beni cok duygulandırdı ve iyice ümitlendirdi. allahım bizi mahcup etme!

34 SS 1965

ıstanbula yenı ındık gercekden super bır galıbıyet ve super bır taraftar vardı gercekden bu buyuk taraftara sampıyonluk yakasır

ali ihsan

Samsundan şimdi geldim.Maç harikaydı.Serkan çok iyiydi.F.Aytekin çok iyi oynadı,önceki maçlarda çok çabuk yere düşerken dün çok diri ve istekliydi.Bu şekilde devam ederse sağ açık aramamıza gerek kalmaz.Orta ikilimiz Furkan ve Zafer yetersizler bence ,topu o bölgede tutup oyunu yönlendiremediler bir türlü.Bu nedenlede genelde ataklarda kanatları kullandık.İlk yarının sonunda Kral ın volesi gol olsa süper olacaktı,enfes vurdu gerçekten.Mardine attığı röveşatayı seyredemedim beyler bu arada onun videosu varmı ?
Uzun zaman sonra samsunda Serkan-celil ikilisini bir arada seyretmek,mükemmel taraftarın arasında olmak ve malatyaya yaslamak çok güzeldi.