TFF 1.Lig, 2.Hafta l SAMSUNSPORUMUZ 1-1 Antalyaspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 26 August 2007, 20:10:50

« önceki - sonraki »

holigan55

Cagdas Ünver

Cagdas Ünver

jean

a q ya alsak ne guzel olacakti gitti 2 puan

ender

bu mactan alinacak 3 puan iyi bi hava getirecekti takima.hele birde son dakika goluyle 2 puan vermemiz cok uzucu

erkan55

Lazoli

o diilde ben sporx in a q. ibneler macin 81. dakikasina girildi sporx canli sonuclarda mac bitti yazio. bosuna sevindik a q

Sempatik Bengülü

maç bitti.allahım ya gerçekten yazık giden 2 puana.hevesimiz kursağımızda kaldı

Lazoli

ulan koy celili maca da frikiten caksin topu kaleye be adam ne savunma yapion. kendi sahanda savunmaya oyna allahim ya rabbim yaaaaaaa

ender

bizim tekrik direktor ariza biraz galiba hala roportajda 1 puan iyidir diyor.surpriz bi sekilde zirveye oynuyacakmisiz.manyakmi bu adam ya.samsunu ne saniyor,herife verilen kadro bu ligde kimde var.varmidi orduda bu kadro.bu adamin bu mantalatisiyle biz bi yere varamayiz.herif moralimi kaybedilen 2 puandan cok bozdu.ole konusuyoki sanki amator ligden tkim verildi herife al 1.lige cik dendi.gercekten sinir oldum.

ender

antalya oturmus bolunun kadroda oturmus senin isin ne dallama oturt takimi zaten takimin geneli birbirini taniyan daha once beraber oynamis coguda samsunlu.bu samsunun diyor adam tabire bak sanki atinadan bahsediyor bu samsun senin ekmek yemeye geldigin yer dallama.lutfettiniz siz olmasaniz hoca yoktu bu takima.

Lazoli

Alıntı yapılan: "ender"bizim tekrik direktor ariza biraz galiba hala roportajda 1 puan iyidir diyor.surpriz bi sekilde zirveye oynuyacakmisiz.manyakmi bu adam ya.samsunu ne saniyor,herife verilen kadro bu ligde kimde var.varmidi orduda bu kadro.bu adamin bu mantalatisiyle biz bi yere varamayiz.herif moralimi kaybedilen 2 puandan cok bozdu.ole konusuyoki sanki amator ligden tkim verildi herife al 1.lige cik dendi.gercekten sinir oldum.

yaaa hakketten ya bu adamda bi yamukluk var yada biseler biliyoda gelecek haftalarda alacagiz meyvelerini. yaaa 1 puan iyidir diosun. fesuphanallah. kimsin kardesim sen. stad tiklim tiklim dolu bu yüce taraftar galibiyet beklio sen 1 puana razi oluyon. ozaman sen bu isin ciddiyetini kavriyamamisin. burasi samsun. baska yere benzemez. bu halk bu sehir ve bu takim en iyisine layiktir. eger bunu kabul etmiyorsan ve böyle bi macta stadin dolu oldugu bi karsilasmada bi puani kazanc olarak görüyorsan, burasi senin yerin degil. gidebilirsin

ali.burnas

yücel hoca maç lehine gittimi müdale etmez yani bazen sahayı tam okuyamaz.buda telafisi olmayan dakkalrda hataya neden olur.
ama iyi bir hoca orduspor dönemlerine bakarsanız onunda dedi gibi bir çok sürprizle karşılaşabilirsiniz seriyo çok seven bir hoca yani galibiyet serisi başladımıtakımı sizde tanıyamazsınız.

Kadir ÇELEBİ

arkadaslar uzgunum ama takımımızda defans dısında hicbir sey yok gelmesiyle azda olsa elestirilen hakkı gercekten giydigi formanın (hakkı)nı verdi diyebilirim 90 dk boyunca duran top zaferin golu dısında pozisyonumuz yok desem yalan olmaz macın ikinci yarısı 1-0 skoru koruma pesine giden teknik drektorumuz hata yapmıstır bana gore son dakkada yenen gol kaybettigimiz 2 puan

(Ercumenti konusmaya gerek gormuyorum. )

ender

herif manyak ya sen son dakkada gol ye sonrada gevsek gevsek 1 puan iyidir de.ulan benim icim yandi burda.