TFF 1.Lig, 2.Hafta l SAMSUNSPORUMUZ 1-1 Antalyaspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 26 August 2007, 20:10:50

« önceki - sonraki »

bafradan55

Muhteşem bir tribün gösterisi vardı grupların uyumu harikaydı, takımda güzel oynacı ancak 88 de karambolden yedik.
Saat 01:23Eve şimdi girebildim.
Birçok fotoğraf ve video çektim bu gece onlarla uğraşıp sabaha kadar siteye koymaya çalışacağım.

AntZ

Ben Antalya dayım ve maç başlamadan bizim evde en azından ilk yarıyı tv den izleriz diyee 5 antalyalı arkadaşla birlikte maçı bekliyorduk. Maç başladı şifreye girdiler.
Maçı Antalya taraftar sitesinden dinledik.

Maçtan önce 4-5 atarız diyen adamların maç ilerledikçe yüz ifadeleri değişmeye başladı.
Golden yediğimiz gole kadarda tam anlamıyla uyuz ettim hepsini.

1 hafta boyunca söylemediklerini yapmadıklarını bırakmadılar. Maç sonuna kadarda bu takımın 15-20 günde toparlandığını birkaç haftaya daha ihtiyacı olduğunu şanslı olduklarını anlattım onlara.

Son dk da golü yesekte bu takımın çantada keklik omadığını, büyük takım olduğunu, şampiyonluğun en büyük adaylarından olduğunu göstermek güzel...

Birileri karşılarında hala geçen seneki Samsun u bulacağını sanıyor...

Geçen seneki takım şanlı Samsunspor tarihinde kara bir lekeydi. İnşallah bir daha yaşanmayacak

O.YILMAZ

İlk yarıda sahada oynayan en iyi oynayanından en kötü oynayan oyuncularımızda bir ruh vardı. Bir şeyler yapma çabasındaydılar. İkinci yarı anlam vermekte zorlandığım bir taktik değişikliği ile bana göre hüsranla noktalanan bir maçımızı daha geride bıraktık.

45 dk. defans oynama zihniyeti nereden ve neden çıktı? ilk haftadaki 6-0 dan başka bir yorum yapamıyorum. Arkadaşlar ben idmanlara gitimedim ama hoca idmanlarda takımın tamamına defans yapmamı çalıştırıyor???????

Hocamızın kafasında bir kere bu takım 4. 5. haftadan önce bir şey yapamaz mantığı yatıyor anladığım kadarıyla. Alınan 1 puan bizim için kayıp değil kazanç zihniyetinde.

Eğer biz kendi sahamızda bu şekilde futbol oynarsak (1 gol buldun çekil defansa) bu ne bizim ilk kaybedeceğimiz 2 puandır ne de son puanlardır bence.

Celil top sürüyor arkadan destek yok. Caner tek başına; hava topu atılıyor kafaya yükseliyor indiriyor veya indiremiyor ama indirse kime indirecek. en yakın oyuncu ile en az 30 metre fark var arasında.

Ferdidun maçın başlarında güzel bir çalımla adam geçti ondan sonra devanlı sükse peşinde topu kaybetti, harcadı.

Bizim oyuncularımız kaleye ne zaman şut atacağını bile bilmiyor. Örnek ikinci yarıdaki en etkili bence ciddi tek atağımızda olduğu gibi.

Sonuç olarak, hepimizin aynı duyguyu yaşadığını varsayarak; bu maçta elimizle adeta hediye ettiğimiz 2 puanın üzüntüsü ve kahrı içindeyim.

AntZ

Alıntı yapılan: "O.YILMAZ"Ferdidun maçın başlarında güzel bir çalımla adam geçti ondan sonra devanlı sükse peşinde topu kaybetti, harcadı.

Bu maçı izleyemedim ama İstanbul maçında Feridun un tavırları dikkatimi çekti.

Anlayamadığım birşeyler var Feridun da, Nasıl anlatsam bilmiyorum ama bu takımda oynasam ne olur oynamasam ne olur gibi bir laubalilik var adamda. Çok daha uygun adamlar varken kendini idman maçındaki Ronaldinho sanıyo adam. Olumsuz düşünmek istemiyorum ilk maçlardan inşallah daha iyi ve faydalı olur. İyi bir Ferudun bu takımda iş yapar

maviay55

AlıntıAntalya bir puanı zor kurtardı: 1-1
TFF 1.Lig'de 2.haftanın kapanış maçında Samsunspor ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Sezona 6-0'lık Mardinspor galibiyetle başlayan Antalyaspor mutlak üç puan parolasıyla çıktığı Samsun deplasmanından 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Samsunspor'a öne geçiren gol, karşılaşmanın 20.dakikasında sezon başında Galatasaray'dan transfer edilen Zafer Şakar'tan gelirken, Antalyaspor'un beraberlik sayısı 89.dakikada Ali Zitouni'den geldi.

SAMSUNSPOR: 1 - 1 ANTALYASPOR
MAÇTAN DAKİKALAR

16. dakikada Feridun'un sağdan ortasında top defansa çarpıp havalandı. Boşta kalan topa Caner kafa ile vurdu. Kaleye giden topu son anda Uğur kafa ile kornere gönderdi.
20. dakikada Samsunspor'un kazandığı serbest atışı Zafer Şakar kullandı. Bu futbolcunun 25 metreden sert şutu kaleci Fevzi'nin yanından ağlarla buluştu. 1-0
32. dakikada Hakkı'nın ortasına Caner'in kafa vuruşunda kaleci Fevzi, topu son anda kornere çeldi.
34. dakikada ceza sahası içinden Cenk'in yerden ortasında Ufuk, altı pas üzerinde topa dokunamayınca takımını mutlak bir golden etti.
51. dakikada Cenk'in ceza sahası içinden ortasına Ali Zitouni gelişine sert vurdu. Kaleci Ercüment topu son anda kornere çeldi.
62. dakikada Cenk'in sağdan aşırtma şutunda kaleci Ercüment'i geçen top yan direkten geri geldi.
89.dakikada Hakan'ın pasında Ali Zitouni yerden sert vurdu. Top kaleci Ercüment'in ellerinin arasından geçerek filelere gitti. 1-1

STAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: İlker Meral , Selçuk Kaya , Ömer Faruk Yeşil  
SAMSUNSPOR: Ercüment , Murat , Kenan , Hakkı , Sinan , Feridun  (Marciel dk. 53 ), Zafer Şakar , Ömür , Can  (Celil dk. 69 ), Caner  (Serkan Aykut dk. 87 ?), Kemal Akbaba  
YEDEKLER: Mehmet, Sefa, Emre
TEKNİK DİREKTÖR: Yücel İldiz
ANTALYASPOR: Fevzi , Uğur  (Metin dk. 32 ), Vahap , Jaroslow , Şenol , Eyüp  (Hakan dk. 80 ), Ali Zitouni , Serkan Reçber , Aytekin , Ufuk  (Serdar dk. 46 ), Cenk  
YEDEKLER: Akın, Mesut, İdris, Mahmut
TEKNİK DİREKTÖR: Raşit Çetiner
GOLLER: Zafer Şakar (dk. 20), Ali Zitouni (dk. 89)

03.09.2007  

Kaynak : Sporx.com ve İHA

maçı tv den izledim..taraftarlarımızı gönülden tşk ediorum uzun zaman oldu tribünleri bu kadar dolu görmemiştim tv den bile olsa! giden 2 puanın üzüntüsü içindeyim..sizler gibi bencede orta sahamız cok kötü bir samsun klasiği 1 tane at sonra yat mantıgı yine işledi yine tutmadı son dk yenen gol çok üzücü..ama mücadele hırs seyircimizdeki o sevinç görülmeye değerdi..SAMSUN GELİOOR BEYLER SAMSUNSPORUMUZ SÜPERLİGE GÖZ KIRPIYOR..antalya zoraki son dkka golüyle aldı 1 puanı ki bu antalya favori antalya..ilerleyen haftalarda favorinin bizim gösterileceğimizden bi kuşkum yok..
AlıntıŞAMPİYON OLALIM BU SENE ÇIKALIM SÜPERLİGE KOYALIM CİMBOMA FENERE BİÇİZİK ATALIM GEÇMİŞE İNLESİN BÜTÜN ŞEHİR ŞAMPİYON SAMSUN DİYE OOO OOO OOOHHOO OO

Sol Açık

İlk yarı kesinlikle üstündük, gol yiyebilirdik ama goller de atabilirdik.
İkinci yarı özellikle ilk yarım saat mahkum oynadık. Ama ben bunun teknik direktörden kaynaklandığını falan düşünmüyorum. Evet, hücuma çıkamıyorduk, ortasahada top tutamıyorduk, nadir çıkışlarımızda ileride çoğalamıyorduk. Ama benim televizyondan gördüğüm diri ve güçlü bir rakibin, yorgun bir takım üzerinde kurduğu baskıydı. Tek gerekçe değil ama bu geceki mahkumiyetimizin temel gerekçesi takımın kondisyon ve güç sorunu, ki "lige hazırlanamadık" denirken başka ne bekliyorduk merak ediyorum...
Kalecimiz çok parlak bir genç. Murat iyi transfer. Savunmamız bence kaya gibiydi. Yediğimiz golde rakip oyuncunun o kadar boş kalmaması gerek, ama sorun sürekli gelen ataklarda bir anlık boşluk. Bence Antalyada gol bulacağına olan inancını yitirmişti. Bir şans topu oldu. Marciel ümitlerimi boşa çıkarttı. Ömür'ü beğendim. Caner bence klas bir oyuncu olduğunu zaman zaman gösterdi, özellikle kafa vuruşu gol olmalıydı.
Evet maçın hakkı beraberlikti, ama maç öncesi yorumlara da bakarsanız, herkes "zor maç, yenilmemeliyiz" diyordu ve gerçek buydu.
Sonuç: Biz galibiyeti kaçırdık, üzgünüz, ama ümitliyiz. Lütfen bu atmosferi bozmayalım, dolu tribünleri kaybetmeyelim, bu hırslı arzulu oyuncuları küstürmeyelim ve bu hafta Erciyesi yenelim...

ozkan17

gercekden taraftarlara katılımdan dolayı tskler gercı gene maraton turubunlerıne sonsuz tsklerı sunuyoruz odun yutmus gıbı oturmayı 90 dakka becerdıler helal olsun onlara...

Maca gelıncede bende tv den ızledım takım daha derlı topluydu ve ınsallah ılerde serkan caner celık yeterlı kondısyona geldıklerınde 90 dakka oynarlar..

Bir knuda bsey dıyecegım...bızım hocamız daha 3 aylık yenı hocamı ya?? adam yılların hocası dakka olmus 90..caner cıkıyo serkan gırıyo bunun mantıgı ne acaba buna bı cevap...
sen alsana bı defans adamı zaten mac btmıs surda ne kalmıs alla alla bunları az dusunun ya yalandan ıkı haftadır 4 puanımız gıttı!!!

kayacan

Alıntı yapılan: "kayacan"Ali Zıtoni mi Zotonimi böyle bir oyuncuları varya o şuan çok formda imiş. sol kanatta bunu tutacak bir adam sağ kanattada cenki durduracak bir adam ayarlamamız gerekiyor.

Ne dedim bu adama dikkat demedimmi...

körfez55

gerçekten süper bir maç oıldu belki şansız oldu son dakikada gol yememiz ama ilk yarı antalyasporu oynatmadık sadece 1 pozisyonları vardı.ancak 2.yaır kondisyon eksikliği ve takımın henüz tam idelaine ulaşmaış olması etkili oldu.bence süper ligin en büyük adaylarından birisiyiz.şu zor maçlara atlatınca gerisi gelecek.
taraftara gelince samsunda uzun zamandan sonra ilk defa böyle bir taraftar gördüm herkes ayakta herkes bağırıyo.hele gol olunca kimse tutamazdı artık bizi son nefesimize kadar bağıdık.ayrıca söğütlübaheçeliler tribünü muhteşemdi.diğer gruplarla ortak yapılan tezahüratlarla muhteşem bir ambians oldu.maçta
bulunan herkese sonsuz teşekkürler...

cem 55

arkaaslarımın hepsi benim düsündüklerime paralel yönde yorumlar yapmıslar hepsine katılıyorum yalnız ben marcielle ilgili bikac sey söyleyecem.sezon öncesi bazı arkadaslar antremanlarda cok iyi gecen sezondan farklı bi marciel izleyeceksiniz diyolardı ama bu adam tam bi kazma oyuna girdi hiçbisey yapmadı sanki 10 kişi mücadele ettik tv basında beni deli etti yalandan adamın ayagına giriyomus gibi yapıyo bu adamın derhal ülkesine yollanması gerekiyo ben bu adamın brezılyalı oldugundanda süphelıyım  brezılyadan böyle dandik adam cıkmaz.bide kemal akbaba olayı var bence 2.hayal kırıklıgıda o tamam cok kosuyo ıyı mucadele edıyo ama top ayagına gelince acemıce hareketler yapıyo topu ıstop edemıyo sankı gecen senekı serkan ozdemırın bır gomlek üstü gibi insallah ilk 2 mactakı heyecanından dolayıdır yoksa sezon bası ondan beklentılerımız cok fazlaydı.dun bende murat dumanı cok begendım ömurde cok on plana cıkmasada faydalı ısler yaptı gelecek adına bunlar benı cok umutlandıran gelişmelerdi.son olarakda buyuk taraftarımızada verdıklerı super destekden dolayı cok tesekkur edıyorum bence en buyuk ovguyu onlar hakettıler.

körfez55

bugün yerel gazetelerde ve köşe yazılarında önce taraftarın adı geçiyo ki gerçekten süperdi dün taraftarımız.hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

perşembe günü boludayızz...

celebi

BAFRADAN KARDEŞ ĞAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER VİDEOLARI DA BEKLİYORUZ

celebi

TARAFTARLARIMIZ MUHTEŞEMDİ KARDEŞİM.İSTANBUL GRUBUN VERDİĞİ BAYRAĞI AÇSAYDINIZ İYİ OLURDU

celebi

DEBO DENE KRDEŞE VERMİŞTİEK AMA BEN YANLIŞ HATIRLIYOR OLABİLİRİM.